az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Genel Forumlar > Konu Tartışma Kapalı

Register

A Promise Yeşil gidip 250 GB Ücretsiz Hosting alın yapın

Reply

Konu Araçları
Old 23 Ocak 2009, 14:58
Moderatör Grubu

Default A Promise Yeşil gidip 250 GB Ücretsiz Hosting alın yapın

Utanmaz bağlantı Blog Daha fazla bilgi için.

SmashingApps ve FileDropper çevre için kendi parçası yapma kadar ekip vardır. Ortalama bir Amerikalı, yüksek herhangi bir yerde dünyanın göre yıllık kağıt fazla 700 kilo tüketir. Ağaçlar yüz binlerce günde kağıt kolaylıkla önlenebilir olabilir tüketimini desteklemek için aşağı kesilir.

Orijinal makale için tıklayınız: A Promise Yeşil gidip 250 GB Ücretsiz Hosting alın yapın

Alıntı:
Tek sahip ücretsiz 250 GB hesaplarını barındıran dosya almak için yeşil olacak bir sözü yapmaktır. Ne zaman sözü bu yazı bir link gönderin yapıyorum. Aşağıdaki yollarla bir sözü yapabilirsiniz ...
Yazı bu heyecan üzerine, blogunuz veya YouTube, veya bir resim oluşturmak üzerine bir video yayında gönderebilir ve Flickr üzerinde yazı. Gerçi olarak bunu doğrulayabilirsiniz olarak uzun gibi söz yapabilirsiniz.
Sonra söz ve aşağıdaki yorum sizin söz bağlantı sonrası yaptık Kayıt ücretsiz dosya için bu formu kullanarak hesap barındırma size özel kodu alanına "smashingapps" girmeniz gerekir. Son gün Cuma, 30 Ocak 2009 olacak için ücretsiz hesap açabilirsiniz.

Old 23 Ocak 2009, 15:09
Yönetici Grubu

Utanmaz .....

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23 Ocak 2009, 16:14
Bağış Grubu

Bir ağaç sır falan değilim, ama öyle benim en iyi korunmasına. Çünkü Ben CHEAP lol. Olarak lightbulbs bu yeni türü yanıklara conciderably az enerji, (ismin can't think ile yerine dışarı) yakmak. Çevrimiçiyim bankacılık kullanımı ve fatura yerine kağıt kopya çevrimiçi çok alıyorum. Ben kutular kaydedin. Ben yıllarda su tasarrufu için lol, ve kamyon yıkanıp değil sadece yağmurlar duş. Ben şimdi GERİ avluya .............. in shoering yapmak ders Kapalı komşu şikayet etmek için ne

Ciddi olsa, hepsi daha az kağıt, daha az gaz, daha az su ve her şeyi yeniden kullanımı bize behooves. Eğer dost insan için bunu yapmak için ve gelecek nesiller, ardından cüzdan için bunu yapmak istemiyorum.

EDIT: bir blog lol ve Oh, BTW ne utanmaz kendini promosyon .........
Old 23 Ocak 2009, 16:20
Üye Grubu

var olmayan siteler zaten olan sınırsız dosya barındırma teklif
Old 23 Ocak 2009, 16:37
Moderatör Grubu

Sınırsız değil ............

Reply

Register

Bookmarks