פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > פורומים כללי > דיון Off topic

Register

אבידה טלפון נייד הגדרות

Reply

שרשרת כלים
Old 3 ינואר 2009, 17:28
חבר קבוצת

Default אבידה טלפון נייד הגדרות

מישהו חייב הגדרות עבור הודעות טקסט של LG Viewity ב 3G, אני אומר לך למה, כי כאשר יש לי את זה האות wont שלח היוצא טקסט זה פשוט לשבת שם את היוצא
Old 3 ינואר 2009, 18:18
קבוצת תורמים

אני בטוח שיש אב לאפס יושבים סביב איפשהו או הגדרת ברירת המחדל, יש rumage על הגדרות מסביב, אם אתה צריך סיסמה כדי לעשות את זה ואת הפעם הראשונה שעשית את זה, אז הסיכוי שלה יותר כדי להיות 0000 או 1234, אם לא בדוק את מדריך למשתמש של הטלפון.
Old 3 ינואר 2009, 18:26
חבר קבוצת

ive להיעשות המפעל לאפס אך הוא פספס את הגדרות טקסט וכו 'וכו'
Old 3 ינואר 2009, 18:32
קבוצת תורמים

סליחה זה הכל יש לי, אני מניח שאתה כבר ניסתה את Google?
Old 3 ינואר 2009, 18:38
חבר קבוצת

ועל כן האם את יכולה להאמין הקישורים היו אני עשוי למצוא את התשובה הקישורים מתים LOL
Old 3 ינואר 2009, 22:23
קבוצת תורמים

אני חושב שיש דרך. הוא נקרא עורך נראה, אבל זה נחשב פריצה, אז אני לא יודע אם אתה רוצה לעשות את זה. אני לא בטוח עד כמה, אולי כדאי לך להסתכל על כמה פורומים טלפון סלולרי.
Old 4 ינואר 2009, 04:35
חבר קבוצת

ive למצוא את זה חבר 'ה

http://www.filesaveas.com/sms.html
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.