menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Všeobecné fóra > Vypnúť Téma diskusie

Register

Strata záujmu.

Reply

Thread Tools
Old 16 marca 2008, 23:13
Darcu Skupina

Default Strata záujmu.

Som stráca záujem o počítačoch a internete hneď, Mám jeden problém za druhým a já prostě nemajú silu, aby s nimi ešte. Všetky aj svoj počítač používať, je pre počúvanie hudby a vysielanie na tejto stránke, takže sa domnieva, nakladanie s odpadom, aby udržal krok s bežnou údržbou. A já skutočne cítiť lepšie pre sústruženie z môjho počítača a opúšťa ju, jej takmer dva týždne a ani raz som cítil potrebu to boot. V súčasnosti som pomocou priateľov laptop na tento post a viem, že raz Ive urobiť, čo chcem tu zle dovolenky je o ďalšie dva týždne a viac. A to myslím, že by som vzal kurzy na koleji na ďalšie moje vedomosti o počítačoch, niekedy cítili na rovnakej?
Old 16 marca 2008, 23:46
Darcu Skupina

Default Strata záujmu.

Asi áno. sa to stane. je to len, že občas budete musieť prestávke z rutiny. posedenie pri počítači každodenného života, čo to sakra je to za život, že? je to ľahké pochopiť túžbu po niečom novom.

i nájsť, čo sa deje veľa sa dostať aj prekvapivo zaujíma niečo, posednout nad ním na chvíľu, potom stráca záujem o ekvivalentné množstvo času. Potom som sa vrátil, a posednout na chvíľu dlhšie. deje sa všetko. nielen počítača či fórach.

je to, keď si uvedomíme, že aj žiť v mizerný miesto takhle a že som nič lepšie na práci, že som prišiel naspäť do plazis to. a je to, co jsem na excel. tak by som mohol aj objatí je málo.

Len kľud. To je niečo, čo robíme pre radosť a pre každého z nás prínosom, a to nielen našich. ne tak ako sme si zaplatili za to, ne? Nikto nie je povinný tu ostať. robíme to, pretože sme chceli. tak ho opúšťajú chvíli sama nie je koniec sveta. sme len dúfať, budete pop raz za čas povedať ahoj alebo prerušiť na chvíľu a vráť sa:)

robiť, ako je libo, nemajú ľutuje, bavte sa a cítiť sa lepšie.

Môj systém: Ezechiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Základná doska:
MSI P-35 Neo Combo čipset
Pamäť RAM:
2 koncertoch zručnost G. DDR 2 800MHz
Grafické karty (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Zvuková karta:
Creative 7.1 zvuková
Pevný disk (y):
160 harpúna Western Digital SATA disk
Optická mechanika (s):
ASUS 16x DVD CD-RW combo mechaniky
Case / PSU:
CoolerMaster prípade Antec Earthwatts 500w
Chladenie:
3x skladom 120mm ventilátory, 1 zásob CPU ventilátor
Sieť / Internet:
Brighthouse Kabel 1 MB / s
Monitor (s):
22 in Samsung širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows XP Pro SP2
Old 17 marca 2008, 00:10
Darcu Skupina

Default Strata záujmu.

čo je to 100% jasnú odpoveď, je pomohol s pár vecí, vďaka.
Old 17 marca 2008, 04:57
Darcu Skupina

Default Strata záujmu.

Cítim sa niekedy rovnaké, ako som v internetovej stránke designu a fórum riadenie, dostal som sa do neho naozaj príliš, vytváranie webových stránok pre priateľov alebo len tak pre zábavu, a beží fórum je vedľa. Hoci, keď môj PC Wen nadol agresívny vírus, som nemal prístup k nej za necelé 2 mesiace a od tej doby som nikdy vytvorený jednotný webovej stránky alebo forum, nikdy dostal späť do toho, jednoducho nie je záujem Už mě.

Je to aj v prípade, keď trávia čas mimo počítač, napríklad týždeň alebo víkend s moji gf, Nechcem really miss, čo robím na počítači, ale keď sa vrátim a boot sa opäť dostanem do hojdačka vecí taky.

I'm štúdium HND v počítanie na koleji, a moja účasť je šokujúce. Spôsobené hlavne tým, že koľaj je tak ďaleko a nemám naozaj tešiť na cestovanie, tak jsem nemajú kurz, takže nemám zúčastniť, tak je to docela zbytočné at times.

Môj systém: = /

Processor (s):
AMD 64x2 6000 +
Základná doska:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
Pamäť RAM:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048megabajt
Grafické karty (s):
BFG 8800GTS 320mb OC2
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optická mechanika (s):
CDRW + DVD-RW [dvojvrstvový]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Chladenie:
Žalman CNPS9700NT
Sieť / Internet:
duálnou gigabitovou / 20MB Satelit
Monitor (s):
19 "HannsG
Operačný systém (y):
XP Pro 32Bit
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Pomôžte, prosím, stratí pripojenie PC deuce7931 Webových prehliadačov & FTP Klienti 1 5. apríla 2009 01:17
Len tak zo záujmu ... DreamHazard Prípady & Napájacie zdroje 4 6. December 2007 02:53
NÁPOVEDA im stráca mojej mysli !!!!! bournville Všeobecné Software Chat 7 20. marca 2007 07:16
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.