![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Shameless nuorodą mano blogas daugiau informacijos. SmashingApps ir FileDropper yra suvienyti padaryti savo ruožtu aplinkai. Vidutinis amerikietis suvartoja daugiau nei 700 kilogramų popieriaus per metus, didžiausias, palyginti su kur nors kitur pasaulyje. Šimtai tūkstančių medžių iškirto per dieną remti popieriaus vartojimą, kad būtų galima lengvai išvengti. Spauskite čia originalus straipsnis: Padaryti Promise To Go Green ir 250 GB Get free file hosting Citata:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Shameless .....
| |||
| |||
| Nesu medis Hugger arba nieko, bet man mano geriausias išsaugoti. Daugiausia todėl, kad aš Cheap lol. Kadangi mano lempos nuvargti aš jas pakeisti, kad naujo tipo, kad dega conciderably mažiau energijos, (negali galvoti apie pavadinimą). Naudoti internetinės bankininkystės ir gauti daug savo sąskaitas internetu, o ne kopijos. Galiu išsaugoti savo skardinės. Nesu nuplauti mano sunkvežimis metų Lol taupyti vandenį, ir tik dušas, kai lyja. Off žinoma, kad kaimynas skundus, man dabar daryti shoering į kieme .............. Jei rimtai, tai behooves mums visiems naudoti mažiau popierių, mažiau dujų, mažiau vandens, ir perdirba viską, ką galime. Jei nenorite to daryti savo kolegoms žmonių, ir ateities kartoms, po to daryti savo piniginėje. EDIT: Oh, BTW, kas begėdiškas savęs skatinimo dienoraštį lol ......... |
|
| |||
| |||
| Ar nėra vietų jau kuris suteikia neribotas failų talpinimas |
|
| |||
| |||
| Nėra neribota ............ |