manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Opći Forumi > Off Topic Discussion

Register

Gubitak interesa.

Reply

Thread Tools
Old 16 ožujak 2008, 23:13
Donatorska Grupa

Default Gubitak interesa.

I'm gube interes za računala i Internet zatim, Im 'vlasništvo problem jednom za drugom, a ja jednostavno nemam snage nositi se s njima više. Sve moje računalo i koristiti je za slušanje glazbe i objavljivanja na ovom sajtu, tako da se osjeća otpadni kako bi išli ukorak sa rutinskom održavanje. A ja zapravo osjećam bolje za okretanje moj računalo i ostavljajući ga, njegove su gotovo dva tjedna i nisam jednom osjetio potrebu da boot it up. U ovom trenutku u vremenu sam koristeći prijatelji laptop za ovaj post i znam nekad Ive učinio ono što trebam učiniti ovdje bolestan ostavite ga još dva tjedna ili više. I mislim da sam ja uzeo kolegija na faksu na daljnje moje znanje o kompjuterima, Svatko ikad osjetio isto?
Old 16 ožujak 2008, 23:46
Donatorska Grupa

mislim tako. to događa. To je samo da se povremeno treba pauzu od rutinu. sjedi na vašem računalu u dan, iz dana, što je, dovraga kakve život je to? to je lako razumjeti želju za nečim novim.

Što se događa i naći mnogo je ja dobiti zapanjujuće zainteresirani za nešto, proganjati nad njom neko vrijeme, pa gube interes za odgovarajući iznos od vrijeme. Tada sam se vratiti na njega i proganjati malo duže. će se dogoditi sa svime. ne samo računala ili foruma.

to je kad sam shvatiti da ja živim u jebani mjestu kao i da ja nemam ništa za napraviti bolje da sam došao na ovaj puzeći nazad. i to je ono što sam u excel. tako da sam možda kao i zagrliti ga malo.

samo ga lako. ovo mi je nešto učiniti za zabavu i za svačiji korist, a ne samo naše. ne kao što smo se za to plaćen, eh? nitko nije obavezan da ostane ovdje. smo to učiniti jer želimo. tako ostavljajući ga na miru neko vrijeme nije kraj svijeta. samo se nadam da ćete pop u jednom u neko vrijeme to say hello, ili zastati za neko vrijeme i vratiti:)

kako molim te, ne žali, zabavite se i osjećati bolje.

My System: Ezekiel

Procesor (i):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Matične ploče:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM memorija:
2 nastupe G. vještina DDR2 800mhz
Grafička kartica (e):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Sound Card:
Creative zvučnu 7,1
Tvrdi disk (i):
160 čeze Western Digital SATA disk
Optički pogon (e):
ASUS 16x DVD-RW Combo CD pogon
Case / PSU:
CoolerMaster slučaju, Antec Earthwatts 500w
Hlađenje:
3x zaliha 120mm navijača, 1 dionica CPU fan
Network / Internet:
Brighthouse Kabelska 1MB / s
Monitor (e):
Samsung 22 inch widescreen
Operacijski sustav (e):
Windows XP Pro SP2
Old 17 ožujak 2008, 00:10
Donatorska Grupa

što je 100% jasan odgovor, on je pomogao sa par stvari, hvala.
Old 17 ožujak 2008, 04:57
Donatorska Grupa

Osjećam se isto ponekad, kao što sam se u web lokaciju i dizajn forum upravljanje, sam u nju stvarno previše, dizajniranje web stranice za prijatelje ili samo za zabavu, te je pokrenut forum pored nje. Iako kad moj PC izraslina dolje sa agresivnim virus, JA nije 'imati pristup to samo po 2 mjeseca, i od tada nikad nisam stvorio jednu web-mjesta ili forum, nikada nije dobio nazad u nju, samo ne interes mene više.

Također je i slučaj kada sam udaljen od trošiti vrijeme na moj pc, recimo tjedan dana ili vikend s mojim GF, JA dont 'stvarno nedostajati ono što mi je činiti na računalu, ali kad sam se vratiti i to čizma gore opet doći u jeku stvari, previše.

Ja sam studirao računarstvo u jednom HND na koledž, i moje prisustvo je šokantan. Uglavnom zbog činjenice na faksu je tako daleko, a ja stvarno ne uživaju u putovanjima, tako da ne uživaju, naravno, tako da ne prisustvuje, tako da je prilično besmisleno at puta.

My System: = /

Procesor (i):
AMD 64x2 6000 +
Matične ploče:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM memorija:
Gusar XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Grafička kartica (e):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optički pogon (e):
CDRW + DVD-RW [dual layer]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Hlađenje:
Zalman CNPS9700NT
Network / Internet:
dual Gigabit / kabelski 20mb
Monitor (e):
19 "HannsG
Operacijski sustav (e):
XP Pro 32Bit
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Gubitak Please help PC Connection deuce7931 Web Browsers & FTP Klijenti 1 5. travanj 2009 01:17
Samo od interesa ... DreamHazard Cases & Power Supplies 4 6. prosinac 2007 02:53
POMOZITE IM gubljenja meni !!!!! bournville Općenito Software Chat 7 20. ožujak 2007 07:16
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.