![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
| Подивитися результати опитування: Якою ОС ви працювати на вашому комп'ютері? | |||
| Windows | | 9 | 100,00% |
| Linux | | 2 | 22,22% |
| Mac OSX | | 0 | 0% |
| Інший | | 0 | 0% |
| Множинний вибір Poll. Виборці: 9. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Це кращий вибір. Який (кілька) ОС ви працювати на вашому ПК?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Windows deffinetly, як тільки ви звикнете до повільної роботи і постійний гуркіт вікнах веселі ДОСВІДОМ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL, Windows.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows. збій? ніколи не станеться зі мною.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Право на даний момент вікна, але Ive запустити Linux, перш ніж я ніколи не навколо подвійного завантаження їх
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Є Там Linux Distro Це навчить вас Linux | pest79456 | Linux & альтернативних ОС | 2 | 23 квітня 2009 13:26 |
| Кращий Linux? | canadarulz | Linux & альтернативних ОС | 7 | 20 травня 2008 11:17 |
| Автоматична Windoze фрагментації досада! | Mike0001 | Операційні системи Windows | 0 | 6 травня 2008 13:25 |
| Намагаючись йти в Linux | Стакан | Linux & альтернативних ОС | 1 | 2 лютого 2008 03:31 |
| Допомога для Linux | Aners92 | Linux & альтернативних ОС | 3 | 30 січня 2008 03:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |