![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я втрачаю інтерес до комп'ютерів та Інтернету зараз у мене одна проблема за другий, і я просто не вистачає сил, щоб мати з ними справу більше. Все я використовувати свій комп'ютер є для прослуховування музики і розміщення на даному сайті, щоб він відчуває відходів в ногу з планового технічного обслуговування. І я дійсно почувати себе краще для перетворення мого комп'ютера і виходячи з неї, його майже два тижні, і я ні разу не відчув бажання завантажити його. На даний момент часу я використовую ноутбук до друзів цю посаду, і я знаю Ive раз зробив все, що потрібно зробити тут жорстоке залишити його ще на два тижні або більше. А я взяв курс в коледжі у подальшому свої знання про комп'ютери, хто-небудь відчував те ж саме? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думаю, да. це відбувається. Це просто, що іноді потрібно відпочити від рутини. сидячи за комп'ютером з дня на день, з якою, до біса, життя? це легко зрозуміти бажання чогось нового.
Я вважаю, що станеться це багато чого отримати дивно те зацікавило, переслідувати над нею, а потім втрачає інтерес для еквівалентного кількості часу. Потім я повернувся до неї і переслідувати за той час. відбувається з усіма. не тільки комп'ютери чи форумів. Це коли я розумію, що я живу в Crappy місці, як це і що я від нічого робити, що я повзу назад до цього. і це те, що я в Excel. так що я можу, а прийняти його небагато. просто відпочити. Це те, що ми робимо для задоволення і на благо кожного, а не тільки наша. не подобається ми платили за це, а? Ніхто не зобов'язаний залишитися тут. Ми робимо це тому, що ми хочемо. таким залишивши його в спокої на той час це ще не кінець світу. Ми лише сподіваємося, що ви в попу раз в той час, щоб привітатися, або розірвати на час і повернутися:) Робіть, як вам буде завгодно, не шкодую, отримуйте задоволення і відчувати себе краще. Моя система: Єзекіїль
|
|
| |||
| |||
| що 100% чіткої відповіді, він допомагав з кількома речами, спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я відчуваю той же іноді, як я раніше в дизайн сайту і форуму управління, я дійсно в це теж, проектування веб-сайти для друзів або просто для задоволення, і працює поряд з цим форумом. Хоча, коли мій комп'ютер Вень Геть агресивний вірус, я не мав доступу до неї трохи менше 2 місяців, і з тих пір я ніколи не створено єдиного веб-сайт або форум, ніколи не повернулися до неї, просто не цікавить мене більше. Це також випадок, коли я проводжу час далеко від мого комп'ютера, сказати тижня або у вихідні дні з моєї Г.Ф., я не дуже сумую, що я роблю на комп'ютері, але коли я повернуся, і завантажити її знову потрапити під Swing речей, теж. Я вчуся в обчислювальних HND в коледжі, і моя участь, шокує. Основному пов'язано з тим, коледж знаходиться так далеко, і я дійсно не насолоджуватися подорожами, тому я не користуються, звичайно, тому я не відвідують, так що це досить безглузде час від часу.