по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Общи форуми > Изключено Тема Дискусия

Register

Направете обещавам да Отиди зелено и Махни 250 GB Безплатен хостинг на файла

Reply

Нишка Инструменти
Old 23-ти януари 2009, 14:58
Модератор Група

Default Направете обещавам да Отиди зелено и Махни 250 GB Безплатен хостинг на файла

Безсрамница връзка на моя блог за повече подробности.

SmashingApps и FileDropper са Пратньорството създаден да направи своя страна за околната среда. Средно American изразходва над 700 килограма хартия на година, най-висок в сравнение с никъде другаде в света. Стотици хиляди дървета се изсече на ден за подпомагане на потреблението на хартия, която може лесно да се избягва.

Кликнете тук, за оригиналната статия: Направете обещавам да Отиди зелено и Махни 250 GB Безплатен хостинг на файла

Цитат:
Всичко, което трябва да направя, за да получите безплатен 250 GB файл хостинг сметките е да направите залог за отиваш зелено. Когато правите своя залог моля публикувате линк към тази публикация. Можете да направите залог на всеки един от следните начини ...
Пост го Twitter, след това в блога си, или публикувате видео от него на YouTube, или да създадете картинка и след това върху Flickr. Можете да направите вашата обещават все пак искате, стига да можем да я провери.
След като сте направили залог пост връзката си обещание в коментарите по-долу и Регистрация за вашия безплатен файл хостинг сметка използвайки този формуляр Вие ще трябва да въведете "smashingapps" в специален код област. Последната дата за създаване на Вашата сметка ще бъде свободен петък, 30 януари 2009.

Old 23 януари 2009 г., 15:09
Администратор Група

Default Направете обещавам да Отиди зелено и Махни 250 GB Безплатен хостинг на файла

Безсрамница .....

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23-ти януари 2009, 16:14
Номер на групата

Аз не съм дърво шушу или нещо такова, но аз да си най-добре да се опазят. Основно защото аз съм CHEAP LOL. Както ми lightbulbs угасвам аз ги замени с този нов тип, което гори conciderably по-малко енергия, (не могат да мислят за името). Използвам онлайн банкиране и да получите много от моите сметки онлайн, а не на хартиен носител. Аз си спася консерви. Аз не си измиват камион в години LOL да спаси вода, и то само душ, когато вали. Off курс направя на ближния оплаквания, аз сега направете shoering в задния двор ..............

Сериозно обаче, тя behooves нас всички, за да използват по-малко хартия, по-малко газ, по-малко вода, и да рециклираме всичко, което мога. Ако не искате да го направите за своя другар на човека, както и бъдещите поколения, а след това го направя за портфейла си.

АТРИБУТИ: О, BTW каква безсрамница самостоятелно промоция на блога LOL .........
Old 23-ти януари 2009, 16:20
Член Група

Няма ли вече сайтове, които предлагат неограничен файл хостинг
Old 23-ти януари 2009, 16:37
Модератор Група

Не е неограничен ............

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Най-добър сайт за безплатен хостинг уеб сайт? mxmad32 Уеб дизайн, Хостинг & SEO 9 10 Jan 2008 11:58
Има ли БЕЗПЛАТНО. M4A за народни файла конвертор там? Kona1984hawaii Мултимедия & Codecs 3 1-во Jan 2008 17:48
Изтрит файл, за да spac но веднъж заличава didn't никакъв пространство enright666 Общи Софтуер Чат 2 22 Дек 2007 04:26
Безплатен хостинг VS Платени хостинг! Travis2k7 Уеб дизайн, Хостинг & SEO 1 30 август 2007 година 19:05
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc