![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nestoudný odkaz na môj blog pre viac informácií. SmashingApps a FileDropper je spolupráca so svojou troškou k životnému prostrediu. Priemerný Američan spotrebuje viac ako 700 kilo papiera ročne, najvyššie v porovnaní sa nikde inde na svete. Státisíce stromy rúbať denne na podporu spotreby papiera, ktoré sa dá ľahko predísť. Kliknite tu pre pôvodný článok: Slíbit To Go zelená a dostanete 250 GB voľného súboru hosting Citácia:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nestoudný .....
| |||
| |||
| Nejsem strom hugger alebo čokoľvek, ale já to môj najlepší zachovať. Hlavne preto, že som CHEAP lol. Rovnako ako môj lightbulbs vypalovat jsem nahradiť je, že nový typ, ktorý spaľuje conciderably menej energie (nemôže myslieť na meno). I používaní internetového bankovníctva a získajte mnohé moje účty on-line, nie papierové kópie. Ja zachránim svoje plechovky. Mám neprané môjho auta v rokoch lol šetriť vodou, a to iba sprchovací kút, keď prší. Vypnúť samozrejme urobil sused sťažností, já teraz robiť shoering vo dvore SPÄŤ .............. Vážne aj keď je nám všetkým sluší používať menej papiera, menej plynu, menej vody, a recyklovať všetko, čo môže. Ak nechcete, aby to pre vaše kolegami ľudí a budúcich generácií, potom to pre Vašu peňaženku. EDIT: Jo, BTW čo nestoudný vlastnú propagáciu blogu lol ......... |
|
| |||
| |||
| je tam už nie je lokalít, ktoré ponúkajú neobmedzené file hosting |
|
| |||
| |||
| Nie je neobmedzené ............ |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Najlepšie free website hosting pre webové stránky? | mxmad32 | Web Design, hosting & SEO | 9 | 10. januára 2008 11:58 |
| Existuje ZDARMA. M4A do MPS súbor prevodník tam? | Kona1984hawaii | Multimedia & Kodeky | 3 | 1. januára 2008 17:48 |
| Vypúšťa súbor aby space ale raz vypúšťa didnt akýkoľvek priestor | enright666 | Všeobecné Software Chat | 2 | 22. december 2007 04:26 |
| VS hostingu zdarma Platený hosting! | Travis2k7 | Web Design, hosting & SEO | 1 | 30. augusta 2007 19:05 |
| Thread Tools | |
| |