![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Видя ли клипа на човек, който се опита да скочи върху Popemobile? Мисля, че властите заявиха, че той може да е с психически отклонения. Предполагам, че това е добра новина. |
|
| |||
| |||
| Аз не бях виждал това. Какъв беше той ще направите, ако той има в него? Беше ли той, за да убие папата или нещо такова? Бих казал, че е психично болен да се опита нещо подобно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Точно сега, аз съм сигурен, че родителите му мислят точно същото нещо ....
|
| |||
| |||
| Това беше добро. Ще отнеме много да се обяснява на папата да се споразумеят все пак. Никога не съм виждал нещо все още на тази по новините все пак. |
|
| |||
| |||
| Търся за следващия си дата, която ще посети Китай. : P |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Всеки проблем с този форум? | thingie2 | Процесори, дънни платки & RAM | 6 | 4 май 2008 г. 03:30 |
| Bunneh на моя съвет. | Eltocliousus | Изключено Тема Дискусия | 7 | 29 април 2008 20:10 |
| Нови майка борда | marsay001 | Процесори, дънни платки & RAM | 7 | 18 Jan 2008 10:37 |
| RAM ми съвет | KillerXL5 | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 19 ноември 2007 12:06 |
| Две съвет Предложения | Компютърна Spec | Общността Новини & Чат | 6 | 7 Aug 2007 14:28 |
| Нишка Инструменти | |
| |