![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Utanmaz bağlantı Blog Daha fazla bilgi için. SmashingApps ve FileDropper çevre için kendi parçası yapma kadar ekip vardır. Ortalama bir Amerikalı, yüksek herhangi bir yerde dünyanın göre yıllık kağıt fazla 700 kilo tüketir. Ağaçlar yüz binlerce günde kağıt kolaylıkla önlenebilir olabilir tüketimini desteklemek için aşağı kesilir. Orijinal makale için tıklayınız: A Promise Yeşil gidip 250 GB Ücretsiz Hosting alın yapın Alıntı:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Utanmaz .....
| |||
| |||
| Bir ağaç sır falan değilim, ama öyle benim en iyi korunmasına. Çünkü Ben CHEAP lol. Olarak lightbulbs bu yeni türü yanıklara conciderably az enerji, (ismin can't think ile yerine dışarı) yakmak. Çevrimiçiyim bankacılık kullanımı ve fatura yerine kağıt kopya çevrimiçi çok alıyorum. Ben kutular kaydedin. Ben yıllarda su tasarrufu için lol, ve kamyon yıkanıp değil sadece yağmurlar duş. Ben şimdi GERİ avluya .............. in shoering yapmak ders Kapalı komşu şikayet etmek için ne Ciddi olsa, hepsi daha az kağıt, daha az gaz, daha az su ve her şeyi yeniden kullanımı bize behooves. Eğer dost insan için bunu yapmak için ve gelecek nesiller, ardından cüzdan için bunu yapmak istemiyorum. EDIT: bir blog lol ve Oh, BTW ne utanmaz kendini promosyon ......... |
|
| |||
| |||
| var olmayan siteler zaten olan sınırsız dosya barındırma teklif |
|
| |||
| |||
| Sınırsız değil ............ |
![]() |
|
| Bookmarks |