mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > General Forums > Off Topic Discussion

Register

Make Promise To Go Green And Get 250 GB Free File Hosting

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 23, 2009, 14:58
Moderator Group

Default Make Promise To Go Green And Get 250 GB Free File Hosting

Bezkaunīgs saite to my blog sīkāku informāciju.

SmashingApps un FileDropper ir teaming up to darīt daļa par videi. Average American patērē vairāk nekā 700 mārciņas papīra gadā, augstākais, salīdzinot ar jebkur citur pasaulē. Simtiem tūkstošu koki izcirsti dienā atbalstīt patēriņu, papīra, ko var viegli novērst.

Noklikšķiniet šeit, lai sākotnējo rakstu: Make Promise To Go Green And Get 250 GB Free File Hosting

Quote:
Viss, kas Jums jādara, lai saņemtu savu brīvo 250 GB failu hostings kontos izdarīt solījumu par notiekošo zaļš. Nosūtot savu solījumu lūdzu pastu saiti uz šo amatu. Jūs varat ieķīlāt kādā no šādiem veidiem ...
Post to Twitter un ievietot to savu blogu, vai pēc tā video YouTube vai izveidot attēlu un ievietot to Flickr. Jūs varat padarīt savu solījumu, vienalga jūs vēlaties, ja vien mēs varētu to pārbaudīt.
Kad esat ķīlu pastu saiti uz savu solījumu, kas tālāk un komentāri pierakstīties uz Jūsu bezmaksas failu hostings kontā, izmantojot šo formu Jums būs nepieciešams ievadīt "smashingapps" in speciālu kodu laukā. Pēdējā diena, lai izveidotu savu bezmaksas kontu būs piektdiena, janvāris 30, 2009.

Old Janvāris 23, 2009, 15:09
Administrator Group

Bezkaunīgs .....

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Janvāris 23, 2009, 16:14
Donors Group

Es neesmu koku hugger vai jebko citu, bet man manos spēkos, lai saglabātu. Galvenokārt tāpēc, ka es esmu CHEAP lol. Kā manu lightbulbs izdegt es jāaizstāj ar šo jauno tipu, kas deg conciderably mazāk enerģijas, (nevaru iedomāties nosaukumu). Izmantot tiešsaistes banku un saņemt daudzi mani rēķini online, nevis papīra kopijas. Es saglabāt manu kārbas. Man nav mazgāti my truck gados lol lai taupītu ūdeni, un tikai tad, dušas, kad līst lietus. No kursa darīt, lai kaimiņš sūdzībām, man tagad darīt shoering in ATPAKAĻ pagalmā ..............

Nopietni gan, tas behooves mums visiem izmantot mazāk papīra, mazāk gāzes, mazāk ūdens, un pārstrādāt viss ir iespējams. Ja jūs nevēlaties to darīt jūsu kolēģiem cilvēku un nākamajām paaudzēm, tad izdariet to maku.

EDIT: Oh, BTW kādi bezkaunīgs sevi veicināšana blog lol .........
Old Janvāris 23, 2009, 16:20
Loceklis

Vai ir nevis portālos jau kas piedāvā neierobežotu failu hosting
Old Janvāris 23, 2009, 16:37
Moderator Group

Nav neierobežots ............

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.