![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Хи Им нови овде, ЈА одржавати расправе о тим људима који зарадите новац из анкете и сл, али то стварно ради? мислим како се може то?
Хвала унапред |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Тачно, како га. Имате на посао како би новац, радимо.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Па што сам од чули, постоје људи који вам платити неки мали износ новца за сваку анкету коју комплетна, међутим, не знам ко се овај, или тачно колико добијате, односно да ли је време које је потребно да им се исплати.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
мој пријатељ има ово где ћете кликнути на додаје. добијате 1 пени по додај вас куцкати. он користи ауто штампарији. и заиста добија новац. ех луда?
|
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
Неко мора да плати за тај оглас.
|
|
|
|||
|
|||
|
не њен преваре су строга правила о томе како то функционише. и они плаћати путем ПаыПал.
|
|||
|
|||
|
Ауто кликом се преваре. Период.
|
|
|
|||
|
|||
|
3рд Парты софтвер 3рд Парты ... они плаћају вас и само вас пени по додај
|
|
|
|||
|
|||
|
ох, ауто штампарији. И мада вам значило локације. Да, ауто је у штампарији против правила. Покушала сам му рећи. али колико ја знам, не мислим да је добио у невољи или ништа.
|
|||
|
|||
|
То је око морала је неко плаћати за РЕАЛ посетилац, па кад су укључени ауто цлицкерс неко плаћати за лажни посетити.
|