פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > פורומים כללי > דיון Off topic

Register

לאבד את העניין.

Reply

שרשרת כלים
Old 16 מרס 2008, 23:13
קבוצת תורמים

Default לאבד את העניין.

אני מאבד עניין מחשבים באינטרנט עכשיו, אני נתקל בבעיה אחד אחר ואני פשוט אין לי את הכוח להתמודד איתם יותר. כל מה שאני משתמש במחשב שלי היא מקשיבה מוסיקה פירסום באתר זה, כך שזה מרגיש בזבוז כדי לתחזק את שגרת תחזוקה. ואני באמת מרגיש טוב יותר עבור הופך את המחשב שלי ואת של עוזבים את זה, את כבר כמעט שבועיים ואני לא מרגישה לאחר האתחול כדי לזרז את זה. בשלב זה עם הזמן אני משתמש החברים הנייד כדי לפרסם את זה ואני יודע מה לעשות לאחר Ive אני צריך לעשות כדי להשאיר אותו פה חולה עוד שבועיים או יותר. וגם לחשוב לקחתי קורסים בקולג 'כדי לקדם את הידע במחשבים, מישהו אי פעם הרגשתי אותו הדבר?
Old 16 מרס 2008, 23:46
קבוצת תורמים

Default לאבד את העניין.

אני מניח. זה קורה. זה רק כי לפעמים אתה צריך הפסקה של שיגרה. יושבים על המחשב היום, יום בחוץ, מה לעזאזל סוג של חיים זה? קל להבין את הרצון למשהו חדש.

אני מוצא את מה שקורה הוא הרבה אני מעוניין לקבל amazingly משהו, לכפות עליה לזמן מה, ואז לאבד עניין של סכום שווה ערך של זמן. אז אני חוזרת אליו וכן להשפיע במידה רבה במשך זמן ארוך יותר. עם כל מה שקורה. לא רק מחשבים או פורומים.

זה כאשר אני מבין כי אני גר בבית crappy במקום כזה וכי אין לי שום דבר יותר טוב לעשות את זה אני מגיע לראש רמישה זה. וזה מה שאני ב-Excel. אז אולי גם לחבק אותו קצת.

רק קח את זה בקלות. זה משהו שאנחנו עושים בשביל הכיף ועל התועלת של כולם, לא רק שלנו. אנחנו לא אוהבים להיות משולם על זה, אה? אף אחד לא חייב להישאר כאן. אנחנו עושים את זה כי אנחנו רוצים. כדי לעזוב אותו לבד לזמן מה היא לא סוף העולם. אנחנו רק מקווים תוכל להכנס פעם להגיד שלום, או לנתק קשר לזמן מה ולחזור:)

לעשות כרצונך, אין regrets, תהנה, ולהרגיש טוב יותר.

המערכת שלי: יחזקאל

מעבד (ים):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
לוח האם:
MSI P-35 ניאו Combo שבבים
זיכרון RAM:
2 gigs G. מיומנות DDR2 800mhz
כרטיס מסך (S):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
כרטיס קול:
Creative 7.1 soundcard
Hard Drive (s):
חלטורה 160 Western Digital כונן SATA
כונן אופטי (S):
ASUS 16x DVD-RW Combo כונן CD
Case / PSU:
CoolerMaster מקרה, ANTEC Earthwatts 500w
Cooling:
בפיקסלים 3x המניה 120mm אוהדים, מניה 1 מעריץ CPU
רשת / אינטרנט:
Brighthouse כבל 1MB / S
צג (S):
22 אינטש widescreen Samsung
מערכת הפעלה (S):
Windows XP Pro SP2
Old 17 מרס 2008, 00:10
קבוצת תורמים

Default לאבד את העניין.

איזה 100% תשובה ברורה, זה עזר עם כמה דברים, תודה.
Old 17 מרס 2008, 04:57
קבוצת תורמים

Default לאבד את העניין.

אני מרגיש אותו הדבר לפעמים, כמו שאני רגיל להיות אתר בעיצוב ניהול הפורום, יש לי באמת את העניין גם בעיצוב אתרי אינטרנט עבור חברים או רק בשביל הכיף, וכן מפעיל פורום לצד זה. למרות כאשר המחשב שלי wen למטה עם וירוס אגרסיבית, לא היה לי לגשת אליו רק תחת 2 חודשים, ומאז אני כבר לא יצר אתר או פורום בודד, מעולם לא קיבלתי בחזרה את זה, פשוט לא עניין אותי יותר.

זה המקרה גם כאשר אני מבלה את הזמן מחוץ PC, אומרים שבוע או סוף שבוע עם gf שלי, אני לא ממש מתגעגע מה שאני עושה על המחשב, אבל כשאחזור האתחול ואת זה אני שוב לעלות את התנופה של דברים, יותר מדי.

אני לומד ב א HND מחשוב בקולג ', וכן נוכחות שלי הוא מזעזע. בעיקר בשל העובדה המכללה כל כך רחוק, ואני לא באמת ליהנות travelling, אז אני לא נהנה לעשות את הקורס, אז אני לא להשתתף, כך שזה די חסר טעם לפעמים.

המערכת שלי: = /

מעבד (ים):
AMD 64x2 6000 +
לוח האם:
ASUS M2N32 SLI Deluxe WiFi
זיכרון RAM:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GTS 320MB OC2
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
כונן אופטי (S):
CDRW + DVD-RW [שכבה כפולה]
Case / PSU:
ס"מ Stacker832 / Silverstone DA750
Cooling:
זלמן CNPS9700NT
רשת / אינטרנט:
dual gigabit / 20MB בכבלים
צג (S):
19 "HannsG
מערכת הפעלה (S):
XP Pro 32Bit
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Losing חיבור למחשב בבקשה עזרה deuce7931 דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 1 ה -5 בחודש אפריל 2009 01:17
זה עתה יצא לאור של עניין ... DreamHazard מקרים & ספקי כוח 4 6 דצמבר 2007 02:53
עזרה IM מאבד את דעתי !!!!! bournville כללי תוכנות צ 'אט 7 20 מרץ 2007 07:16
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.