![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Искам да разбера кой друг е бойни изкуства. В първия си пост тук само да напишеш нещо за себе си след това можем да alsorts за чат:) Категории: Таекуон-до (Чанг Х. стил), за да не са Управляващия орган не си стил, които виждате на олимпийските игри. Ние се борим с ръце и крака някои хора го наричат ITF този стил, но само първата организация. Години обучение: 4 Колан / клас: червена ивица или 3-та Kup. Конкурси: Hemel Интер клуб Comp 3-та в спаринг 2006 GTI британската 2-ра в моделите на 2006 GTI Южна 2-ра в моделите 2007 Аз не съм правил много конкурси като имам със счупен нос в британската през 2006 г. и след това са анулирани от 2007 британски поради наводнения. Аз тренира с GTI (Глобален Таекуон-До International) и клубът ми е Северен Лондон TKD www.NLTKD.com CG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive винаги е мислил за постъпване на подобно обучение или бокс Проблемът е, тук всеки го прави в името на който знае как да се прекъсне някои момчета носа на вечер, затова не си наистина ATMOS Искам да се обучават в ID любов и ще се създаде в бъдеще все пак, просто трябва подходящия вид на членовете
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Ами бих казал, че отидем заедно до клуб и да видим какво му харесва. Вашият по-вероятно да намерите хора, които просто искат да се прекъсне някой носа в бокса. Погледнете в жълтите страници и да видим какво стилове сте близо до вас и идвам и да погледна. Неща като айкидо няма да намерите всички мачо мъжете там! CG
__________________ "Dream така, като че ли ще живеят вечно, Живея така, като че ли ще умреш днес" |
|
| |||
| |||
| истина там не е много реклама тук за такива клубове, така жълти страници е добра идея, ви да ми ABIT мотивирани сега Hehe аз правя много от теглото обучение и фитнес така че може би аз да я поставите в известна употреба, наздраве приятелю!
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| |||
| |||
| аз използван към правя каратово, но трябваше да го спра, защото аз можех "да отида в конкурсите те бяха далече и аз не имам кола в time.I мислех за като кунг фу до LOL но нямам мисля, че има НОЩТА фигура за that.rofl.
__________________ <Всички изображения трябва да бъде не по-големи, отколкото 350x75px. > |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| баща ми е инструктор по бойни изкуства за bugeisha, свободен стил карате
| |||
| |||
| О, готин. Да го правиш прекалено Cewy?
__________________ "Dream така, като че ли ще живеят вечно, Живея така, като че ли ще умреш днес" |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Добър Hehe ![]() Аз правя тегло обучение също. Мисля, че трябва да го даде преди. Какво имаш да губиш. Но се уверете, че внимателно по ваш избор има много глупости клубове наоколо. Така изглежда в по-високите колани / класове и да видим колко добри са те. Много хора, които не са черен колан материал получавате колана, защото те са поставени в усилие " CG
|
| |||
| |||
| направих, когато бях на 10 и имам до преди черен колан, но аз бях на младите да го правилно |
|
| |||
| |||
| Какво те накара да спреш? Мисленето за това, като отново? Има ли вашата татковци клуб има сайт? CG