![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| akárki kapott a beállítások a szöveges üzenetküldés az LG Viewity a 3G, én mondom neked, hogy miért, mert ha én azt szokás jelet küld egy kilépő szöveg fog ott ülni a Kimenõ |
|
| |||
| |||
| Biztos vagyok benne, hogy van egy master reset ül körül valahol, vagy a gyári beállítás van rumage körül a beállításokat, ha szüksége van egy jelszót csinálni, és az első alkalommal, ha már azt, hogy több mint valószínű, hogy akár 0000 vagy 1234, ha nem ellenőrzik a telefonok felhasználói útmutatót. |
|
| |||
| |||
| ive done gyár reset, de kimaradt a szöveg beállítások stb stb |
|
| |||
| |||
| Sajnálom, hogy minden, amit kaptam, azt feltételezni, amit próbált Google? |
|
| |||
| |||
| Igen, és akkor úgy gondolom, hogy a kapcsolat nem lehet megtalálni a választ a kapcsolat halott LoL |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, van egy módja. Ezt hívják úgy tűnik, a szerkesztés, de ez tekinthető hackertevékenység, így nem tudom, ha akarom. Nem tudom, hogyan, lehet, hogy meg akarom nézni néhány mobiltelefon forums.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Mobiltelefon SMS Kimenõ - az Elküldött üzenetek vagy nem? | robina80 | Off Topic Discussion | 3 | 9. március 2009 12:27 |
| Mobil internet | tinkerbell | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | 23. július 2008 23:37 |
| Mobil probléma, de magában foglalja a számítógép | ken979 | Általános fémáru Chat | 10 | 11. február 2008 17:57 |
| Mobiltelefon tartozékok | robina80 | Off Topic Discussion | 2 | 1. december 2007 08:36 |
| Küldhetek Vid 2 Mobile Phone | Jonker | General Chat szoftver | 2 | 3. Szeptember 2007 10:35 |
| Téma eszközök | |
| |