μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Off Topic Συζήτηση

Register

Κάντε μια υπόσχεση που Go πράσινο και 250 GB Get Free File Hosting

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 23 Ιανουαρίου, 2009, 14:58
Συντονιστής Ομάδας

Default Κάντε μια υπόσχεση που Go πράσινο και 250 GB Get Free File Hosting

Αδιάντροπος σύνδεση για το blog μου για περισσότερες λεπτομέρειες.

SmashingApps και FileDropper teaming είναι μέχρι να κάνει την πλευρά τους για το περιβάλλον. Μέσος όρος American καταναλώνει περισσότερο από 700 κιλά χαρτιού ετησίως, το μεγαλύτερο σε σύγκριση με οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Εκατοντάδες χιλιάδες δέντρα κόβονται καθορίζονται ανά ημέρα για τη στήριξη της κατανάλωσης χαρτιού που μπορούν εύκολα να αποφευχθούν.

Κάντε κλικ εδώ για το αρχικό άρθρο: Κάντε μια υπόσχεση που Go πράσινο και 250 GB Get Free File Hosting

Απόσπασμα:
Το μόνο που έχετε να κάνετε για να πάρετε το αρχείο 250 GB δωρεάν φιλοξενίας είναι να κάνουμε μια υπόσχεση σχετικά με την εξέλιξη πράσινο. Όταν αυτό σας παρακαλώ υπόσχεση μετά μια σύνδεση σε αυτή τη θέση. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια υπόσχεση σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω τρόπους ...
Post it on Twitter, μετά θα σας blog, ή μετά από αυτό ένα βίντεο στο YouTube, ή να δημιουργήσετε μια εικόνα και μετά θα σε Flickr. Μπορείτε να κάνετε την υπόσχεση σας αρέσουν έτσι κι αλλιώς, εφόσον μπορούμε να την ελέγξει.
Αφού έχετε κάνει την υπόσχεση μετά το link για να σας υποσχεθώ στον παρακάτω σχόλια και Εγγραφείτε για ένα δωρεάν φιλοξενία αρχείων υπόψη στη χρήση αυτής της μορφής θα πρέπει να εισάγετε "smashingapps" στο ειδικό κωδικό τομέα. Η τελευταία ημερομηνία για να δημιουργήσετε δωρεάν λογαριασμό σας θα είναι Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2009.

Old 23, Ιαν. 2009, 15:09
Διαχειριστής Ομάδα

Αδιάντροπος .....

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23 Ιανουαρίου, 2009, 16:14
Ομάδα Δωρητών

Δεν είμαι ένα δέντρο hugger ή τίποτα, αλλά να κάνω τον καλύτερό μου για τη διατήρηση. Κυρίως επειδή είμαι CHEAP lol. Όπως μου lightbulbs σβήνω Ι αντικατάστασή τους με το νέο αυτό είδος που καίγεται conciderably λιγότερη ενέργεια, (δεν μπορούν να σκεφτούν για το όνομα). Χρησιμοποιώ online τραπεζικές και αποκτήστε πολλά από τα ηλεκτρονικά τους λογαριασμούς μου και όχι αντίγραφα σε χαρτί. Να αποθηκεύσω μου δοχεία. Δεν έχω να πλένονται φορτηγό μου σε έτη lol για την εξοικονόμηση νερού, ντους και μόνο όταν βρέχει. Φυσικά κάνουμε για να neighbor καταγγελίες, τώρα κάνουν το shoering στην αυλή ..............

Σοβαρά όμως, behooves όλους μας να χρησιμοποιούν λιγότερο χαρτί, λιγότερο αέριο, λιγότερο νερό, και για την ανακύκλωση ό, τι μπορούμε. Εάν δεν θέλετε να το κάνουμε για τους συναδέλφους σας του ανθρώπου, όσο και των μελλοντικών γενεών, τότε το κάνουμε για το πορτοφόλι σας.

EDIT: Ω, τι ξεδιάντροπη BTW αυτο προώθηση ενός blog lol .........
Old 23 Ιανουαρίου, 2009, 16:20
Μέλος Ομάδα

δεν υπάρχει ήδη τόπων που προσφέρουν απεριόριστη φιλοξενία αρχείων
Old 23 Ιανουαρίου, 2009, 16:37
Συντονιστής Ομάδας

Δεν έχει απεριόριστη ............

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Best δωρεάν ιστοσελίδα για τη φιλοξενία ενός δικτυακού τόπου; mxmad32 Web Design, Hosting & SEO 9 10 Ιαν 2008 11:58
ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ. M4A να βουλευτών αρχείο μετατροπέα εκεί έξω; Kona1984hawaii Multimedia & Codecs 3 1η Ιαν. 2008 17:48
Διαγράφεται ένα αρχείο για να spac αλλά μόλις διαγράφεται didn't κάνουν κάθε χώρο enright666 Γενικά Λογισμικό Chat 2 22 Δεκ. 2007 04:26
Δωρεάν Φιλοξενία VS Αμειβόμενος Hosting! Travis2k7 Web Design, Hosting & SEO 1 30 Αυγ 2007 19:05
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.