мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Општи Форуми > Офф Топиц Дисцуссион

Register

Изгубили сте мобилни телефон подешавања

Reply

Тхреад Тоолс
Old 3. јануар 2009, 17:28
Мембер Гроуп

Default Изгубили сте мобилни телефон подешавања

Да ли је неко добио Подешавања текстуалних порука за ЛГ Виеуиты о 3Г, кажем вам, зато јер када сам га сигнал навика послати одлазни текста бит ће само седети у оутбокс
Old 3. Мар 2009, 18:18
Донаторска Група

Сигуран сам да има мастер ресет седи негде око или подразумевану поставку, имају око румаге у подешавања, ако је потребна вам је лозинка то учинити и његова је први пут да сте то урадили, његове више него вероватно да ће бити било 0000 или 1234, ако не и проверите своје телефоне корисник водич.
Old 3. Мар 2009, 18:26
Мембер Гроуп

иве испуњавања фабрику ресет али пропустили из текста подешавања итд итд
Old 3. Мар 2009, 18:32
Донаторска Група

Нажалост то је све што сам добио, претпостављам да сте покушали Гоогле-?
Old 3. Мар 2009, 18:38
Мембер Гроуп

Да би сте и верујем да су се и веза мај пронашли одговор на линкови су мртви ЛОЛ
Old 3. Мар 2009, 22:23
Донаторска Група

Мислим да постоји начин. Она зове се, изгледа, уређивања, али сматра цјепкање, па не знам ако то желите да урадите. Им 'не сигуран како, можда бисте желели да изгледа на мобилни телефон неким форумима.
Old 4. Мар 2009, 04:35
Мембер Гроуп

Иве нађе момци

хттп://ууу.филесавеас.цом/смс.хтмл
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Мобител СМС Послате - Послато поруке или не? робина80 Офф Топиц Дисцуссион 3 9 март 2009 12:27
Мобилни телефон са интернет тинкербелл Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 3 23. јула 2008 23:37
Мобилни телефон проблем, али укључује рачунар кен979 Генерал Хардуаре Цхат 10 11 фебруар 2008 17:57
Мобилни телефон прибор робина80 Офф Топиц Дисцуссион 2 1 децембар 2007 08:36
Могу ли послати Вид 2 Мобилни телефон јонкер Уопштено Софтуаре Цхат 2 3. септембра 2007 10:35
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц