![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sunt pierde interesul pentru calculatoare si Internet, acum, am avea o problemă după alta şi eu doar nu avea puterea de a face cu ele mai. Toate i utiliza computerul meu este de a asculta muzică şi de a posta pe acest site se simte un astfel de deşeuri să ţină pasul cu rutina de întreţinere. Şi de fapt, i se simtă mai bine de cotitură al meu calculator şi lăsând-o, sa fost aproape două săptămâni şi nu o dată am simţit nevoia de a boot-o. În acest moment, în timp Sunt prieteni, folosind un laptop pentru acest post şi ştiu că o dată Ive făcut ceea ce am nevoie pentru a face aici bolnav lăsaţi-o pentru un alt două săptămâni sau mai mult. Şi cred că i-am luat la cursurile de la facultate pentru a-mi mai multe cunoştinţe despre calculatoare, cineva este de aceeaşi părere? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cred ca da. Se mai intampla. E doar faptul că din când în când ai nevoie de o pauza de la rutina. Şedinţa de la calculatorul dumneavoastră în fiecare zi, ce dracu 'fel de viaţă e asta? Este uşor de înţeles dorinţa de ceva nou.
ceea ce i se întâmplă găsi un lot este M-am interesat de ceva surprinzator, persecuta pe ea pentru un timp, apoi îşi pierd interesul pentru o sumă echivalentă de timp. apoi m-am întors la ea şi persecuta pentru o perioada de timp mai lungă. se întâmplă cu totul. nu doar de calculatoare sau forum. este atunci când mi-am dat seama că am trăi într-un loc ca asta nasol şi că i-au nimic de a face mai bine ca am venit inapoi la acest crawling. si este ceea ce am la Excel. asa ca am putea la fel de bine se ocupa ea un pic. ia-o uşor. acest lucru este ceva ce faci pentru a te distra şi de a beneficia de toată lumea, nu doar a noastră. nu ca noi suntem fiind plătită pentru asta, nu-i aşa? nimeni nu este obligat să rămână aici. o facem pentru ca vrem sa. deci lăsând în pace pentru o perioada de timp nu este sfârşitul lumii. ne-am sperăm că veţi pop din când în când să-l salutaţi, sau se întrerupe pentru un timp şi mă întorc:) faci cum îţi place, nu au nici o regretă, sa te distrezi, si sa se simta mai bine. Sistemul meu: Ezekiel
|
|
| |||
| |||
| ce este un răspuns clar 100%, aceasta a contribuit cu o serie de lucruri, multumesc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eu simt la fel, uneori, aşa cum am folosit pentru a fi în site-ul web design si forum de management, am luat cu adevărat în el prea, proiectare site-uri pentru prieteni sau doar pentru distracţie, şi rulează un forum, alături de ea. Deşi, atunci când PC-ul meu de tumoare în jos cu un virus agresiv, nu am avea acces la ea pentru doar 2 luni, şi de atunci nu l-am creat un singur site-ul sau forum, niciodată nu s-au întors în el, doar nu interes mine. Este, de asemenea, în cazul când am petrece timp departe de PC-ul meu, spune-o săptămână sau de week-end cu GF mea, eu nu prea dor de ceea ce fac pe calculator, dar când mă întorc şi boot-l ajung din nou în leagăn de lucruri, de asemenea. Sunt o HND a studia în calcul la facultate, şi-mi prezenţă este socant. În principal datorită faptului de colegiu este aşa de departe, iar eu nu prea se bucură de călătorie, aşa că nu se bucură de curs, aşa că să nu participe, astfel că este destul de rost, la ori.
![]() |
|
| Marcaje |