menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Všeobecné fóra > Vypnúť Téma diskusie

Register

Slíbit To Go zelená a dostanete 250 GB voľného súboru hosting

Reply

Thread Tools
Old 23 január 2009, 14:58
Moderátor skupiny

Default Slíbit To Go zelená a dostanete 250 GB voľného súboru hosting

Nestoudný odkaz na môj blog pre viac informácií.

SmashingApps a FileDropper je spolupráca so svojou troškou k životnému prostrediu. Priemerný Američan spotrebuje viac ako 700 kilo papiera ročne, najvyššie v porovnaní sa nikde inde na svete. Státisíce stromy rúbať denne na podporu spotreby papiera, ktoré sa dá ľahko predísť.

Kliknite tu pre pôvodný článok: Slíbit To Go zelená a dostanete 250 GB voľného súboru hosting

Citácia:
Jediné, čo musíte urobiť pre to, aby si zdarma 250 GB file hosting účtov je urobiť sľub o prebiehajúcich zelene. Keď robíte svoju naskladnení prosím poslať odkaz na tento post. Môžete si sľub v každom z nasledujúcich spôsobov ...
Post it na rozechvění, príspevok na svojom blogu, alebo poštou na video na YouTube, alebo vytvoriť obrázok a príspevok na Flickr. Môžete si vytvoriť svoj sľub, rovnako sa vám páči tak dlho, ako si môžeme overiť.
Akonáhle ste urobili zástava post odkaz na svoj sľub v poznámkach nižšie, a zaregistrovať pre váš voľný file hosting účtu pomocou tohto formulára budete musieť zadať "smashingapps" v špeciálnej kód oblasti. Posledný deň vytvoriť svoj účet zdarma bude piatok, 30. januára 2009.

Old 23. januára 2009, 15:09
Administrátor Skupina

Nestoudný .....

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23 január 2009, 16:14
Darcu Skupina

Nejsem strom hugger alebo čokoľvek, ale já to môj najlepší zachovať. Hlavne preto, že som CHEAP lol. Rovnako ako môj lightbulbs vypalovat jsem nahradiť je, že nový typ, ktorý spaľuje conciderably menej energie (nemôže myslieť na meno). I používaní internetového bankovníctva a získajte mnohé moje účty on-line, nie papierové kópie. Ja zachránim svoje plechovky. Mám neprané môjho auta v rokoch lol šetriť vodou, a to iba sprchovací kút, keď prší. Vypnúť samozrejme urobil sused sťažností, já teraz robiť shoering vo dvore SPÄŤ ..............

Vážne aj keď je nám všetkým sluší používať menej papiera, menej plynu, menej vody, a recyklovať všetko, čo môže. Ak nechcete, aby to pre vaše kolegami ľudí a budúcich generácií, potom to pre Vašu peňaženku.

EDIT: Jo, BTW čo nestoudný vlastnú propagáciu blogu lol .........
Old 23 január 2009, 16:20
Člen Skupina

je tam už nie je lokalít, ktoré ponúkajú neobmedzené file hosting
Old 23 január 2009, 16:37
Moderátor skupiny

Nie je neobmedzené ............

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Najlepšie free website hosting pre webové stránky? mxmad32 Web Design, hosting & SEO 9 10. januára 2008 11:58
Existuje ZDARMA. M4A do MPS súbor prevodník tam? Kona1984hawaii Multimedia & Kodeky 3 1. januára 2008 17:48
Vypúšťa súbor aby space ale raz vypúšťa didnt akýkoľvek priestor enright666 Všeobecné Software Chat 2 22. december 2007 04:26
VS hostingu zdarma Platený hosting! Travis2k7 Web Design, hosting & SEO 1 30. augusta 2007 19:05
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.