rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Ogólne Forum > Off Topic dyskusja

Register

Utraty odsetek.

Reply

Narzędzia wątku
Old 16 marca 2008, 23:13
Grupa dawcy

Default Utraty odsetek.

I'm traci zainteresowanie komputerami i Internetem się, Mam jeden problem po drugim i ja po prostu nie ma siły, by sobie z nimi radzić anymore. Wszystkie mogę używać komputera do słuchania muzyki i delegowania na tej stronie, dlatego uważa odpadów do nadążyć z rutynowych prac konserwacyjnych. A i rzeczywiście poczuć się lepiej do toczenia z mojego komputera i pozostawiając jej były prawie dwa tygodnie i nie raz czuł potrzebę uruchamiania go. W chwili obecnej jestem przyjaciółmi za pomocą laptopa, po tym i wiem, Ive raz zrobić to, co muszę zrobić tutaj źle pozostawić na kolejne dwa tygodnie lub więcej. I think i wziął kursy w kolegium do dalszej mojej wiedzy na temat komputerów, ktokolwiek czuł to samo?
Old 16 marca 2008, 23:46
Grupa dawcy

Default Utraty odsetek.

Chyba tak. to się dzieje. to jest po prostu, że czasami trzeba przerwie od rutyny. posiedzenia w komputerze dzień, dzień, w co do cholery rodzaju życia, to jest? łatwo jest zrozumieć pragnienie czegoś nowego.

Uważam to, co się dzieje, jest dużo i uzyskać niezwykle zainteresowany czymś, prześladować nad nim przez chwilę, a następnie stracić zainteresowanie dla takiej samej ilości czasu. Wtedy wróci do niego i prześladować na chwilę dłużej. dzieje się ze wszystkiego. nie tylko komputerów lub forum.

to kiedy uświadomią sobie, że ja mieszkam w crappy miejscu jak to, że mam nic lepszego do zrobienia, że ja przychodzę zaindeksowaniem powrót do tego. i to, co mam na Excel. I tak może również objąć go trochę.

just take it easy. To jest coś zrobić dla zabawy i korzyści dla wszystkich, nie tylko naszego. jak nie mamy płacone za to, co? nikt nie jest zobowiązany do pozostania tutaj. robimy to, ponieważ chcemy. tak pozostawiając samodzielnie przez jakiś czas nie jest koniec świata. mamy tylko nadzieję, że będziesz w pop raz w chwili powiedzieć cześć, lub oderwać na chwilę i wrócić:)

rób to co ci się podoba, nie żałuje, baw się dobrze i czuć się lepiej.

My System: Ezechiela

Procesor (y):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Płyta główna:
MSI P-35 Neo Combo chipsetem
Pamięć RAM:
2 koncerty G. Skill DDR2 800MHz
Karta graficzna (y):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Karta dźwiękowa:
Creative 7.1 soundcard
Hard Drive (s):
160 kabriolet SATA dysk Western Digital
Optical Drive (s):
ASUS CD-ROM 16x DVD-RW combo drive
Case / PSU:
CoolerMaster przypadku Antec Earthwatts 500W
Chłodzenie:
3x stanie 120 fanów, 1 zasobów procesora wentylator
Sieć / Internet:
Brighthouse Kabel 1MB / s
Monitor (y):
22 calowy panoramiczny Samsung
Operating System (-y):
Windows XP Pro SP2
Old 17 marca 2008, 00:10
Grupa dawcy

Default Utraty odsetek.

co to jest 100% jasnych odpowiedzi, to się z kilku rzeczy, dziękuję.
Old 17 marca 2008, 04:57
Grupa dawcy

Default Utraty odsetek.

Czuję się tym samym czasem, jak kiedyś się w projektowanie stron internetowych i forum zarządzania, mam do niego za bardzo, projektowanie stron internetowych dla przyjaciół lub dla zabawy, a uruchomione forum obok niego. Chociaż przy moim komputerze wen dół z agresywną wirusa, nie mają do nich dostęp za niecałe 2 miesiące, a od tamtej pory nigdy nie powstał jednolity stronie internetowej lub forum, nigdy nie dostałem z powrotem do niego, nie tylko interesów Mnie już.

Jest to także przypadku, gdy spędzić czas z dala od mojego komputera, powiedzmy na tydzień lub weekend z moim GF, I don't really miss to co robię na komputerze, ale gdy wrócę i uruchomić go ponownie uzyskać do huśtawka rzeczy, too.

I'm studying HND jeden w informatyce w kolegium, i moja obecność jest szokujące. Głównie ze względu na fakt, że szkoła jest tak daleko, a ja naprawdę nie korzystają w podróży, więc nie korzystać z zajęć, więc nie chodzi, dlatego czasami dość bezcelowe.

My System: = /

Procesor (y):
AMD 64x2 6000 +
Płyta główna:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
Pamięć RAM:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Karta graficzna (y):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Karta dźwiękowa:
Onboard
Hard Drive (s):
2x36gb RAID0 / 200 GB / 500GB
Optical Drive (s):
CDRW + DVD-RW [dwuwarstwowych]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Chłodzenie:
Zalman CNPS9700NT
Sieć / Internet:
dual Gigabit / 20MB Kabel
Monitor (y):
19 "HannsG
Operating System (-y):
XP Pro 32bit
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.