по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Общи форуми > Изключено Тема Дискусия

Register

Загубата лихви.

Reply

Нишка Инструменти
Old 16-ти март 2008, 23:13
Номер на групата

Default Загубата лихви.

Аз съм губят интерес към компютрите и Интернет сега, аз съм като един проблем след друга и просто няма да имат сили да се справят с тях вече. Аз използвам моя компютър за да се слуша музика и да публикувате в този сайт, така че се чувства излишно да се поддържат в крак с рутинна поддръжка. И аз действително се чувствам по-добре за включване на компютъра ми и излизат от него, му била почти две седмици и не съм изпитвал вътрешен импулс веднъж към обувка го. Към настоящия момент във времето, аз съм с помощта на приятели, за да публикувате този лаптоп и знам, веднъж Айв направи това, което трябва да направите, можете да я оставите за малтретиране още две седмици или повече. И да мислиш, че се курсове на Колежа по-нататъшното ми познания по компютри, някой някога почувствах същото?
Old 16-ти март 2008, 23:46
Номер на групата

Default Загубата лихви.

Предполагам. Случва се. Това е просто, че понякога имате нужда от почивка от рутинни. заседанието, на компютъра си ден след ден, какво, по дяволите, вид на живот е това? е лесно да се разбере какво е желанието за нещо ново.

Какво се случва да намеря много е ли удивително интересува нещо, обземам над това за известно време, след това губи интерес в продължение на равностоен период от време. Тогава се върна към нея и обземам за малко повече време. случва с всичко. не само компютри или форуми.

Това е, когато осъзнах, че аз живея в crappy място като това, че и аз имам какво да правя по-добре, че идвам лазеше обратно на това. и е това, което в Excel. така че да обхване както и че е малко.

Просто се отпусни. Това е нещо, което правим за удоволствие и за всички от полза, а не само наши. не както ние не се плаща за него, нали? никой не е длъжен да остана тук. ние го правим, защото искаме да. така оставяйки го сам за известно време не е края на света. Надявам се, ние просто ще поп в един път, от време на време да кажа здрасти, или разделени за известно време и се върна:)

Правете каквото ви моля, да не съжалява, да се забавляват и се чувстват по-добре.

Моята система: Езекиил

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Дънната платка:
MSI P-35 Нео Combo чипсет
RAM памет:
2 участия Г. умения DDR2 800mhz
Графична карта (и):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Звукова карта:
Creative 7,1 soundcard
Hard Drive (и):
160 гиг Western Digital SATA диск
Оптично устройство (а):
ASUS 16x DVD CD-RW комбо устройство
Дело / PSU:
CoolerMaster случай ANTEC Earthwatts 500 вата
Охлаждане:
3x склад 120 мм вентилатори, 1 състав CPU фен
Мрежа / Интернет:
Brighthouse Кабел 1MB / и
Монитор (и):
22 инчов широкоекранен Samsung
Операционна система (и):
Windows XP SP2 про
Old 17-ти Март, 2008 година, 00:10
Номер на групата

Default Загубата лихви.

какво е 100% ясни отговори, тя помогна с няколко неща, благодаря.
Old 17-ти Март, 2008 година, 04:57
Номер на групата

Default Загубата лихви.

Аз понякога се чувствам така, както аз бях, че е в интернет страницата проектирането и управлението на форума, имам прекалено много в нея, проектиране на уеб сайтове за приятели или просто за удоволствие, и работи на форум заедно с него. Въпреки че, когато ми PC Пет с агресивен вирус, аз не са имали достъп до нея за малко под 2 месеца, и от тогава не съм създадена единна уеб сайт или форум, никога не се върна в него, просто не лихва ми вече.

Това е и случаят, когато прекарват времето си далеч от компютъра, да речем една седмица или уикенд с моята GF, аз наистина не пропускайте това, което правя на компютъра, но когато се върна и начално тя отново да получа в люлка неща, също.

Аз съм изучаването на HND по компютинг в колеж, и моето посещение е шокиращо. Главно поради обстоятелството, че колежа е толкова далеч, а аз наистина не се насладите на пътуване, така че не се радват на курса, затова аз не присъства, така че това е доста безсмислено, на моменти.

Моята система: = /

Процесор (и):
AMD 64x2 6000 +
Дънната платка:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM памет:
Корсар XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Графична карта (и):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Оптично устройство (а):
CDRW + DVD-RW [двоен слой]
Дело / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Охлаждане:
Zalman CNPS9700NT
Мрежа / Интернет:
двойна Gigabit / 20mb Кабел
Монитор (и):
19 "HannsG
Операционна система (и):
XP Pro 32Bit
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Загубата на връзката Моля помогнете PC deuce7931 Браузъри Уеб & FTP клиенти 1 5-и парламентарен Апр 2009 01:17
Просто от интерес ... DreamHazard Случаи & Power Доставки 4 6 декември 2007 02:53
HELP Im си губя ума !!!!! bournville Общи Софтуер Чат 7 20 март 2007 07:16
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc