![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Хто-небудь є налаштування для обміну текстовими повідомленнями для LG Viewity на 3G, я скажу чому, тому що коли я його сигналу звичай відправити вихідні тексту він буде сидіти там, в папку "Вихідні" |
|
| |||
| |||
| Я впевнений, що є скидання сидять десь за замовчуванням, мають rumage навколо в настройках, якщо вам потрібен пароль, щоб це зробити, і її перший раз, коли ви зробили це, її більш ніж ймовірно, буде або 0000 або 1234, якщо не перевірити ваш телефонів керівництві користувача. |
|
| |||
| |||
| Ive зробити повернення до заводських налаштувань, але вона втратила налаштування тексту і т.д. і т.д. |
|
| |||
| |||
| Вибачте, що все, що я отримав, я припускаю, ви вже спробували Google? |
|
| |||
| |||
| Так, і чи вірите посилання на ресурси я можу знайти відповідь на посилання мертві LoL |
|
| |||
| |||
| Я думаю, що є спосіб. Вона називається SEEM редагування, але це вважається злому, тому я не знаю, якщо ви хочете, щоб це зробити. Я не знаю, як ви можете забажати поглянути на деяких форумах мобільних телефонів.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мобільний телефон Вихідні SMS - Надіслані повідомлення чи ні? | robina80 | Off Topic Discussion | 3 | 9 березня 2009 12:27 |
| Мобільний телефон з доступом в Інтернет | Tinkerbell | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 23 липня 2008 23:37 |
| Мобільний телефон, але проблема включає в себе комп'ютер | ken979 | Генеральний обладнання чат | 10 | 11 лютого 2008 17:57 |
| Аксесуари мобільний телефон | robina80 | Off Topic Discussion | 2 | 1 грудня 2007 08:36 |
| Чи можна послати VID 2 мобільних телефони | Йонкер | General Software чат | 2 | 3 вересня 2007 10:35 |
| Різьба Інструменти | |
| |