menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Všeobecné fóra > Vypnúť Téma diskusie

Register

Stratili ste mobilný telefón nastavenia

Reply

Thread Tools
Old 3. januára 2009, 17:28
Člen Skupina

má niekto dostal k nastavenia textových správ pre LG Viewity na 3G, aj povedať prečo, pretože keď som signál je zvyknutý odosielať odchádzajúce text bude len sedieť na odoslanie
Old 3 januára 2009, 18:18
Darcu Skupina

Som si istý, že to majster Možete tiež vynulovať sedieť niekde alebo predvolené nastavenia, mať rumage asi v nastavení, ak budete potrebovať heslo, na to a po prvýkrát ste urobili, jeho viac ako pravdepodobné, že budú buď 0000 alebo 1234, ne-li skontrolovať telefóny užívateľskej príručke.
Old 3 januára 2009, 18:26
Člen Skupina

IVE urobiť továrenská reset, ale chýbal v texte Nastavenie etc etc
Old 3 januára 2009, 18:32
Darcu Skupina

Je mi ľúto, že to všetko mám, aj predpokladať, že ste vyskúšali Google?
Old 3 januára 2009, 18:38
Člen Skupina

áno a ste presvedčení, že by to bolo aj spojenie môže nájsť odpoveď na odkazy sú mŕtvi LOL
Old 3 januára 2009, 22:23
Darcu Skupina

Myslím, že to tak. Pod názvom SEEM editácia, ale je to považované za suchý, takže nevím, jestli by ste chceli urobiť. Nie som si istý, ako budete chcieť pozrieť na niektoré mobilný telefón fórach.
Old 4 januára 2009, 04:35
Člen Skupina

IVE zistil, že chlapci

http://www.filesaveas.com/sms.html
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.