kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Általános Fórumok > Off Topic Discussion

Register

Elfelejtette a mobil telefon beállítások

Reply

Téma eszközök
Old Január 3 2009, 17:28
Csoport tagja

Default Elfelejtette a mobil telefon beállítások

akárki kapott a beállítások a szöveges üzenetküldés az LG Viewity a 3G, én mondom neked, hogy miért, mert ha én azt szokás jelet küld egy kilépő szöveg fog ott ülni a Kimenõ
Old Január 3, 2009, 18:18
Donor Group

Biztos vagyok benne, hogy van egy master reset ül körül valahol, vagy a gyári beállítás van rumage körül a beállításokat, ha szüksége van egy jelszót csinálni, és az első alkalommal, ha már azt, hogy több mint valószínű, hogy akár 0000 vagy 1234, ha nem ellenőrzik a telefonok felhasználói útmutatót.
Old Január 3, 2009, 18:26
Csoport tagja

ive done gyár reset, de kimaradt a szöveg beállítások stb stb
Old Január 3, 2009, 18:32
Donor Group

Sajnálom, hogy minden, amit kaptam, azt feltételezni, amit próbált Google?
Old Január 3, 2009, 18:38
Csoport tagja

Igen, és akkor úgy gondolom, hogy a kapcsolat nem lehet megtalálni a választ a kapcsolat halott LoL
Old Január 3, 2009, 22:23
Donor Group

Azt hiszem, van egy módja. Ezt hívják úgy tűnik, a szerkesztés, de ez tekinthető hackertevékenység, így nem tudom, ha akarom. Nem tudom, hogyan, lehet, hogy meg akarom nézni néhány mobiltelefon forums.
Old Január 4, 2009, 04:35
Csoport tagja

ive found it guys

http://www.filesaveas.com/sms.html
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Mobiltelefon SMS Kimenõ - az Elküldött üzenetek vagy nem? robina80 Off Topic Discussion 3 9. március 2009 12:27
Mobil internet tinkerbell Laptopok, PDA-k & Mobiles 3 23. július 2008 23:37
Mobil probléma, de magában foglalja a számítógép ken979 Általános fémáru Chat 10 11. február 2008 17:57
Mobiltelefon tartozékok robina80 Off Topic Discussion 2 1. december 2007 08:36
Küldhetek Vid 2 Mobile Phone Jonker General Chat szoftver 2 3. Szeptember 2007 10:35
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.