![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| בושה הקישור הבלוג שלי לקבלת פרטים נוספים. SmashingApps ו FileDropper הם teaming עד לעשות את החלק של הסביבה. ממוצע consumes האמריקני יותר מ 700 קילו נייר בשנה, הגבוה ביותר בהשוואה לכל מקום אחר בעולם. מאות אלפי עצים הם לכסוח ליום לתמוך הצריכה של נייר שניתן למנוע בקלות. לחץ כאן כדי לקבל את המאמר המקורי: הפוך הבטחה ללכת הירוק ולקבל 250 GB אחסון קבצים בחינם ציטוט:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בושה .....
| |||
| |||
| אני לא עץ hugger או משהו, אבל אני עושה את מירב המאמצים לשמר. בעיקר בגלל שאני CHEAP LOL. כפי lightbulbs לשרוף את שלי אני מחליף אותם עם סוג חדש זה שורף conciderably פחות אנרגיה, (לא יכול לחשוב על שם). אני משתמש בנקאות מקוונת ולקבל רבים של חשבונות מקוונים שלי במקום נייר עותקים. אוכל לשמור את פחיות. אני לא צריך לרחוץ את המשאית שלי מזה שנים LOL לשמור מים, ורק כאשר היא המקלחת הגשמים. קורס כיבוי לעשות כדי שכן תלונות, עכשיו אני עושה את shoering בחלק האחורי חצר .............. למרות ברצינות, זה behooves כולנו להשתמש פחות נייר, פחות דלק, פחות מים, וכדי למחזר כל מה שאנחנו יכולים. אם אתה לא רוצה לעשות את זה אח שלך האדם, ואת הדורות הבאים, אז תעשה את זה בארנק שלך. ערוך: אה, BTW מה בושה של קידום עצמי בלוג LOL ......... |
|
| |||
| |||
| האם יש בו כבר לא האתרים מציעים אירוח קובץ Unlimited |
|
| |||
| |||
| אינה בלתי מוגבלת ............ |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הטוב ביותר עבור אתר האינטרנט ללא תשלום אירוח אתר? | mxmad32 | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 9 | -10 ינואר 2008 11:58 |
| יש בחינם. M4a ל MPS ממיר קובץ נמצא שם? | Kona1984hawaii | מולטימדיה רכיבי Codec | 3 | ב -1 ינואר 2008 17:48 |
| קובץ מחוק לבצע spac אבל לאחר שנמחקו didn't לעשות כל שטח | enright666 | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 22 דצמבר 2007 04:26 |
| אירוח חינם VS אירוח בתשלום! | Travis2k7 | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 1 | ה -30 לאוגוסט 2007 19:05 |
| שרשרת כלים | |
| |