менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Make A Promise To Go Green And Get 250 GB Free File Hosting

Reply

Різьба Інструменти
Old 23 сiчня 2009, 14:58
Модератор групи

Default Make A Promise To Go Green And Get 250 GB Free File Hosting

Бесстижіе посиланням на мой блог для більш докладної інформації.

SmashingApps і FileDropper виступають спільно, щоб зробити їх частиною для навколишнього середовища. Середній американець споживає більше 700 фунтів паперу на рік, високий в порівнянні з ніде у світі. Сотні тисяч дерева вирубують на день для підтримки споживання паперу, яку можна легко уникнути.

Натисніть тут для оригінальної статті: Make A Promise To Go Green And Get 250 GB Free File Hosting

Цитата:
Все, що вам потрібно зробити, щоб отримати безкоштовний 250 Гб хостинга файлів рахунків і давати обіцянку про поїздку зелений. Під час виконання своєї обіцянки і вас просять опублікувати посилання на цей пост. Ви можете внести заставу в будь-якому з наступних способів ...
Задайте його на Twitter, розмістити його на вашому блозі або опублікувати відео його на YouTube, або створити зображення і розмістити його на Flickr. Ви можете зробити в будь-якому випадку обіцяю вам, як до тих пір, як ми можемо перевірити.
Після того як Ви зробили заставу Опублікувати посилання на свою обіцянку в коментарях нижче, і підписатися на безкоштовний хостинг файлів рахунку за допомогою цієї форми Вам необхідно буде ввести "smashingapps" в області спеціального коду. Останній день, щоб створити свій безкоштовний акаунт буде п'ятницею, 30 січня 2009.

Old 23 сiчня 2009, 15:09
Адміністратор групи

Бесстижіе .....

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 23 сiчня 2009, 16:14
Донор групи

Я не Hugger дерево або що-небудь, але я роблю все, щоб зберегти. Головним чином тому я CHEAP LOL. Як моя лампочки перегорають замінити їх новими, що тип, який горить conciderably менше енергії, (не можу придумати назву). Я використовую онлайн-банкінгу та отримати багато мої рахунки онлайн, а не паперові копії. Я зберегти отриманий банком. Я не вимив вантажівки в роки LOL економити воду, і тільки душа, коли йде дощ. Off звичайно зробити, щоб сусід скарги, я зараз робити shoering на задньому дворі ..............

Серйозно, то нам слід робити все, щоб використовувати менше папери, менше газу, менше води й утилізувати все, що можемо. Якщо ви не хочете зробити це для ваших колег прав і майбутніх поколінь, то робити це за свій гаманець.

EDIT: Так, до речі, що безсоромний заохочення самоврядування в блозі LOL .........
Old 23 сiчня 2009, 16:20
Член групи

там вже не сайти, які пропонують необмежені хостинг файлів
Old 23 сiчня 2009, 16:37
Модератор групи

Чи не безмежні ............

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Кращі безкоштовні веб-сайту для хостингу веб-сайту? mxmad32 Веб дизайн, хостинг & SEO 9 10 січня 2008 11:58
ЧИ Є БЕЗКОШТОВНО. M4a в м / File Converter Out There? Kona1984hawaii Мультимедіа & кодеки 3 1 січня 2008 17:48
Віддалений файл, щоб SPAC але коли вилучив Didn't зробити будь-який простір enright666 General Software чат 2 22 грудня 2007 04:26
Хостинг В. Платний хостинг! Travis2k7 Веб дизайн, хостинг & SEO 1 30 серпня 2007 19:05
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.