kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Általános Fórumok > Off Topic Discussion

Register

Losing érdeke.

Reply

Téma eszközök
Old Március 16, 2008, 23:13
Donor Group

Default Losing érdeke.

Én elveszíti érdeklődését a számítógépek és az internet ma már, én egy-egy probléma a másik után, és én csak nem az erőssége, hogy foglalkoznak velük többet. Minden használom a számítógépet és ez a zenehallgatás és a kiküldő ezen az oldalon, ezért úgy érzi, a hulladék, hogy lépést tartson a szokásos karbantartás. És tényleg jobban érzem magam, amikor a számítógépről, és hagyja, hogy majdnem két hétig, és én még egyszer sem éreztem arra, hogy a boot fel. Ebben a pillanatban az idő Én használ egy laptop barátok után, és tudom, egyszer Ive tenni, mit kell tennem itt beteg hagyja a másik két hét vagy több. És hiszem, én tanfolyamok a főiskolán, hogy tudomásom szerint a számítógépek, Aki valaha is ugyanaz?
Old Március 16, 2008, 23:46
Donor Group

Default Losing érdeke.

Azt hiszem. Megesik. Csak néha kell egy szünetet a rutin. ül a számítógépet nap mint nap, mi a franc ilyen az élet ez? Könnyen érthető a vágy valami új.

mi történik, úgy a tételt jutok meglepően érdekli valami, zaklat rajta egy kicsit, aztán elveszítik az érdeklődésüket, amely azonos idő alatt. Aztán visszajön, és megszáll egy kicsit hosszabb. történik minden. nem csak a számítógépek vagy a fórumokon.

ez mikor rájönnek, hogy élek egy koszos hely, mint ez, és hogy nekem nincs jobb dolgom, hogy én is mászik vissza ezt. és ez az, amit az Excel. Így hát akár azt is magáévá egy kicsit.

Csak nyugi. Ez az, amit nem a szórakozás és a mindenki számára előnyös, és nem csak a miénk. nem úgy, mint mi vagyunk, hogy fizetnek érte, ugye? senki sem köteles itt maradni. csináljuk, mert mi szeretnénk. úgy hagyja békén egy darabig nem a világ vége. Csak reméljük, pop és egyszer-egyszer, hogy köszönjön, vagy megszakít egy darabig, és gyere vissza:)

Ahogy tetszik, nem sajnálja, szórakozni, és jobban érzem magam.

My System: Ezékiel

Processzor (ok):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Alaplap:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM memória:
2 koncertek G. Skill DDR2 800MHz
Grafikus kártya (k):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Hangkártya:
Kreatív 7,1 hangkártya
Merevlemez (ek):
160 koncert Western Digital SATA meghajtó
Optikai meghajtó (k):
ASUS 16x DVD-CD-RW Combo meghajtó
Case / tápegység:
CoolerMaster esetben Antec Earthwatts 500W
Hűtés:
3x készlet 120mm rajongók, 1 készlet CPU ventillátor
Hálózat / Internet:
Brighthouse Cable 1 MB / s
Monitor (ok):
Samsung 22 hüvelykes szélesképernyős
Operációs rendszer (ek):
Windows XP Pro SP2
Old Március 17, 2008, 00:10
Donor Group

Default Losing érdeke.

mi az a 100%-ban egyértelmű a válasz, hogy segített egy pár dolgot, köszi.
Old Március 17, 2008, 04:57
Donor Group

Default Losing érdeke.

Úgy érzem, az azonos néha, mint én, hogy a honlap tervezés és irányítás a fórumon, én tényleg bele is tervezésekor a webhelyeket, barátok, vagy csak a móka, és fut a fórum mellett azt. Bár ha a PC wen le egy agresszív vírus, nem férnek hozzá, hogy az alig 2 hónap, és azóta még soha nem hozott létre egy honlapot, vagy fórum, soha nem kaptam vissza ezt, egyszerűen nem érdekel nekem többet.

Ez az eset is, amikor több időt távol my pc, mondjuk egy hét, vagy hétvégén az én gf, én nem igazán hiányozni, amit nem a számítógépen, de ha hazamegyek, és boot meg újra jutok be a swing dolgokat is.

Én tanulmányozza a HND a számítástechnikában a főiskolán, és a jelenlétük sokkoló. Annak tudható be, a kollégium olyan messzire, és nem is igazán élvezni az utazás, így nem részesülnek a tanfolyam, hogy ne vegyen részt, így elég értelmetlen időpontban.

My System: = /

Processzor (ok):
AMD 64x2 6000 +
Alaplap:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM memória:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optikai meghajtó (k):
CDRW + DVD-RW [kétrétegű]
Case / tápegység:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Hűtés:
Zalman CNPS9700NT
Hálózat / Internet:
Két Gigabit / 20MB Cable
Monitor (ok):
19 "HannsG
Operációs rendszer (ek):
XP Pro 32bit
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Losing Connection Please Help PC deuce7931 Web böngésző és FTP Clients 1 5. április 2009 01:17
Csak kamat ... DreamHazard Cases & Power Supplies 4 6. december 2007 02:53
HELP im vesztes agyamban !!!!! bournville General Chat szoftver 7 20. március 2007 07:16
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.