mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Bendra Forumai > Off Topic Discussion

Register

Padaryti Promise To Go Green ir 250 GB Get free file hosting

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 23, 2009, 14:58
Moderatorius Grupė

Default Padaryti Promise To Go Green ir 250 GB Get free file hosting

Shameless nuorodą mano blogas daugiau informacijos.

SmashingApps ir FileDropper yra suvienyti padaryti savo ruožtu aplinkai. Vidutinis amerikietis suvartoja daugiau nei 700 kilogramų popieriaus per metus, didžiausias, palyginti su kur nors kitur pasaulyje. Šimtai tūkstančių medžių iškirto per dieną remti popieriaus vartojimą, kad būtų galima lengvai išvengti.

Spauskite čia originalus straipsnis: Padaryti Promise To Go Green ir 250 GB Get free file hosting

Citata:
Viskas, ką Jums reikia daryti norint gauti nemokamą 250 GB file hosting sąskaitos yra padaryti įkeitimo apie going green. Kai darote savo pažadą Prašome rašyti nuorodą į šį postą. Jūs galite padaryti įkeitimo bet kuriuo iš šių būdų ...
Post to Twitter, įdėti jį į savo dienoraštį, ar po jo video per YouTube arba sukurti vaizdą ir įdėti jį į Flickr. Jūs galite padaryti savo pažadą vistiek jums patinka tol, kol mes ją patikrinti.
Atlikę įkeisti paštu nuorodą į savo pažadą ir toliau ir komentarai Sign up for free file hosting savo sąskaitos, naudojant šią formą Jums reikia įvesti "smashingapps" į specialų kodą srityje. Paskutinės dienos, norėdami sukurti nemokamą paskyrą bus penktadienis sausis 30, 2009.

Old Sausis 23, 2009, 15:09
Administrator Grupė

Shameless .....

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Sausis 23, 2009, 16:14
Donorų grupės

Nesu medis Hugger arba nieko, bet man mano geriausias išsaugoti. Daugiausia todėl, kad aš Cheap lol. Kadangi mano lempos nuvargti aš jas pakeisti, kad naujo tipo, kad dega conciderably mažiau energijos, (negali galvoti apie pavadinimą). Naudoti internetinės bankininkystės ir gauti daug savo sąskaitas internetu, o ne kopijos. Galiu išsaugoti savo skardinės. Nesu nuplauti mano sunkvežimis metų Lol taupyti vandenį, ir tik dušas, kai lyja. Off žinoma, kad kaimynas skundus, man dabar daryti shoering į kieme ..............

Jei rimtai, tai behooves mums visiems naudoti mažiau popierių, mažiau dujų, mažiau vandens, ir perdirba viską, ką galime. Jei nenorite to daryti savo kolegoms žmonių, ir ateities kartoms, po to daryti savo piniginėje.

EDIT: Oh, BTW, kas begėdiškas savęs skatinimo dienoraštį lol .........
Old Sausis 23, 2009, 16:20
Narys

Ar nėra vietų jau kuris suteikia neribotas failų talpinimas
Old Sausis 23, 2009, 16:37
Moderatorius Grupė

Nėra neribota ............

Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.