мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Општи Форуми > Офф Топиц Дисцуссион

Register

Губитак интереса.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 16. Јан 2008, 23:13
Донаторска Група

Default Губитак интереса.

И'м губе интерес за рачунара и то затим, Им 'имајући проблем једном за другом, а ја једноставно немам снаге носити се са њима више. Све моје рачунар и користити је за слушање музике и објављивања на овом сајту, тако да се осећа отпадни како би ишли укорак са рутинском одржавање. А ја заправо осећам боље за окретање мој рачунар и остављајући га, његове су готово две недеље и нисам једном осјетио потребу да боот ит уп. У овом тренутку у времену сам помоћу пријатељи лаптоп за овај пост и знам некад Иве учинио оно што треба да урадим овде болестан оставите га још две недеље или више. И мислим да сам ја узео колегија на факултету на даље моје знање о компјутерима, Цвако икад осјетио исто?
Old 16. Јан 2008, 23:46
Донаторска Група

мислим тако. то дешава. То је само да се повремено треба паузу од рутину. седи на вашем рачунару у дан, из дана, што је, доврага какве живот је то? то је лако разумети жељу за нечим новим.

Шта се дешава и наћи много је ја добити запањујуће заинтересовани за нешто, прогонити над њом неко време, па губе интерес за одговарајући износ од време. Тада сам се вратити на њега и прогонити мало дуже. ће се десити са свиме. не само рачунара или форума.

то је кад сам схватити да ја живим у јебани месту као и да ја немам ништа радити боље да сам дошао на овај пузећи назад. то и је оно што сам у ексцел. тако да сам можда као и загрлити га мало.

само га лако. ово ми је нешто учинити за забаву и за свачији корист, а не само наше. не као што смо се за то плаћен, ех? нико није обавезан да остане овде. смо то учинити јер желимо. тако остављајући га на миру неко време није крај света. само се надам да ћете поп у једном у неко време то саы хелло, или застати за неко време и вратити:)

како молим те, не жали, забавите се и осећати боље.

Мы Сыстем: Езекиел

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Дуо Е6750 2.66гхз
Матичне плоче:
МСИ П-35 Нео Цомби цхипсет
РАМ меморија:
2 наступе Г. вештина ДДР2 800мхз
Графичка картица (е):
БФГ НВИДИА ГеФорце 9800гткс + 512МБ
Соунд Цард:
Цреативе звучну 7,1
Тврди диск (и):
160 чезе Уестерн Дигитал САТА диск
Оптички погон (е):
Асус 16кс ДВД-РУ Цомби ЦД погон
Цасе / псу:
ЦоолерМастер случају, Антец Еартхуаттс 500у
Хлађење:
3кс залиха 120мм навијача, 1 дионица ЦПУ фан
Нетуорк / Интернет:
Бригхтхоусе кабловска 1МБ / с
Монитор (е):
Самсунг 22 инцх уидесцреен
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП Про СП2
Old 17. Јан 2008, 00:10
Донаторска Група

што је 100% јасан одговор, он је помогао са пар ствари, хвала.
Old 17. Јан 2008, 04:57
Донаторска Група

Осјећам се исто понекад, као што сам се у веб локацију и дизајн форум управљање, сам у њу стварно превише, дизајнирање уеб странице за пријатеље или само за забаву, те је покренут форум поред ње. Иако кад мој ПЦ израсток доле са агресивним вирус, ЈА није 'имати приступ за само по 2 месеца, и од тада никад нисам створио једну веб-места или форум, никада није добио назад у њу, само не интерес мене више.

Такође је и случај када сам удаљен од трошити време на мој пц, рецимо недељу дана или викенд са мојим ГФ, ЈА донт 'стварно недостајати оно што ми је чинити на рачунару, али кад сам се вратити и то чизма сеттле опет доћи у јеку ствари, превише.

Ја сам студирао рачунарство у једном ХНД на колеџ, и моје присуство је Шокантан. Углавном због чињенице на факултету је тако далеко, а ја стварно не уживају у путовањима, тако да не уживају, наравно, тако да не присуствује, тако да је прилично бесмислено ат пута.

Мы Сыстем: = /

Процесор (и):
АМД 64кс2 6000 +
Матичне плоче:
Асус М2Н32 сли Делуксе УИФИ
РАМ меморија:
Гусар КСМС2 ДДР800 ЦЛ4 2048МБ
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТС 320МБ ОЦ2
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
2кс36гб РАИД0 / 200ГБ / 500ГБ
Оптички погон (е):
ЦДРУ + ДВД-РУ [дуал лаыер]
Цасе / псу:
ЦМ Стацкер832 / Силверстоне ДА750
Хлађење:
Залман ЦНПС9700НТ
Нетуорк / Интернет:
дуал Гигабит / кабловски 20мб
Монитор (е):
19 "ХаннсГ
Оперативни систем (е):
КСП Про 32бит
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Губитак Плеасе хелп ПЦ Цоннецтион деуце7931 Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 1 5 април 2009 01:17
Само од интереса ... ДреамХазард Цасес & Поуер Супплиес 4 6 децембар 2007 02:53
Помозите ИМ губљења мени !!!!! боурнвилле Уопштено Софтуаре Цхат 7 20 март 2007 07:16
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц