manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Opći Forumi > Off Topic Discussion

Register

Make obećanje da ide zeleni i 250 GB Get Free File Hosting

Reply

Thread Tools
Old 23 siječanj 2009, 14:58
Moderator / ica grupe

Default Make obećanje da ide zeleni i 250 GB Get Free File Hosting

Besraman link na moj blog za više detalja.

SmashingApps i FileDropper su teaming do odrade svoj dio za okoliš. Prosječni Amerikanac konzumira više od 700 funti papira godišnje, najviša u odnosu na bilo gdje drugdje u svijetu. Stotine tisuća stabala se posijeku po danu za potporu potrošnji papira koji se može lako izbjeći.

Kliknite ovdje za originalni članak: Make obećanje da ide zeleni i 250 GB Get Free File Hosting

Quote:
Sve što morate napraviti da bi dobili svoj besplatni 250 GB file hosting računa je da zalog događa oko zeleno. Kada radite vaš zalog ugoditi pošta povezati to ovaj pošta. Možete napraviti zalog na bilo koji od sljedećih načina ...
Post to Twitter na post na svoj blog ili postaviti video na YouTube, ili napraviti sliku i post na Flickr. Možete izraditi tvoj promise anyway želite dokle možemo potvrditi.
Nakon što ste napravili zalog post link na Vaše obećanje u komentare ispod i prijavite za Vaš besplatni file hosting račun koristeći ovaj obrazac trebat ćete upisati "smashingapps" u posebnom kôd polje. Posljednji datum na kreirali Vaš besplatni korisnički račun će biti Friday, January 30, 2009.

Old 23 sij 2009, 15:09
Administrator Group

Besraman .....

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23 siječanj 2009, 16:14
Donatorska Grupa

Ja nisam drvo hugger ili ništa, ali ću učiniti sve da moje čuvati. Uglavnom zbog toga što sam Jeftini lol. Kao što mi lightbulbs izgorjeti ću zamijeniti ih s tim da se nova vrsta opeklina conciderably manje energije, (ne mogu misliti na ime). Li koristiti online bankarstvo i dobiti mnoge moje račune online nego papirnate kopije. Ja ste moje kante. Nisam opra moj kamion u godinama lol za spremanje vode, a samo tuš kada je kiša. Naravno učiniti da susjedu pritužbe, ja sada učiniti shoering u dvorištu ..............

Ozbiljno ipak, to nam sve behooves koristiti manje papira, manje plina, manje vode, i reciklirati sve što možemo. Ako ne želite to učiniti za svoje kolege ljudskih i buduće generacije, onda to učiniti za vaš novčanik.

EDIT: Eh, što BTW besraman self promocija blog lol .........
Old 23 siječanj 2009, 16:20
Member Group

Ima li već web stranice koje nude neograničeno hosting file
Old 23 siječanj 2009, 16:37
Moderator / ica grupe

Nije neograničeno ............

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Najbolji besplatni web hosting web lokaciju? mxmad32 Web Dizajn, Hosting & SEO 9 10 siječanj 2008 11:58
POSTOJI LI SLOBODNA. M4a datoteka na MPS converter out there? Kona1984hawaii Multimedija i kodeci 3 1. siječanj 2008 17:48
Obrisane datoteke kako bi spac ali jednom nije obrisana načinite razmak enright666 Općenito Software Chat 2 22. prosinac 2007 04:26
Besplatni Hosting VS Plaćeni Hosting! Travis2k7 Web Dizajn, Hosting & SEO 1 30. kolovoz 2007 19:05
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.