![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| má někdo dostal k nastavení textových zpráv pro LG Viewity na 3G, i říct proč, protože když jsem signál je zvyklý odesílat odchozí text bude jen sedět na odeslání |
|
| |||
| |||
| Jsem si jist, že to mistr vynulujete sedět někde nebo výchozí nastavení, mít rumage asi v nastavení, pokud budete potřebovat heslo, na to a poprvé jste udělali, jeho více než pravděpodobné, že budou buď 0000 nebo 1234, ne-li zkontrolovat telefony uživatelské příručce. |
|
| |||
| |||
| IVE udělat tovární reset, ale chyběl v textu Nastavení etc etc |
|
| |||
| |||
| Je mi líto, že to všechno mám, i předpokládat, že jste vyzkoušeli Google? |
|
| |||
| |||
| ano a jste přesvědčeni, že by to bylo i spojení může najít odpověď na odkazy jsou mrtví LOL |
|
| |||
| |||
| Myslím, že to tak. Pod názvem SEEM editace, ale je to považováno za suchý, takže nevím, jestli byste chtěli udělat. Nejsem si jistý, jak budete chtít podívat na některé mobilní telefon fórech.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Mobil odeslání SMS - odeslané zprávy nebo ne? | robina80 | Vypnout Téma diskuze | 3 | 9. března 2009 12:27 |
| Mobilní telefon s internetem | Tinkerbell | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 23. července 2008 23:37 |
| Mobilní telefon Problém ale spočívá počítače | ken979 | Obecné Hardware Chat | 10 | 11. února 2008 17:57 |
| Mobil příslušenství | robina80 | Vypnout Téma diskuze | 2 | 1. prosinec 2007 08:36 |
| Mohu poslat Vid 2 Mobil | jonker | Obecné Software Chat | 2 | 3. Září 2007 10:35 |
| Thread Nástroje | |
| |