![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I'm losing palūkanų Kompiuteriai ir internetas dabar Turiu viena problema po kitos, ir aš tiesiog neturi jėgų kovoti su jais nebėra. Visi galiu naudoti savo kompiuterį, klausosi muzikos ir parašėte apie šią svetainę, kad ji mano, atliekos, norėdama išlaikyti įprastinę priežiūrą. Ir aš iš tikrųjų jaučiasi geriau paversti savo kompiuterį ir palikti ją, jos buvo beveik dvi savaites ir aš ne kartą pajuto norą atsisiųsti jį. Šiuo metu šiuo metu aš naudoju draugus nešiojamas kompiuteris su paštu tai ir aš žinau, kartą Ive, Done, ką reikia padaryti, čia blogai palikti jį dar dvi savaites ar daugiau. Ir manau, dalyvavo kursuose kolegijoje toliau mano žinios apie kompiuterius, bet kas kada nors jautė tą patį? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manau, kad taip. būna. tai tik, kad kartais reikia iš įprastinės pertraukos. sėdi prie kompiuterio diena po dienos, kas po velnių rūšies gyvenimo tai? lengva suprasti, kažko naujo troškimas.
Man atrodo vyksta daug yra man nuostabiai domina kažkas, apsėsti per jį kartu, tada praranda susidomėjimą lygiavertį laiko. tada aš grįšiu į ją ir persekioti už kai ilgiau. atsitinka su viskuo. ne tik kompiuterių ar forumuose. tai kai supratau, kad aš gyvenu Crappy vietą kaip ši, ir kad aš nieko geriau daryti, kad aš atšliaužti Atgal į tai. ir tai, ką aš excel at. tai aš taip pat apimti ją mažai. just take it easy. tai ką mes darome įdomus ir kiekvienas savo naudai, o ne tik mūsų. ne taip, kaip mes buvo sumokėta už tai, eh? niekas nėra įpareigotas likti čia. mes, nes mes norime. taip paliekant vien kol nėra pasaulio pabaiga. mes tiesiog tikimės, kad jūs POP kartą, o su say hello arba atkalti už nors ir grįžti:) Darykite, kaip norite, neturi apgailestauja, have fun, ir jaustis geriau. Mano sistema: Ezekiel
|
|
| |||
| |||
| Kas 100% aiškaus atsakymo, ji padėjo keletas dalykų, ačiū. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manau, pats kartais, kaip aš anksčiau ir svetainės dizainas ir forumo valdymą, aš tikrai į jį, taip pat kuriant tinklalapius draugams arba tiesiog for fun, ir veikia kartu su IT forumas. Nors kai mano PC wen žemyn agresyvią virusu, aš neturėjo patekti į jį tik po 2 mėnesių, o nuo tada aš niekada sukūrė bendrą svetainę ar forumą, niekada grįžo į jį, tiesiog nėra palūkanų me anymore. Taip pat tuo atveju, kai aš gaišti laiko nuo mano pc, tarkim per savaitę ar savaitgalį su mano GF, I don't really miss, ką man daryti su kompiuteriu, bet kai aš gausiu atgal ir įkelti jį vėl patekti į submeniu dalykų, taip pat. I'm studying in computing HND mokykloje, ir mano dalyvavimas yra šokiruojantis. Daugiausia dėl to, kolegijoje yra taip toli, ir aš tikrai patiks keliaujantiems, todėl neturi Žinoma, kad aš ne dalyvauti, todėl jis gana beprasmis at times.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Losing Ryšio Prašome Pagalba PC | deuce7931 | Naršyklėms & FTP Klientai | 1 | 5 balandis 2009 01:17 |
| Tiesiog iš palūkanų ... | DreamHazard | Cases & Power Supplies | 4 | 6 gruodis 2007 02:53 |
| PAGALBA im losing my proto !!!!! | bournville | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 7 | Kovas 20, 2007 07:16 |
| Temos įrankiai | |
| |