![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Да ли је неко добио Подешавања текстуалних порука за ЛГ Виеуиты о 3Г, кажем вам, зато јер када сам га сигнал навика послати одлазни текста бит ће само седети у оутбокс |
|
| |||
| |||
| Сигуран сам да има мастер ресет седи негде око или подразумевану поставку, имају око румаге у подешавања, ако је потребна вам је лозинка то учинити и његова је први пут да сте то урадили, његове више него вероватно да ће бити било 0000 или 1234, ако не и проверите своје телефоне корисник водич. |
|
| |||
| |||
| иве испуњавања фабрику ресет али пропустили из текста подешавања итд итд |
|
| |||
| |||
| Нажалост то је све што сам добио, претпостављам да сте покушали Гоогле-? |
|
| |||
| |||
| Да би сте и верујем да су се и веза мај пронашли одговор на линкови су мртви ЛОЛ |
|
| |||
| |||
| Мислим да постоји начин. Она зове се, изгледа, уређивања, али сматра цјепкање, па не знам ако то желите да урадите. Им 'не сигуран како, можда бисте желели да изгледа на мобилни телефон неким форумима.
__________________ ХИ:) |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мобител СМС Послате - Послато поруке или не? | робина80 | Офф Топиц Дисцуссион | 3 | 9 март 2009 12:27 |
| Мобилни телефон са интернет | тинкербелл | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 23. јула 2008 23:37 |
| Мобилни телефон проблем, али укључује рачунар | кен979 | Генерал Хардуаре Цхат | 10 | 11 фебруар 2008 17:57 |
| Мобилни телефон прибор | робина80 | Офф Топиц Дисцуссион | 2 | 1 децембар 2007 08:36 |
| Могу ли послати Вид 2 Мобилни телефон | јонкер | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 3. септембра 2007 10:35 |
| Тхреад Тоолс | |
| |