![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chci zjistit, kdo další se Martial Arts. Při vaší první post tady jen napsat trochu o sobě, pak můžeme chat o alsorts:) Styl: TaeKwon-Do (Chang Hon styl) Který to non-MA to není jeho styl, který vidíte na olympiádě. My bojovali s rukou a nohou, někteří lidé říkají ITF styl, ale to je jen první organizací. Roky Vzdělávání: 4 Opaskové / Grade: Red Stripe nebo 3. Kup. Soutěže: Hemel klubu Inter comp 3. trénink s neútočícím soupeřem v 2006 GTI British 2. v modelech 2006 GTI Jižní 2. v modelech 2007 Nemám opravdu udělat mnoho soutěží jak mám zlomený nos v britské v roce 2006 a pak zrušen v roce 2007 britský kvůli záplavám. I vlak s GTI (Global TaeKwon-Do International) a můj klub Severní Londýn TKD www.NLTKD.com CG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IVE vždycky myslela, které zabírají podobné školení nebo box problém je tu každý dělá to kvůli věděl, jak se vymanit někteří kluci z nosu na noc, takže není skutečně ATMOS chci vlaku id rádi a bude to v budoucnu však jen o správný typ členů
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| No já bych řekl jít společně do klubu a jen vidět, co jeho rád. Vaše s větší pravděpodobností najít lidi, kteří chtějí zlomit nos someones v boxu. Podívejte se do Zlatých stránek a vidět, jaké styly, které jste ve vašem okolí a pop a společně se podívat. Věci jako Aikido nebudete najít macho muže! CG
__________________ "Dream as, pokud budete žít věčně, Live, jako kdyby vám dnes zemřít" |
|
| |||
| |||
| pravda theres not much inzerát tady na takové kluby tak žluté stránky je dobrý nápad, jak se mi váš abit motivována hned hehe mám přibrat trénink a fitness tak snad můžu dát jej do užívání, nazdraví kámo!
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| Použil jsem k tomu karát, ale musel přestat dělat to způsobit i Nemohl `t jít do soutěží, které byly daleko a že jsem" to auto na time.I myslela přičemž kung-fu až lol ale i don `t myslíte, že mám RÁVO obrázek pro that.rofl.
__________________ <Všechny obrázky nesmí být větší než 350x75px. > |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| můj táta je bojová umění instruktorem bugeisha, freestyle karate
| |||
| |||
| Oh cool. Myslíte si to taky Cewy?
__________________ "Dream as, pokud budete žít věčně, Live, jako kdyby vám dnes zemřít" |
|
| |||
| |||
| Citace:
Dobrý hehe ![]() I do hmotnosti školení příliš. Myslím si, že by se jí lety. Co můžeš ztratit. Ale ujistěte se, že váš opatrní na vaše volba existuje mnoho klubů kecy okolo. Tak podívejte se na vyšší pásy / stupňů a vidět, jak dobré jsou. Mnoho lidí, kteří nejsou černý pás materiálu dochází pásu protože 'dát úsilí v' CG
|
| |||
| |||
| Udělal jsem, když mi bylo 10 mám na pás do černé, ale i to byl mladý na to správně |
|
| |||
| |||
| Proč jste přestal? Přemýšlíte o užívat ji znovu? Má vaše taťkové klubu mají stránky? CG