![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Αδιάντροπος σύνδεση για το blog μου για περισσότερες λεπτομέρειες. SmashingApps και FileDropper teaming είναι μέχρι να κάνει την πλευρά τους για το περιβάλλον. Μέσος όρος American καταναλώνει περισσότερο από 700 κιλά χαρτιού ετησίως, το μεγαλύτερο σε σύγκριση με οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Εκατοντάδες χιλιάδες δέντρα κόβονται καθορίζονται ανά ημέρα για τη στήριξη της κατανάλωσης χαρτιού που μπορούν εύκολα να αποφευχθούν. Κάντε κλικ εδώ για το αρχικό άρθρο: Κάντε μια υπόσχεση που Go πράσινο και 250 GB Get Free File Hosting Απόσπασμα:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αδιάντροπος .....
| |||
| |||
| Δεν είμαι ένα δέντρο hugger ή τίποτα, αλλά να κάνω τον καλύτερό μου για τη διατήρηση. Κυρίως επειδή είμαι CHEAP lol. Όπως μου lightbulbs σβήνω Ι αντικατάστασή τους με το νέο αυτό είδος που καίγεται conciderably λιγότερη ενέργεια, (δεν μπορούν να σκεφτούν για το όνομα). Χρησιμοποιώ online τραπεζικές και αποκτήστε πολλά από τα ηλεκτρονικά τους λογαριασμούς μου και όχι αντίγραφα σε χαρτί. Να αποθηκεύσω μου δοχεία. Δεν έχω να πλένονται φορτηγό μου σε έτη lol για την εξοικονόμηση νερού, ντους και μόνο όταν βρέχει. Φυσικά κάνουμε για να neighbor καταγγελίες, τώρα κάνουν το shoering στην αυλή .............. Σοβαρά όμως, behooves όλους μας να χρησιμοποιούν λιγότερο χαρτί, λιγότερο αέριο, λιγότερο νερό, και για την ανακύκλωση ό, τι μπορούμε. Εάν δεν θέλετε να το κάνουμε για τους συναδέλφους σας του ανθρώπου, όσο και των μελλοντικών γενεών, τότε το κάνουμε για το πορτοφόλι σας. EDIT: Ω, τι ξεδιάντροπη BTW αυτο προώθηση ενός blog lol ......... |
|
| |||
| |||
| δεν υπάρχει ήδη τόπων που προσφέρουν απεριόριστη φιλοξενία αρχείων |
|
| |||
| |||
| Δεν έχει απεριόριστη ............ |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Best δωρεάν ιστοσελίδα για τη φιλοξενία ενός δικτυακού τόπου; | mxmad32 | Web Design, Hosting & SEO | 9 | 10 Ιαν 2008 11:58 |
| ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ. M4A να βουλευτών αρχείο μετατροπέα εκεί έξω; | Kona1984hawaii | Multimedia & Codecs | 3 | 1η Ιαν. 2008 17:48 |
| Διαγράφεται ένα αρχείο για να spac αλλά μόλις διαγράφεται didn't κάνουν κάθε χώρο | enright666 | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 22 Δεκ. 2007 04:26 |
| Δωρεάν Φιλοξενία VS Αμειβόμενος Hosting! | Travis2k7 | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 30 Αυγ 2007 19:05 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |