![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nestoudný odkaz na můj blog pro více informací. SmashingApps a FileDropper je spolupráce se svou troškou k životnímu prostředí. Průměrný Američan spotřebuje více než 700 kilo papíru ročně, nejvyšší ve srovnání se nikde jinde na světě. Statisíce stromy kácet denně na podporu spotřeby papíru, které lze snadno zabránit. Klikněte zde pro původní článek: Slíbit To Go zelená a dostanete 250 GB volného souboru hosting Citace:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nestoudný .....
| |||
| |||
| Nejsem strom hugger nebo cokoliv, ale já to můj nejlepší zachovat. Hlavně proto, že jsem CHEAP lol. Stejně jako můj lightbulbs vypalovat jsem nahradit je, že nový typ, který spaluje conciderably méně energie (nemůže myslet na jméno). I používání internetového bankovnictví a získejte mnohé mé účty on-line, nikoli papírové kopie. Já zachráním své plechovky. Mám neprané mého auta v letech lol šetřit vodou, a to pouze sprchový kout, když prší. Vypnout samozřejmě udělal soused stížností, já teď dělat shoering ve dvoře ZPĚT .............. Vážně i když je nám všem sluší používat méně papíru, méně plynu, méně vody, a recyklovat všechno, co může. Pokud nechcete, aby to pro vaše kolegy lidí a budoucích generací, pak to pro Vaši peněženku. EDIT: Jo, BTW co nestoudný vlastní propagaci blogu lol ......... |
|
| |||
| |||
| je tam již není lokalit, které nabízejí neomezené file hosting |
|
| |||
| |||
| Není neomezené ............ |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nejlepší free website hosting pro webové stránky? | mxmad32 | Web Design, hosting & SEO | 9 | 10. ledna 2008 11:58 |
| Existuje ZDARMA. M4a do MPS soubor převodník tam? | Kona1984hawaii | Multimedia & Kodeky | 3 | 1. ledna 2008 17:48 |
| Vypouští soubor aby spac ale jednou vypouští didnt jakýkoli prostor | enright666 | Obecné Software Chat | 2 | 22. prosinec 2007 04:26 |
| VS hostingu zdarma Placený hosting! | Travis2k7 | Web Design, hosting & SEO | 1 | 30. srpna 2007 19:05 |
| Thread Nástroje | |
| |