![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| И'м губе интерес за рачунара и то затим, Им 'имајући проблем једном за другом, а ја једноставно немам снаге носити се са њима више. Све моје рачунар и користити је за слушање музике и објављивања на овом сајту, тако да се осећа отпадни како би ишли укорак са рутинском одржавање. А ја заправо осећам боље за окретање мој рачунар и остављајући га, његове су готово две недеље и нисам једном осјетио потребу да боот ит уп. У овом тренутку у времену сам помоћу пријатељи лаптоп за овај пост и знам некад Иве учинио оно што треба да урадим овде болестан оставите га још две недеље или више. И мислим да сам ја узео колегија на факултету на даље моје знање о компјутерима, Цвако икад осјетио исто? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| мислим тако. то дешава. То је само да се повремено треба паузу од рутину. седи на вашем рачунару у дан, из дана, што је, доврага какве живот је то? то је лако разумети жељу за нечим новим.
Шта се дешава и наћи много је ја добити запањујуће заинтересовани за нешто, прогонити над њом неко време, па губе интерес за одговарајући износ од време. Тада сам се вратити на њега и прогонити мало дуже. ће се десити са свиме. не само рачунара или форума. то је кад сам схватити да ја живим у јебани месту као и да ја немам ништа радити боље да сам дошао на овај пузећи назад. то и је оно што сам у ексцел. тако да сам можда као и загрлити га мало. само га лако. ово ми је нешто учинити за забаву и за свачији корист, а не само наше. не као што смо се за то плаћен, ех? нико није обавезан да остане овде. смо то учинити јер желимо. тако остављајући га на миру неко време није крај света. само се надам да ћете поп у једном у неко време то саы хелло, или застати за неко време и вратити:) како молим те, не жали, забавите се и осећати боље. Мы Сыстем: Езекиел
|
|
| |||
| |||
| што је 100% јасан одговор, он је помогао са пар ствари, хвала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Осјећам се исто понекад, као што сам се у веб локацију и дизајн форум управљање, сам у њу стварно превише, дизајнирање уеб странице за пријатеље или само за забаву, те је покренут форум поред ње. Иако кад мој ПЦ израсток доле са агресивним вирус, ЈА није 'имати приступ за само по 2 месеца, и од тада никад нисам створио једну веб-места или форум, никада није добио назад у њу, само не интерес мене више. Такође је и случај када сам удаљен од трошити време на мој пц, рецимо недељу дана или викенд са мојим ГФ, ЈА донт 'стварно недостајати оно што ми је чинити на рачунару, али кад сам се вратити и то чизма сеттле опет доћи у јеку ствари, превише. Ја сам студирао рачунарство у једном ХНД на колеџ, и моје присуство је Шокантан. Углавном због чињенице на факултету је тако далеко, а ја стварно не уживају у путовањима, тако да не уживају, наравно, тако да не присуствује, тако да је прилично бесмислено ат пута.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Губитак Плеасе хелп ПЦ Цоннецтион | деуце7931 | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 1 | 5 април 2009 01:17 |
| Само од интереса ... | ДреамХазард | Цасес & Поуер Супплиес | 4 | 6 децембар 2007 02:53 |
| Помозите ИМ губљења мени !!!!! | боурнвилле | Уопштено Софтуаре Цхат | 7 | 20 март 2007 07:16 |
| Тхреад Тоолс | |
| |