![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Viděl jsi klip na chlapa, který se snažil přeskočit na Popemobile? Myslím, že orgány, řekl, že by mohly být mentálně postiženými. Myslím, že je dobrá zpráva. |
|
| |||
| |||
| Neviděl jsem to. Co měl dělat, když jsem v něm? Chce se zabít papeže, nebo tak něco? Já bych řekl, že byl duševně nemocný, aby se pokusili něco takového. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Právě teď, jsem si jist, že jeho rodiče myslí přesně totéž ....
|
| |||
| |||
| To bylo dobrý. Bude trvat hodně vysvětlovat dostat papeže, aby se dohodly ačkoli. Pořád ještě nikdy neviděla na to na zpravodajství ačkoli. |
|
| |||
| |||
| Hledám jeho příští den na návštěvu Číny. : p |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jakékoli problémy s tímto desce? | thingie2 | Procesory, základní desky & RAM | 6 | 4. května 2008 03:30 |
| Bunneh na mé desce. | Eltocliousus | Vypnout Téma diskuze | 7 | 29. dubna 2008 20:10 |
| Nové matka palubě | marsay001 | Procesory, základní desky & RAM | 7 | 18. leden 2008 10:37 |
| RAM pro moje deska | KillerXL5 | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 19. listopadu 2007 12:06 |
| Dvě rady Návrhy | Počítačové Spec | Společenství Novinky a chat | 6 | 7. srpna 2007 14:28 |
| Thread Nástroje | |
| |