![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Shameless link la blog-ul meu pentru mai multe detalii.
SmashingApps şi FileDropper sunt teaming până la a face din partea lor pentru mediul înconjurător. Mediu american consumă mai mult de 700 de kg de hârtie pe an, cel mai mare, comparativ cu oriunde în lume. Sute de mii de copaci sunt reduce pe zi pentru a sprijini consumul de hârtie care pot fi uşor evitate. Click aici pentru articolul original: Pentru a face o promisiune Go Green Şi Ia 250 GB Free File Hosting Citat:
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Shameless .....
|
|||
|
|||
|
Nu sunt un copac hugger sau nimic, dar eu nu-mi cele mai bune pentru a conserva. În principal, pentru că eu sunt IEFTINE lol. Ca-mi arde lightbulbs am le înlocuiască cu acest tip nou, care se arde conciderably mai puţină energie, (care nu poate gândi la numele). Eu folosesc online banking şi de a-mi lua mai multe facturi on-line, mai degrabă decât hârtie copii. I-mi salvez cutii. Nu te-am spălat camionul meu de ani de zile pentru a salva lol apă, şi numai de dus, atunci când plouă. Off curs de a face reclamaţii vecin, eu acum fac shoering în curtea din spate ..............
Serios, deşi, aceasta behooves noi toţi să utilizeze mai puţin de hârtie, mai puţin de gaze, mai puţin de apă, pentru reciclarea şi tot ce putem. Dacă nu doriţi să o fac pentru concetăţenii umane, şi de generaţiile viitoare, atunci o fac pentru portofel. EDIT: Oh, BTW ce neruşinat auto de promovare a unui blog lol ......... |
|
|
|||
|
|||
|
nu există deja site-uri care oferă nelimitat fişier hosting
|
|
|
|||
|