menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Obecná fóra > Vypnout Téma diskuze

Register

Ztráta zájmu.

Reply

Thread Nástroje
Old 16 března 2008, 23:13
Dárce Skupina

Default Ztráta zájmu.

Jsem ztrácí zájem o počítačích a internetu hned, Mám jeden problém za druhým a já prostě nemají sílu, aby s nimi ještě. Všechny i svůj počítač používat, je pro poslech hudby a vysílání na této stránce, takže se domnívá, nakládání s odpady, aby udržel krok s běžnou údržbou. A já skutečně cítit lépe pro soustružení z mého počítače a opouští ji, její téměř dva týdny a ani jednou jsem cítil potřebu to boot. V součastné době jsem pomocí přátel laptop na tento post a vím, že jednou Ive udělat, co chci zde špatně dovolené je o další dva týdny a více. A to myslím, že bych vzal kurzy na koleji na další mé znalosti o počítačích, někdy cítili na stejné?
Old 16 března 2008, 23:46
Dárce Skupina

Default Ztráta zájmu.

Asi ano. se to stane. je to jen, že občas budete muset přestávce z rutiny. posezení u počítače každodenního života, co to sakra je to za život, že? je to snadné pochopit touhu po něčem novém.

i najít, co se děje hodně se dostat i překvapivě zajímá něco, posednout nad ním na chvíli, pak ztrácí zájem o ekvivalentní množství času. Pak jsem se vrátil, a posednout na chvíli déle. děje se všechno. nejen počítače či fórech.

je to, když si uvědomím, že i žít v mizerný místo takhle a že jsem nic lepšího na práci, že jsem přišel zpátky do plazíš to. a je to, co jsem na excel. tak bych mohl i objetí je málo.

Jen klid. To je něco, co děláme pro radost a pro každého z nás přínosem, a to nejen našich. ne tak jako jsme si je zaplatili za to, ne? nikdo není povinen tu zůstat. děláme to, protože jsme chtěli. tak jej opouštějí chvíli sama není konec světa. jsme jen doufat, budete pop jednou za čas říct ahoj nebo přerušit na chvíli a vrať se:)

dělat, jak je libo, nemají lituje, bavte se a cítit se lépe.

Můj systém: Ezechiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Základní deska:
MSI P-35 Neo Combo čipset
Paměť RAM:
2 koncertech Zručnost G. DDR2 800MHz
Grafické karty (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Zvuková karta:
Creative 7.1 zvuková
Pevný disk (y):
160 harpuna Western Digital SATA disk
Optická mechanika (s):
ASUS 16x dvd cd-rw combo mechaniky
Case / PSU:
CoolerMaster případě Antec Earthwatts 500w
Chlazení:
3x skladem 120mm ventilátory, 1 zásob CPU ventilátor
Síť / Internet:
Brighthouse Kabel 1 MB / s
Monitor (s):
22 in Samsung širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows XP Pro SP2
Old 17 března 2008, 00:10
Dárce Skupina

Default Ztráta zájmu.

co je to 100% jasnou odpověď, je pomohl s pár věcí, díky.
Old 17 března 2008, 04:57
Dárce Skupina

Default Ztráta zájmu.

Cítím se někdy stejné, jako jsem v internetové stránce designu a fórum řízení, dostal jsem se do něj opravdu příliš, vytváření webových stránek pro přátele nebo jen tak pro zábavu, a běží fórum je vedle. Ačkoliv, když můj PC Wen dolů agresivní virus, jsem neměl přístup k ní za necelé 2 měsíce a od té doby jsem nikdy vytvořen jednotný webové stránky nebo forum, nikdy dostal zpět do toho, prostě není zájem Už mě.

Je to i v případě, když tráví čas mimo počítač, například týden nebo víkend s moji gf, I don't really miss, co dělám na počítači, ale když se vrátím a boot se opět dostanu do houpačka věcí taky.

I'm studium HND v počítání na koleji, a moje účast je šokující. Způsobeno hlavně tím, že kolej je tak daleko a nemám opravdu těšit na cestování, tak jsem nemají kurz, takže nemám zúčastnit, tak je to docela zbytečné at times.

Můj systém: = /

Processor (s):
AMD 64x2 6000 +
Základní deska:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
Paměť RAM:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048megabajt
Grafické karty (s):
BFG 8800GTS 320mb OC2
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
2x36gb RAID0 / 200gb / 500GB
Optická mechanika (s):
CDRW + DVD-RW [dvouvrstvý]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Chlazení:
Žalman CNPS9700NT
Síť / Internet:
duální gigabitovou / 20MB Cable
Monitor (s):
19 "HannsG
Operační systém (y):
XP Pro 32Bit
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Pomozte, prosím, ztratí připojení PC deuce7931 Webových prohlížečů & FTP Klienti 1 5. dubna 2009 01:17
Jen tak ze zájmu ... DreamHazard Případy & Napájecí zdroje 4 6. Prosinec 2007 02:53
NÁPOVĚDA im ztrácí mé mysli !!!!! bournville Obecné Software Chat 7 20. března 2007 07:16
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.