kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Általános Fórumok > Off Topic Discussion

Register

Make A Promise To Go Get zöld és 250 GB Free File Hosting

Reply

Téma eszközök
Old Január 23, 2009, 14:58
Moderátor Csoport

Default Make A Promise To Go Get zöld és 250 GB Free File Hosting

Szemtelen link a blogomban a további részletekért.

SmashingApps és FileDropper a csapat a maguk feladata a környezet számára. Az átlagos amerikai többet fogyaszt, mint 700 kiló papír évi legmagasabb képest sehol máshol a világon. Százezer fát vágnak le naponta, hogy támogassa a fogyasztás a papír, hogy könnyen el lehessen kerülni.

Kattints ide az eredeti cikk: Make A Promise To Go Get zöld és 250 GB Free File Hosting

Idézet:
Mindössze annyit kell tennie, hogy az ingyenes 250 GB-os fájl hosting beszámoló célja, hogy mintegy fog elzálogosításról zöld. Ha ezt a fogadalmat kérjük elküldeni a link to this post. Tudod, hogy a fogadalmak bármely következő módon ...
Post it on Twitter, post it on your blog, vagy postán egy videót is a YouTube-on, vagy készíts egy képet, és elküldeni azt a Flickr. Tudod, hogy az ígéreted anyway tetszik, amíg meg tudják vizsgálni azt.
Ha elvégezte a zálognak elküldeni a linket a ígér az alábbi észrevételek és feliratkozás ingyenes hosting file fiókjához ezt az űrlapot lesz szüksége, hogy "smashingapps" a speciális kódot területen. Az utolsó dátum, hogy a szabad figyelembe kell péntek, január 30, 2009.

Old 23. január 2009, 15:09
Administrator Group

Szégyentelen .....

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Január 23, 2009, 16:14
Donor Group

Nem vagyok egy fa hugger, vagy ilyesmi, de nem a legjobb védelme. Főként azért, mert én vagyok CHEAP lol. Mint lightbulbs kiég I helyettesítik őket, hogy az új típusú, hogy burns conciderably kevesebb energiát, (nem hiszem a neve). ÉN használ online banki és kap sok online váltók helyett papírkópiák. Menthetem én kanna. Én nem mosott kocsit években lol takarékoskodni a vízzel, és csak a zuhany, ha esik. Természetesen nem a szomszéd panaszok, most meg a shoering a hátsó udvarban ..............

De komolyan, ez behooves mindannyiunkat hogy kevesebb papír, kevesebb gáz, kevesebb vizet, és újra mindent tudunk. Ha nem akarom, hogy a többi ember, és a jövő generációi számára, majd tegye meg a tárcáját.

Edit: Oh, BTW, milyen szemtelen önálló előmozdítása a blog lol .........
Old Január 23, 2009, 16:20
Csoport tagja

nincs már oldalak, melyek korlátlan file hosting
Old Január 23, 2009, 16:37
Moderátor Csoport

Nem korlátlan ............

Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.