az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Genel Forumlar > Konu Tartışma Kapalı

Reply

Konu Araçları
Old Mart 2008, 23:13 16
Bağış Grubu

Default Faiz kaybetmek.

Ben ve Internet şimdi, bir ve sonra bir problem yaşıyorum sadece onlarla artık başa gücü yok bilgisayar ilgi kaybetme yaşıyorum. Tüm için bilgisayar kullanmak müzik dinleme ve bu sitede mesaj bu nedenle rutin bakım ile tutmak için bir atık hissediyor. Ve i gerçekten benim bilgisayarın dönüm ve bırakılması için daha iyi hissediyorum, kendi olarak yaklaşık iki hafta ve i bir kere bile önyükleme kadar bir dürtü hissettim. Zamanda bu ve i bir kez ne burada kötü yapmak için bir iki hafta veya daha fazla için izin gereken yapılır Ive bilgileri göndermek için bir arkadaş dizüstü kullanıyorum bu noktada. Ve i kolejinde bilgisayarlarda benim daha fazla bilgi için ders aldı düşünmek, herkes hiç aynı hissetti?
Old Mart 2008, 23:46 16
Bağış Grubu

Default Faiz kaybetmek.

Sanırım. o olur. bu sadece zaman zaman bu rutin bir mola lazım. Bilgisayarınızı gün içinde, gün, bir hayatın bok gibi ne olduğunu oturuyor mu? bu yeni bir şey için istek anlamak kolaydır.

Ne bulmak çok olur ben inanılmaz bir şey, bir süre bitti tedirgin, sonra zaman eşdeğer bir tutar için ilgisini kaybettiği ilgilendi bulabilirsiniz. Daha sonra geri gelip bir süre daha tedirgin. herşeyi olur. sadece bilgisayarları veya forumları.

o zaman ben böyle bir berbat yerde olduğu canlı ve gerçek i hiçbir i geri bu tarama gelmek için daha vardı da. ve ben ne Excel's. bu yüzden de biraz da kapsamak olabilir.

Sadece sakin ol. Bu eğlence için ve herkesin yararına, sadece bizim değil bir şeydir. gibi bunun için, ha ödenen olmak demektir değil mi? kimse burada kalmak zorunda olduğunu. çünkü istiyorsanız bunu yapmak. Bunu tek başına bir süre bırakılması dünyanın sonu değil. Biz sadece bir kez bir süre hello, veya bir süre kopmak ve geri gelip söylüyorlar pop umuyoruz:)

, hayır Pişman var gibi lütfen yapmak, eğlenmek ve daha iyi hissediyorum.

Benim Sistemi: Ezekiel

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Anakart:
MSI P-35 Neo Combo yongatakımının
RAM hafıza:
2 Gb'lik G. Skill DDR2 800MHz
Grafik Kartı (ler):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Ses Kartı:
Creative 7,1 ses
Sabit Disk (ler):
160 iş Western Digital SATA sürücü
Optik Sürücü (ler):
ASUS 16x DVD-CD RW COMBO Sürücü
Case / PSU:
CoolerMaster durumda antec Earthwatts 500W
Soğutma:
3x stok 120mm fanlar, 1 stok CPU Fan
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Brighthouse Kablo 1MB / s
Monitör (ler):
Samsung 22 inç geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP Pro sp2
Old Mart 2008, 00:10 17
Bağış Grubu

Default Faiz kaybetmek.

% 100 net yanıt olarak, bazı şeyleri, teşekkürler ne yardım etti.
Old Mart 2008, 04:57 17
Bağış Grubu

Default Faiz kaybetmek.

Gibi web sitesi tasarımı ve forum yönetim için kullanılır bazen, aynı hissediyorum, çok güzel bir de arkadaşları için web sitesi tasarımı veya eğlence için, var ve yanında bir forum çalışıyor. Benim bilgisayar metropol aşağı saldırgan bir virüs olsa, ben, ve altında 2 ay için erişim yoktu O günden beri tek bir web sitesi veya forumu oluşturmamıştım sonra, geri içine asla var, sadece faiz değil Beni artık.

Ayrıca bu durumda ne zaman pc, bir hafta veya hafta sonu benim GF ile, gerçekten ben bilgisayarda ne don't miss söylüyorlar zaman uzak geçirmek, ama ben geri açılış yukarı tekrar Esnek girmek almak şeylerin da.

Ben kolejinde, ve devam şok edici bir bilgisayar bir HND eğitim yaşıyorum. Başta olmak üzere üniversite o kadar uzak nedeniyle, ve gerçekten seyahat zevk değildir, bu nedenle kurs sahip değildir, bu yüzden katılmak değil, bu nedenle çok zaman anlamsız's.

Benim Sistemi: = /

İşlemci (ler):
AMD 64x2 6000 +
Anakart:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM hafıza:
Korsan XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optik Sürücü (ler):
CDRW + DVD-RW [çift katman]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Soğutma:
Zalman CNPS9700NT
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Çift Gigabit / 20MB Kablo
Monitör (ler):
19 "HannsG
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro 32bit
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından