![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szemtelen link a blogomban a további részletekért. SmashingApps és FileDropper a csapat a maguk feladata a környezet számára. Az átlagos amerikai többet fogyaszt, mint 700 kiló papír évi legmagasabb képest sehol máshol a világon. Százezer fát vágnak le naponta, hogy támogassa a fogyasztás a papír, hogy könnyen el lehessen kerülni. Kattints ide az eredeti cikk: Make A Promise To Go Get zöld és 250 GB Free File Hosting Idézet:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szégyentelen .....
| |||
| |||
| Nem vagyok egy fa hugger, vagy ilyesmi, de nem a legjobb védelme. Főként azért, mert én vagyok CHEAP lol. Mint lightbulbs kiég I helyettesítik őket, hogy az új típusú, hogy burns conciderably kevesebb energiát, (nem hiszem a neve). ÉN használ online banki és kap sok online váltók helyett papírkópiák. Menthetem én kanna. Én nem mosott kocsit években lol takarékoskodni a vízzel, és csak a zuhany, ha esik. Természetesen nem a szomszéd panaszok, most meg a shoering a hátsó udvarban .............. De komolyan, ez behooves mindannyiunkat hogy kevesebb papír, kevesebb gáz, kevesebb vizet, és újra mindent tudunk. Ha nem akarom, hogy a többi ember, és a jövő generációi számára, majd tegye meg a tárcáját. Edit: Oh, BTW, milyen szemtelen önálló előmozdítása a blog lol ......... |
|
| |||
| |||
| nincs már oldalak, melyek korlátlan file hosting |
|
| |||
| |||
| Nem korlátlan ............ |