![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
| View Poll Results: Melyik operációs rendszert nem futtatja a számítógépén? | |||
| Windows | | 9 | 100.00% |
| Linux | | 2 | 22,22% |
| Mac OSX - | | 0 | 0% |
| Más | | 0 | 0% |
| Multiple Choice Poll. Szavazók: 9. Lehet, hogy nem szavaz ezt a szavazást | |||
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ez a jobb választás. Ami (több is) operációs ugye fut a PC-k?
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| ablakok deffinetly, ha egyszer hozzászokik, hogy a lassú és folyamatos működés összetörő ablakok egy Joyfull experence |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL, Windows.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| windows. crashing? Soha nem történik velem.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jobb pillanatnyilag Windows de ive linux fut előtt én nem értek már itt, hogy kettős indítást őket
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Van egy Linux Distro Ez bemutatja, Linux | pest79456 | Linux és OS Alternatív | 2 | 23. április 2009 13:26 |
| A legjobb Linux? | canadarulz | Linux és OS Alternatív | 7 | 20. május 2008 11:17 |
| Automatikus Windoze széttöredezettség bosszúságot! | Mike0001 | A Windows operációs rendszerek | 0 | 6. május 2008 13:25 |
| Trying to go to Linux | főzőpohár | Linux és OS Alternatív | 1 | 2. február 2008 03:31 |
| Segítség a linux | Aners92 | Linux és OS Alternatív | 3 | 30. január 2008 03:29 |
| Téma eszközök | |
| |