![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Bezkaunīgs saite to my blog sīkāku informāciju.
SmashingApps un FileDropper ir teaming up to darīt daļa par videi. Average American patērē vairāk nekā 700 mārciņas papīra gadā, augstākais, salīdzinot ar jebkur citur pasaulē. Simtiem tūkstošu koki izcirsti dienā atbalstīt patēriņu, papīra, ko var viegli novērst. Noklikšķiniet šeit, lai sākotnējo rakstu: Make Promise To Go Green And Get 250 GB Free File Hosting Quote:
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bezkaunīgs .....
|
|||
|
|||
|
Es neesmu koku hugger vai jebko citu, bet man manos spēkos, lai saglabātu. Galvenokārt tāpēc, ka es esmu CHEAP lol. Kā manu lightbulbs izdegt es jāaizstāj ar šo jauno tipu, kas deg conciderably mazāk enerģijas, (nevaru iedomāties nosaukumu). Izmantot tiešsaistes banku un saņemt daudzi mani rēķini online, nevis papīra kopijas. Es saglabāt manu kārbas. Man nav mazgāti my truck gados lol lai taupītu ūdeni, un tikai tad, dušas, kad līst lietus. No kursa darīt, lai kaimiņš sūdzībām, man tagad darīt shoering in ATPAKAĻ pagalmā ..............
Nopietni gan, tas behooves mums visiem izmantot mazāk papīra, mazāk gāzes, mazāk ūdens, un pārstrādāt viss ir iespējams. Ja jūs nevēlaties to darīt jūsu kolēģiem cilvēku un nākamajām paaudzēm, tad izdariet to maku. EDIT: Oh, BTW kādi bezkaunīgs sevi veicināšana blog lol ......... |
|
|
|||
|
|||
|
Vai ir nevis portālos jau kas piedāvā neierobežotu failu hosting
|
|
|
|||
|