![]() |
|
| |||
| |||
| Es esmu zaudēt interesi par datoru un Interneta tagad, es esmu, kam ir viena problēma pēc otras un man vienkārši nav spēks, lai tās novērstu vairs. Visu varu izmantot mana datora klausās mūziku un nosūtīt uz šo vietni, lai tā uzskata atkritumus līdzi ikdienas uzturēšanu. Un es patiešām justies labāk pagriešanās manu datoru un no tā izved, tās ir gandrīz divas nedēļas un man ne reizi juta vēlmi boot to. Šajā brīdī es izmantoju draugus klēpjdatoru pastu, un es zinu, kad Ive izdarīt to, kas man jādara šeit slikti atstāj vēl divas nedēļas vai vairāk. Un domāju, ka man bija kursus koledžā vēl manas zināšanas par datoriem, kāds jebkad jutās tāpat? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I guess so. tas notiek. Tas ir vienkārši, ka dažkārt jums nepieciešams pārtraukums no rutīnas. sēžot pie sava datora dienu no dienas veic, kāda elle veida dzīve ir tas, ka? ir viegli saprast vēlmi kaut ko jaunu.
kas man notiek daudz ir man apbrīnojami interesē kaut ko pārņemt pār to, bet pēc tam zaudēt interesi par līdzvērtīgu summu laikā. Tad man atgriezties pie tā un sagrābt par ilgāka. notiek ar visu. ne tikai datoriem vai forumos. tas ir, kad es saprotu, ka es dzīvoju crappy vietā, piemēram, šo un ka man nekas labāk darīt, es nāku indeksēšanu atpakaļ uz to. un tas, ko es excel at. lai es varētu arī aptvert tā maz. tikai ņemt to viegli. tas ir kaut kas mums jādara, lai jautri un visi labā, ne tikai mūsu. ne kā mēs esam samaksu par to, vai nē? neviens pienākums palikt šeit. mēs to darām, jo mēs vēlamies. tādējādi atstājot vienas pašas, bet nav pasaules gals. mēs tikai ceram, ka jums pop jo reizi, bet pateikt sveiki, vai salauzt off uz brīdi un atgriezties:) dari, kā gribi, nav nožēlu, ir jautri, un justies labāk. Mana sistēma: Ezekiel
|
|
| |||
| |||
| ko 100% skaidru atbildi, tas palīdzēja dažas lietas, thanks. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es jūtos pati reizēm, kā es mēdzu būt tīmekļa vietnes dizainu un foruma vadības, Man tiešām vērā tā arī izstrādājot mājas lapas, draugiem vai vienkārši jautri un virzās forums blakus tai. Kaut kad mans PC wen leju ar agresīvu vīrusu, man nebija pieejas, lai to nepilnus 2 mēnešus, un kopš tā laika man nekad nav radījusi vienotu mājas lapā vai forumā, nekad got atpakaļ, tikai tas neinteresē man vairs. Tā ir arī gadījumā, ja man tērēt laiku prom no mana pc, teiksim nedēļu vai nedēļas nogali ar manu gf, man nav īsti garām, ko es daru uz datora, bet kad es atgriežos un zābaku tā atkal es iekļuvuši sparā lietas, too. Es esmu mācās HND in computing koledžās, un mana klātbūtne ir šokējošs. Galvenokārt sakarā ar to, kolēģija ir tik tālu, un man nav īsti izbaudīt ceļošanu, lai man nav tādas, protams, tāpēc es neapmeklē, tāpēc tas ir diezgan bezjēdzīgi reizes.
![]() |
|
| Bookmarks |