![]() |
|
| |||
| |||
| אני מאבד עניין מחשבים באינטרנט עכשיו, אני נתקל בבעיה אחד אחר ואני פשוט אין לי את הכוח להתמודד איתם יותר. כל מה שאני משתמש במחשב שלי היא מקשיבה מוסיקה פירסום באתר זה, כך שזה מרגיש בזבוז כדי לתחזק את שגרת תחזוקה. ואני באמת מרגיש טוב יותר עבור הופך את המחשב שלי ואת של עוזבים את זה, את כבר כמעט שבועיים ואני לא מרגישה לאחר האתחול כדי לזרז את זה. בשלב זה עם הזמן אני משתמש החברים הנייד כדי לפרסם את זה ואני יודע מה לעשות לאחר Ive אני צריך לעשות כדי להשאיר אותו פה חולה עוד שבועיים או יותר. וגם לחשוב לקחתי קורסים בקולג 'כדי לקדם את הידע במחשבים, מישהו אי פעם הרגשתי אותו הדבר? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מניח. זה קורה. זה רק כי לפעמים אתה צריך הפסקה של שיגרה. יושבים על המחשב היום, יום בחוץ, מה לעזאזל סוג של חיים זה? קל להבין את הרצון למשהו חדש.
אני מוצא את מה שקורה הוא הרבה אני מעוניין לקבל amazingly משהו, לכפות עליה לזמן מה, ואז לאבד עניין של סכום שווה ערך של זמן. אז אני חוזרת אליו וכן להשפיע במידה רבה במשך זמן ארוך יותר. עם כל מה שקורה. לא רק מחשבים או פורומים. זה כאשר אני מבין כי אני גר בבית crappy במקום כזה וכי אין לי שום דבר יותר טוב לעשות את זה אני מגיע לראש רמישה זה. וזה מה שאני ב-Excel. אז אולי גם לחבק אותו קצת. רק קח את זה בקלות. זה משהו שאנחנו עושים בשביל הכיף ועל התועלת של כולם, לא רק שלנו. אנחנו לא אוהבים להיות משולם על זה, אה? אף אחד לא חייב להישאר כאן. אנחנו עושים את זה כי אנחנו רוצים. כדי לעזוב אותו לבד לזמן מה היא לא סוף העולם. אנחנו רק מקווים תוכל להכנס פעם להגיד שלום, או לנתק קשר לזמן מה ולחזור:) לעשות כרצונך, אין regrets, תהנה, ולהרגיש טוב יותר. המערכת שלי: יחזקאל
|
|
| |||
| |||
| איזה 100% תשובה ברורה, זה עזר עם כמה דברים, תודה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מרגיש אותו הדבר לפעמים, כמו שאני רגיל להיות אתר בעיצוב ניהול הפורום, יש לי באמת את העניין גם בעיצוב אתרי אינטרנט עבור חברים או רק בשביל הכיף, וכן מפעיל פורום לצד זה. למרות כאשר המחשב שלי wen למטה עם וירוס אגרסיבית, לא היה לי לגשת אליו רק תחת 2 חודשים, ומאז אני כבר לא יצר אתר או פורום בודד, מעולם לא קיבלתי בחזרה את זה, פשוט לא עניין אותי יותר. זה המקרה גם כאשר אני מבלה את הזמן מחוץ PC, אומרים שבוע או סוף שבוע עם gf שלי, אני לא ממש מתגעגע מה שאני עושה על המחשב, אבל כשאחזור האתחול ואת זה אני שוב לעלות את התנופה של דברים, יותר מדי. אני לומד ב א HND מחשוב בקולג ', וכן נוכחות שלי הוא מזעזע. בעיקר בשל העובדה המכללה כל כך רחוק, ואני לא באמת ליהנות travelling, אז אני לא נהנה לעשות את הקורס, אז אני לא להשתתף, כך שזה די חסר טעם לפעמים.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Losing חיבור למחשב בבקשה עזרה | deuce7931 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | ה -5 בחודש אפריל 2009 01:17 |
| זה עתה יצא לאור של עניין ... | DreamHazard | מקרים & ספקי כוח | 4 | 6 דצמבר 2007 02:53 |
| עזרה IM מאבד את דעתי !!!!! | bournville | כללי תוכנות צ 'אט | 7 | 20 מרץ 2007 07:16 |
| שרשרת כלים | |
| |