![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som stráca záujem o počítačoch a internete hneď, Mám jeden problém za druhým a já prostě nemajú silu, aby s nimi ešte. Všetky aj svoj počítač používať, je pre počúvanie hudby a vysielanie na tejto stránke, takže sa domnieva, nakladanie s odpadom, aby udržal krok s bežnou údržbou. A já skutočne cítiť lepšie pre sústruženie z môjho počítača a opúšťa ju, jej takmer dva týždne a ani raz som cítil potrebu to boot. V súčasnosti som pomocou priateľov laptop na tento post a viem, že raz Ive urobiť, čo chcem tu zle dovolenky je o ďalšie dva týždne a viac. A to myslím, že by som vzal kurzy na koleji na ďalšie moje vedomosti o počítačoch, niekedy cítili na rovnakej? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asi áno. sa to stane. je to len, že občas budete musieť prestávke z rutiny. posedenie pri počítači každodenného života, čo to sakra je to za život, že? je to ľahké pochopiť túžbu po niečom novom.
i nájsť, čo sa deje veľa sa dostať aj prekvapivo zaujíma niečo, posednout nad ním na chvíľu, potom stráca záujem o ekvivalentné množstvo času. Potom som sa vrátil, a posednout na chvíľu dlhšie. deje sa všetko. nielen počítača či fórach. je to, keď si uvedomíme, že aj žiť v mizerný miesto takhle a že som nič lepšie na práci, že som prišiel naspäť do plazis to. a je to, co jsem na excel. tak by som mohol aj objatí je málo. Len kľud. To je niečo, čo robíme pre radosť a pre každého z nás prínosom, a to nielen našich. ne tak ako sme si zaplatili za to, ne? Nikto nie je povinný tu ostať. robíme to, pretože sme chceli. tak ho opúšťajú chvíli sama nie je koniec sveta. sme len dúfať, budete pop raz za čas povedať ahoj alebo prerušiť na chvíľu a vráť sa:) robiť, ako je libo, nemajú ľutuje, bavte sa a cítiť sa lepšie. Môj systém: Ezechiel
|
|
| |||
| |||
| čo je to 100% jasnú odpoveď, je pomohol s pár vecí, vďaka. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cítim sa niekedy rovnaké, ako som v internetovej stránke designu a fórum riadenie, dostal som sa do neho naozaj príliš, vytváranie webových stránok pre priateľov alebo len tak pre zábavu, a beží fórum je vedľa. Hoci, keď môj PC Wen nadol agresívny vírus, som nemal prístup k nej za necelé 2 mesiace a od tej doby som nikdy vytvorený jednotný webovej stránky alebo forum, nikdy dostal späť do toho, jednoducho nie je záujem Už mě. Je to aj v prípade, keď trávia čas mimo počítač, napríklad týždeň alebo víkend s moji gf, Nechcem really miss, čo robím na počítači, ale keď sa vrátim a boot sa opäť dostanem do hojdačka vecí taky. I'm štúdium HND v počítanie na koleji, a moja účasť je šokujúce. Spôsobené hlavne tým, že koľaj je tak ďaleko a nemám naozaj tešiť na cestovanie, tak jsem nemajú kurz, takže nemám zúčastniť, tak je to docela zbytočné at times.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomôžte, prosím, stratí pripojenie PC | deuce7931 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 5. apríla 2009 01:17 |
| Len tak zo záujmu ... | DreamHazard | Prípady & Napájacie zdroje | 4 | 6. December 2007 02:53 |
| NÁPOVEDA im stráca mojej mysli !!!!! | bournville | Všeobecné Software Chat | 7 | 20. marca 2007 07:16 |
| Thread Tools | |
| |