![]() |
|
| |||
| |||
| έχει ο καθένας έχεις τις ρυθμίσεις για τα μηνύματα κειμένου για ένα LG Viewity σε 3G, και να σας πω γιατί, επειδή όταν έχω σήμα που συνηθίζει να στείλετε ένα εξερχόμενο κείμενο θα κάτσε εκεί στα Εξερχόμενα |
|
| |||
| |||
| Είμαι βέβαιος ότι υπάρχει μια ρυθ ίσεων συνεδρίαση κάπου γύρω ή μια προεπιλεγμένη ρύθμιση, έχουν rumage κοντά σε ρυθμίσεις, αν χρειάζεστε έναν κωδικό πρόσβασης για να το κάνει και την πρώτη φορά που έχετε κάνει, τότε το πιο πιθανό να είναι είτε 0000 ή 1234, αν δεν ελέγξετε τις τηλέφωνα οδηγό χρήσης. |
|
| |||
| |||
| IVE γίνει εργοστάσιο ηδενίσετε αλλά έχασε το κείμενο ρυθμίσεις κτλ κτλ |
|
| |||
| |||
| Λυπούμαστε που το έχω όλα, υποθέτω ότι έχετε δοκιμάσει το Google; |
|
| |||
| |||
| ναι και θα πιστεύουν ότι οι σχέσεις μου ήταν να βρείτε την απάντηση των δεσμών είναι νεκροί LOL |
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι υπάρχει ένας τρόπος. Είναι ονομάζεται SEEM μοντάζ, αλλά είναι θεωρηθούν πειρατεία, οπότε δεν ξέρω αν θέλετε να το κάνουμε. Δεν είμαι σίγουρος πως, ίσως να θέλετε να αναζητήσετε για κάποιο κινητό τηλέφωνο φόρα.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κινητό Τηλέφωνο SMS Εξερχόμενα - μηνύματα που στείλατε ή δεν είναι; | robina80 | Off Topic Συζήτηση | 3 | 9 Μαρ 2009 12:27 |
| Κινητό τηλέφωνο με Internet | tinkerbell | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 23 Ιουλ 2008 23:37 |
| Κινητό τηλέφωνο πρόβλημα αλλά συνεπάγεται υπολογιστή | ken979 | Γενική Συζήτηση Hardware | 10 | 11 Φεβ 2008 17:57 |
| Κινητό τηλέφωνο αξεσουάρ | robina80 | Off Topic Συζήτηση | 2 | 1ο Δεκ. 2007 08:36 |
| Μπορώ να στείλω Vid 2 Mobile Phone | jonker | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 3ης Σεπτεμβρίου 2007 10:35 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |