менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Забули налаштуваннями мобільних телефонів

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 січня 2009, 17:28
Член групи

Default Забули налаштуваннями мобільних телефонів

Хто-небудь є налаштування для обміну текстовими повідомленнями для LG Viewity на 3G, я скажу чому, тому що коли я його сигналу звичай відправити вихідні тексту він буде сидіти там, в папку "Вихідні"
Old 3 січня 2009, 18:18
Донор групи

Я впевнений, що є скидання сидять десь за замовчуванням, мають rumage навколо в настройках, якщо вам потрібен пароль, щоб це зробити, і її перший раз, коли ви зробили це, її більш ніж ймовірно, буде або 0000 або 1234, якщо не перевірити ваш телефонів керівництві користувача.
Old 3 січня 2009, 18:26
Член групи

Ive зробити повернення до заводських налаштувань, але вона втратила налаштування тексту і т.д. і т.д.
Old 3 січня 2009, 18:32
Донор групи

Вибачте, що все, що я отримав, я припускаю, ви вже спробували Google?
Old 3 січень 2009, 18:38
Член групи

Так, і чи вірите посилання на ресурси я можу знайти відповідь на посилання мертві LoL
Old 3 січня 2009, 22:23
Донор групи

Я думаю, що є спосіб. Вона називається SEEM редагування, але це вважається злому, тому я не знаю, якщо ви хочете, щоб це зробити. Я не знаю, як ви можете забажати поглянути на деяких форумах мобільних телефонів.
Old 4 січня 2009, 04:35
Член групи

Ive знайшли його хлопці

http://www.filesaveas.com/sms.html
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Мобільний телефон Вихідні SMS - Надіслані повідомлення чи ні? robina80 Off Topic Discussion 3 9 березня 2009 12:27
Мобільний телефон з доступом в Інтернет Tinkerbell Ноутбуки, КПК & Mobiles 3 23 липня 2008 23:37
Мобільний телефон, але проблема включає в себе комп'ютер ken979 Генеральний обладнання чат 10 11 лютого 2008 17:57
Аксесуари мобільний телефон robina80 Off Topic Discussion 2 1 грудня 2007 08:36
Чи можна послати VID 2 мобільних телефони Йонкер General Software чат 2 3 вересня 2007 10:35
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.