![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω χάσει ενδιαφέρον για τους υπολογιστές και το διαδίκτυο σήμερα, είμαι έχοντας ένα πρόβλημα μετά το άλλο και εγώ απλά δεν έχουν τη δύναμη να τους αντιμετωπίσουμε πλέον. Όλα i χρήση υπολογιστή μου για να ακούει μουσική και τη δημοσίευσή τους στον παρόντα δικτυακό τόπο έτσι ώστε να αισθάνεται αποβλήτων για να συμβαδίζει με την συνήθη συντήρηση. Και πράγματι αισθάνεστε καλύτερα για το γύρισμα του υπολογιστή μου και να εξέρχονται από αυτόν, τα οποία σχεδόν δύο εβδομάδες και δεν έχω μία φορά αισθητή την ανάγκη για εκκίνηση το. Αυτήν τη στιγμή είμαι φίλους χρησιμοποιώντας ένα φορητό υπολογιστή με αυτή την θέση και γνωρίζω IVe μόλις γίνει αυτό που πρέπει να κάνουμε εδώ άρρωστος αφήσει για ακόμη δύο εβδομάδες ή και περισσότερο. Και να σκεφτεί κανείς πήρα μαθήματα στο κολέγιο για την περαιτέρω γνώση μου για τους υπολογιστές, Όποιος θεώρησε ποτέ το ίδιο; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μάλλον. συμβαίνει. Είναι απλά ότι μερικές φορές χρειάζεται ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα. συνεδρίασης κατά την ημέρα με τον υπολογιστή σας, μέρα, τι στο διάολο, ενός είδους ζωή είναι αυτή; Είναι εύκολο να κατανοήσει την επιθυμία για κάτι νέο.
Αυτό που θεωρώ συμβαίνει μια παρτίδα i get εκπληκτικά ενδιαφέρονται για κάτι, κατακυριεύω πάνω για λίγο, τότε χάνουν το ενδιαφέρον για ισοδύναμο χρονικό διάστημα. τότε θα επανέλθω και πάλι και να βασανίζω για λίγο περισσότερο χρόνο. συμβαίνει με τα πάντα. δεν αφορά μόνο τους υπολογιστές ή φόρουμ. είναι, όταν συνειδητοποίησα ότι ζω σε ένα μέρος όπως αυτό crappy και ότι δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνουμε ότι προέρχομαι crawling πίσω σε αυτό. και είναι αυτό που σε Excel. Γι 'αυτό ίσως και λίγο την αγκαλιάζουν. Ηρέμησε. αυτό είναι κάτι που κάνουμε για διασκέδαση και για το όφελος όλων, δεν αφορά μόνο τη δική μας. Δεν είμαστε σαν να πληρώνονται για αυτό, ε; κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να μείνω εδώ. το κάνουμε γιατί θέλουμε να. αφήνοντας έτσι για λίγο μόνο του δεν είναι το τέλος του κόσμου. εμείς απλά ελπίζουμε ότι θα ποπ σε κάποια στιγμή να πω γεια, ή να διακόψει για λίγο και θα επανέλθω:) κάνετε όπως σας παρακαλώ, δεν εκφράζει τη λύπη της, να διασκεδάσει, και να αισθανθείτε καλύτερα. Το σύστημά μου: Ιεζεκίλ
|
|
| |||
| |||
| τι είναι μια 100% σαφή απάντηση, βοήθησε με μερικά πράγματα, ευχαριστώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νομίζω ότι το ίδιο μερικές φορές, όπως στο παρελθόν στην ιστοσελίδα του σχεδιασμού και διαχείρισης φόρουμ, έχω πραγματικά πολύ σε αυτό, το σχεδιασμό δικτυακών τόπων για τους φίλους ή απλά για διασκέδαση, και τη λειτουργία ενός φόρουμ στο πλευρό του. Αν και όταν μου PC χελώνι κάτω με μια επιθετική ιό, δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό για λίγο κάτω από 2 μήνες, και από τότε ποτέ δεν έχω δημιουργήσει μια ενιαία ιστοσελίδα ή φόρουμ, ποτέ δεν έχεις πίσω σε αυτό, απλά δεν ενδιαφέροντος πια. Είναι επίσης η περίπτωση όταν περνούν το χρόνο τους μακριά από τον υπολογιστή μου, να πω την εβδομάδα ή το Σαββατοκύριακο με την GF μου, δεν λείπει πραγματικά αυτό που κάνω στον υπολογιστή, αλλά όταν γυρίσω και να εκκινήσετε το ξανά να πάρω τη στροφή σε πράγματα, πάρα πολύ. Είμαι στη μελέτη ενός HND στην πληροφορική στο κολέγιο, και η δική μου παρουσία είναι συγκλονιστικό. Κυρίως οφείλεται στο γεγονός το σώμα είναι τόσο μακριά, και εγώ πραγματικά δεν απολαμβάνουν τα ταξίδια, έτσι δεν απολαμβάνουν την πορεία, έτσι δεν παρίσταται, κι έτσι είναι πολύ άχρηστη κατά καιρούς.