![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Besraman link na moj blog za više detalja. SmashingApps i FileDropper su teaming do odrade svoj dio za okoliš. Prosječni Amerikanac konzumira više od 700 funti papira godišnje, najviša u odnosu na bilo gdje drugdje u svijetu. Stotine tisuća stabala se posijeku po danu za potporu potrošnji papira koji se može lako izbjeći. Kliknite ovdje za originalni članak: Make obećanje da ide zeleni i 250 GB Get Free File Hosting Quote:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Besraman .....
| |||
| |||
| Ja nisam drvo hugger ili ništa, ali ću učiniti sve da moje čuvati. Uglavnom zbog toga što sam Jeftini lol. Kao što mi lightbulbs izgorjeti ću zamijeniti ih s tim da se nova vrsta opeklina conciderably manje energije, (ne mogu misliti na ime). Li koristiti online bankarstvo i dobiti mnoge moje račune online nego papirnate kopije. Ja ste moje kante. Nisam opra moj kamion u godinama lol za spremanje vode, a samo tuš kada je kiša. Naravno učiniti da susjedu pritužbe, ja sada učiniti shoering u dvorištu .............. Ozbiljno ipak, to nam sve behooves koristiti manje papira, manje plina, manje vode, i reciklirati sve što možemo. Ako ne želite to učiniti za svoje kolege ljudskih i buduće generacije, onda to učiniti za vaš novčanik. EDIT: Eh, što BTW besraman self promocija blog lol ......... |
|
| |||
| |||
| Ima li već web stranice koje nude neograničeno hosting file |
|
| |||
| |||
| Nije neograničeno ............ |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Najbolji besplatni web hosting web lokaciju? | mxmad32 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 9 | 10 siječanj 2008 11:58 |
| POSTOJI LI SLOBODNA. M4a datoteka na MPS converter out there? | Kona1984hawaii | Multimedija i kodeci | 3 | 1. siječanj 2008 17:48 |
| Obrisane datoteke kako bi spac ali jednom nije obrisana načinite razmak | enright666 | Općenito Software Chat | 2 | 22. prosinac 2007 04:26 |
| Besplatni Hosting VS Plaćeni Hosting! | Travis2k7 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 1 | 30. kolovoz 2007 19:05 |
| Thread Tools | |
| |