![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Някой има ли настройки за текстови съобщения за LG Viewity на 3G, аз ви кажа защо, защото, когато има сигнал, свикнал съм да го изпратите изходящия текст тя просто ще седят там в Изходящи |
|
| |||
| |||
| Сигурен съм, че има магистърска нулиране заседание някъде около или настройката по подразбиране, има около rumage в настройките, ако имате нужда от парола, за да го направя и неговите първи път ли сте го, нейното по-вероятно след това да бъдат или 0000 или 1234, ако не и проверка на телефони, ръководство за потребителя. |
|
| |||
| |||
| Айв прави фабрика за нулиране но липсваше на текст, настройки и т.н. и т.н. |
|
| |||
| |||
| За съжаление това е всичко, което имам, предполагам сте опитвали Google? |
|
| |||
| |||
| да, и ще ти повярвам, че връзките са да намерите отговор на връзките са мъртви LOL |
|
| |||
| |||
| Мисля, че има начин. Тя се нарича изглеждат редактиране, но той смята хакерство, така че аз не знам дали искаш да го направиш. Не съм сигурен как можете да искате да търсите по няколко мобилни телефона форуми.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Мобилен телефон SMS Изходящи - изпратени съобщения или не? | robina80 | Изключено Тема Дискусия | 3 | 9 Март 2009 12:27 |
| Мобилен телефон с интернет | tinkerbell | Лаптопи, Mobiles & текст | 3 | 23rd Jul 2008 23:37 |
| Мобилен телефон проблем, но включва компютър | ken979 | Общи Хардуер Чат | 10 | 11 Feb 2008 17:57 |
| Мобилен телефон Аксесоари | robina80 | Изключено Тема Дискусия | 2 | 1-во Дек 2007 08:36 |
| Мога ли да изпратя VID 2 Мобилен телефон | jonker | Общи Софтуер Чат | 2 | 3-та Sep 2007 10:35 |
| Нишка Инструменти | |
| |