![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Shameless link na moim blogu, aby uzyskać więcej szczegółów. SmashingApps i FileDropper są łączenia sił do ich strony na rzecz środowiska. Średnia amerykańska zużywa więcej niż 700 kg papieru rocznie, w porównaniu do najwyższych nigdzie indziej na świecie. Setki tysięcy drzew ścięli dziennie wspieranie konsumpcji papieru, które można łatwo uniknąć. Kliknij tutaj, aby przejść do oryginalnego artykułu: Make A Promise To Go Green I Get 250 GB Darmowy hosting plików Cytat:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Shameless .....
| |||
| |||
| I'm not a drzewa hugger lub cokolwiek, ale moje najlepsze zachowania. Głównie dlatego, że jestem CHEAP lol. W moim lightbulbs wypalać i zastąpić je z tym, że nowy typ oparzenia conciderably mniej energii (nie może myśleć o nazwę). Używam online bankowość i uzyskać wielu moich rachunków internetowych zamiast papierowej. Mogę zapisać puszek. Ja nie myje mój samochód ciężarowy w latach lol zapisać woda, prysznic i tylko kiedy pada. Wyłącz oczywiście nie do bliźniego skarg, teraz to shoering w POWRÓT stoczni .............. Poważnie jednak, to behooves nas wszystkich do korzystania z mniej papieru, mniej gazu, mniej wody i recyklingu wszystko, co możemy. Jeśli nie chcesz to zrobić za braci, i przyszłych pokoleń, a następnie zrobi to za swój portfel. EDIT: Oh, BTW co bezwstydna własnej promocji blogu lol ......... |
|
| |||
| |||
| nie ma już miejsc, które oferują nieograniczone plik hosting |
|
| |||
| |||
| Nie nieograniczony ............ |
![]() |
|
| Zakładki |