менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Втрата інтересу.

Reply

Різьба Інструменти
Old 16 березня 2008, 23:13
Донор групи

Я втрачаю інтерес до комп'ютерів та Інтернету зараз у мене одна проблема за другий, і я просто не вистачає сил, щоб мати з ними справу більше. Все я використовувати свій комп'ютер є для прослуховування музики і розміщення на даному сайті, щоб він відчуває відходів в ногу з планового технічного обслуговування. І я дійсно почувати себе краще для перетворення мого комп'ютера і виходячи з неї, його майже два тижні, і я ні разу не відчув бажання завантажити його. На даний момент часу я використовую ноутбук до друзів цю посаду, і я знаю Ive раз зробив все, що потрібно зробити тут жорстоке залишити його ще на два тижні або більше. А я взяв курс в коледжі у подальшому свої знання про комп'ютери, хто-небудь відчував те ж саме?
Old 16 березня 2008, 23:46
Донор групи

Я думаю, да. це відбувається. Це просто, що іноді потрібно відпочити від рутини. сидячи за комп'ютером з дня на день, з якою, до біса, життя? це легко зрозуміти бажання чогось нового.

Я вважаю, що станеться це багато чого отримати дивно те зацікавило, переслідувати над нею, а потім втрачає інтерес для еквівалентного кількості часу. Потім я повернувся до неї і переслідувати за той час. відбувається з усіма. не тільки комп'ютери чи форумів.

Це коли я розумію, що я живу в Crappy місці, як це і що я від нічого робити, що я повзу назад до цього. і це те, що я в Excel. так що я можу, а прийняти його небагато.

просто відпочити. Це те, що ми робимо для задоволення і на благо кожного, а не тільки наша. не подобається ми платили за це, а? Ніхто не зобов'язаний залишитися тут. Ми робимо це тому, що ми хочемо. таким залишивши його в спокої на той час це ще не кінець світу. Ми лише сподіваємося, що ви в попу раз в той час, щоб привітатися, або розірвати на час і повернутися:)

Робіть, як вам буде завгодно, не шкодую, отримуйте задоволення і відчувати себе краще.

Моя система: Єзекіїль

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Материнська плата:
MSI P-35 Neo Combo Чіпсет
ОЗУ:
2 Концерти G. Skill DDR2 800MHz
Графічна карта (и):
BFG NVIDIA GeForce 9800GTX + 512MB
Звукова карта:
Звукова карта Creative 7.1
Жорсткий диск (и):
160 концерту Western Digital SATA дисків
Оптичний привід (и):
ASUS DVD 16x CD-RW комбо-привід
Діло / PSU:
CoolerMaster випадку, Antec EarthWatts 500W
Охолодження:
3x складі 120-мм вентиляторами, 1 склад процесорного вентилятора
Мережі / Інтернет:
Brighthouse Кабельні 1МБ / S
Монітор (и):
22-дюймовий широкоформатний Samsung
Операційна система (и):
Windows XP Pro SP2
Old 17 березня 2008, 00:10
Донор групи

що 100% чіткої відповіді, він допомагав з кількома речами, спасибо.
Old 17 2008 березень, 04:57
Донор групи

Я відчуваю той же іноді, як я раніше в дизайн сайту і форуму управління, я дійсно в це теж, проектування веб-сайти для друзів або просто для задоволення, і працює поряд з цим форумом. Хоча, коли мій комп'ютер Вень Геть агресивний вірус, я не мав доступу до неї трохи менше 2 місяців, і з тих пір я ніколи не створено єдиного веб-сайт або форум, ніколи не повернулися до неї, просто не цікавить мене більше.

Це також випадок, коли я проводжу час далеко від мого комп'ютера, сказати тижня або у вихідні дні з моєї Г.Ф., я не дуже сумую, що я роблю на комп'ютері, але коли я повернуся, і завантажити її знову потрапити під Swing речей, теж.

Я вчуся в обчислювальних HND в коледжі, і моя участь, шокує. Основному пов'язано з тим, коледж знаходиться так далеко, і я дійсно не насолоджуватися подорожами, тому я не користуються, звичайно, тому я не відвідують, так що це досить безглузде час від часу.

Моя система: = /

Процесор (и):
AMD 64X2 6000 +
Материнська плата:
Asus M2N32 SLI Deluxe WiFi
ОЗУ:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Графічна карта (и):
BFG 8800GTS 320MB ОС2
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Оптичний привід (и):
CDRW + DVD-RW [Dual Layer]
Діло / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Охолодження:
Залман CNPS9700NT
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit / 20MB Кабельні
Монітор (и):
19 "HannsG
Операційна система (и):
XP Pro 32Bit
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.