![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм губят интерес към компютрите и Интернет сега, аз съм като един проблем след друга и просто няма да имат сили да се справят с тях вече. Аз използвам моя компютър за да се слуша музика и да публикувате в този сайт, така че се чувства излишно да се поддържат в крак с рутинна поддръжка. И аз действително се чувствам по-добре за включване на компютъра ми и излизат от него, му била почти две седмици и не съм изпитвал вътрешен импулс веднъж към обувка го. Към настоящия момент във времето, аз съм с помощта на приятели, за да публикувате този лаптоп и знам, веднъж Айв направи това, което трябва да направите, можете да я оставите за малтретиране още две седмици или повече. И да мислиш, че се курсове на Колежа по-нататъшното ми познания по компютри, някой някога почувствах същото? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Предполагам. Случва се. Това е просто, че понякога имате нужда от почивка от рутинни. заседанието, на компютъра си ден след ден, какво, по дяволите, вид на живот е това? е лесно да се разбере какво е желанието за нещо ново.
Какво се случва да намеря много е ли удивително интересува нещо, обземам над това за известно време, след това губи интерес в продължение на равностоен период от време. Тогава се върна към нея и обземам за малко повече време. случва с всичко. не само компютри или форуми. Това е, когато осъзнах, че аз живея в crappy място като това, че и аз имам какво да правя по-добре, че идвам лазеше обратно на това. и е това, което в Excel. така че да обхване както и че е малко. Просто се отпусни. Това е нещо, което правим за удоволствие и за всички от полза, а не само наши. не както ние не се плаща за него, нали? никой не е длъжен да остана тук. ние го правим, защото искаме да. така оставяйки го сам за известно време не е края на света. Надявам се, ние просто ще поп в един път, от време на време да кажа здрасти, или разделени за известно време и се върна:) Правете каквото ви моля, да не съжалява, да се забавляват и се чувстват по-добре. Моята система: Езекиил
|
|
| |||
| |||
| какво е 100% ясни отговори, тя помогна с няколко неща, благодаря. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз понякога се чувствам така, както аз бях, че е в интернет страницата проектирането и управлението на форума, имам прекалено много в нея, проектиране на уеб сайтове за приятели или просто за удоволствие, и работи на форум заедно с него. Въпреки че, когато ми PC Пет с агресивен вирус, аз не са имали достъп до нея за малко под 2 месеца, и от тогава не съм създадена единна уеб сайт или форум, никога не се върна в него, просто не лихва ми вече. Това е и случаят, когато прекарват времето си далеч от компютъра, да речем една седмица или уикенд с моята GF, аз наистина не пропускайте това, което правя на компютъра, но когато се върна и начално тя отново да получа в люлка неща, също. Аз съм изучаването на HND по компютинг в колеж, и моето посещение е шокиращо. Главно поради обстоятелството, че колежа е толкова далеч, а аз наистина не се насладите на пътуване, така че не се радват на курса, затова аз не присъства, така че това е доста безсмислено, на моменти.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Загубата на връзката Моля помогнете PC | deuce7931 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 1 | 5-и парламентарен Апр 2009 01:17 |
| Просто от интерес ... | DreamHazard | Случаи & Power Доставки | 4 | 6 декември 2007 02:53 |
| HELP Im си губя ума !!!!! | bournville | Общи Софтуер Чат | 7 | 20 март 2007 07:16 |
| Нишка Инструменти | |
| |