menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Obecná fóra > Vypnout Téma diskuze

Register

Slíbit To Go zelená a dostanete 250 GB volného souboru hosting

Reply

Thread Nástroje
Old 23 leden 2009, 14:58
Moderátor skupiny

Default Slíbit To Go zelená a dostanete 250 GB volného souboru hosting

Nestoudný odkaz na můj blog pro více informací.

SmashingApps a FileDropper je spolupráce se svou troškou k životnímu prostředí. Průměrný Američan spotřebuje více než 700 kilo papíru ročně, nejvyšší ve srovnání se nikde jinde na světě. Statisíce stromy kácet denně na podporu spotřeby papíru, které lze snadno zabránit.

Klikněte zde pro původní článek: Slíbit To Go zelená a dostanete 250 GB volného souboru hosting

Citace:
Jediné, co musíte udělat pro to, aby si zdarma 250 GB file hosting účtů je učinit slib o probíhajících zeleně. Když děláte svou zástavu prosím poslat odkaz na tento post. Můžete si slib v každém z následujících způsobů ...
Post it na rozechvění, příspěvek na svém blogu, nebo poštou na video na YouTube, nebo vytvořit obrázek a příspěvek na Flickr. Můžete si vytvořit svůj slib, stejně se vám líbí tak dlouho, jak si můžeme ověřit.
Jakmile jste provedli zástava post odkaz na svůj slib v komentáři níže, a zaregistrovat pro váš volný file hosting účtu pomocí tohoto formuláře budete muset zadat "smashingapps" ve speciální kód oblasti. Poslední den vytvořit svůj účet zdarma bude pátek, 30. ledna 2009.

Old 23. ledna 2009, 15:09
Administrátor Skupina

Nestoudný .....

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23 leden 2009, 16:14
Dárce Skupina

Nejsem strom hugger nebo cokoliv, ale já to můj nejlepší zachovat. Hlavně proto, že jsem CHEAP lol. Stejně jako můj lightbulbs vypalovat jsem nahradit je, že nový typ, který spaluje conciderably méně energie (nemůže myslet na jméno). I používání internetového bankovnictví a získejte mnohé mé účty on-line, nikoli papírové kopie. Já zachráním své plechovky. Mám neprané mého auta v letech lol šetřit vodou, a to pouze sprchový kout, když prší. Vypnout samozřejmě udělal soused stížností, já teď dělat shoering ve dvoře ZPĚT ..............

Vážně i když je nám všem sluší používat méně papíru, méně plynu, méně vody, a recyklovat všechno, co může. Pokud nechcete, aby to pro vaše kolegy lidí a budoucích generací, pak to pro Vaši peněženku.

EDIT: Jo, BTW co nestoudný vlastní propagaci blogu lol .........
Old 23 leden 2009, 16:20
Člen Skupina

je tam již není lokalit, které nabízejí neomezené file hosting
Old 23 leden 2009, 16:37
Moderátor skupiny

Není neomezené ............

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nejlepší free website hosting pro webové stránky? mxmad32 Web Design, hosting & SEO 9 10. ledna 2008 11:58
Existuje ZDARMA. M4a do MPS soubor převodník tam? Kona1984hawaii Multimedia & Kodeky 3 1. ledna 2008 17:48
Vypouští soubor aby spac ale jednou vypouští didnt jakýkoli prostor enright666 Obecné Software Chat 2 22. prosinec 2007 04:26
VS hostingu zdarma Placený hosting! Travis2k7 Web Design, hosting & SEO 1 30. srpna 2007 19:05
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.