![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Бесстижіе посиланням на мой блог для більш докладної інформації. SmashingApps і FileDropper виступають спільно, щоб зробити їх частиною для навколишнього середовища. Середній американець споживає більше 700 фунтів паперу на рік, високий в порівнянні з ніде у світі. Сотні тисяч дерева вирубують на день для підтримки споживання паперу, яку можна легко уникнути. Натисніть тут для оригінальної статті: Make A Promise To Go Green And Get 250 GB Free File Hosting Цитата:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бесстижіе .....
| |||
| |||
| Я не Hugger дерево або що-небудь, але я роблю все, щоб зберегти. Головним чином тому я CHEAP LOL. Як моя лампочки перегорають замінити їх новими, що тип, який горить conciderably менше енергії, (не можу придумати назву). Я використовую онлайн-банкінгу та отримати багато мої рахунки онлайн, а не паперові копії. Я зберегти отриманий банком. Я не вимив вантажівки в роки LOL економити воду, і тільки душа, коли йде дощ. Off звичайно зробити, щоб сусід скарги, я зараз робити shoering на задньому дворі .............. Серйозно, то нам слід робити все, щоб використовувати менше папери, менше газу, менше води й утилізувати все, що можемо. Якщо ви не хочете зробити це для ваших колег прав і майбутніх поколінь, то робити це за свій гаманець. EDIT: Так, до речі, що безсоромний заохочення самоврядування в блозі LOL ......... |
|
| |||
| |||
| там вже не сайти, які пропонують необмежені хостинг файлів |
|
| |||
| |||
| Чи не безмежні ............ |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Кращі безкоштовні веб-сайту для хостингу веб-сайту? | mxmad32 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 9 | 10 січня 2008 11:58 |
| ЧИ Є БЕЗКОШТОВНО. M4a в м / File Converter Out There? | Kona1984hawaii | Мультимедіа & кодеки | 3 | 1 січня 2008 17:48 |
| Віддалений файл, щоб SPAC але коли вилучив Didn't зробити будь-який простір | enright666 | General Software чат | 2 | 22 грудня 2007 04:26 |
| Хостинг В. Платний хостинг! | Travis2k7 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 1 | 30 серпня 2007 19:05 |
| Різьба Інструменти | |
| |