![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Θέλω να μάθω ποιος άλλος κάνει Πολεμικές Τέχνες. Κατά την πρώτη σας μετά εδώ γράφουν μόνο λίγα πράγματα για τον εαυτό σας, τότε μπορούμε να συζητήσει σχετικά με alsorts:)
Στυλ: TaeKwon-Do (Chang Hon στυλ) για να μη το MA της δεν το στυλ που βλέπετε στην Ολυμπιάδα. Θα αγωνιστεί με τα χέρια και τα πόδια κάποιοι την αποκαλούν ITF thats στυλ αλλά μόνο ο πρώτος οργανισμός. Έτη Μάθηση: 4 Belt / Βαθμός: Κόκκινο λωρίδα ή 3η Kup. Διαγωνισμοί: Hemel Inter λέσχη comp 3η στην πυγμαχία 2006 GTI British 2η σε μοντέλα 2006 GTI Νότια 2η σε μοντέλα 2007 Δεν το έχω κάνει πολλές πραγματικά διαγωνισμούς όπως έχω κάταγμα στην μύτη τη βρετανική το 2006 και στη συνέχεια ακυρώθηκε το 2007 λόγω της British πλημμύρες. I τρένο με το GTI (Global TaeKwon-Do International) και μου σύλλογος είναι Βόρειο Λονδίνο TKD www.NLTKD.com CG
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
IVE πάντα σκεφτεί ανάληψη παρόμοια κατάρτιση ή πυγμαχία
το πρόβλημα είναι εδώ ο καθένας το κάνει για λόγους να γνωρίζει πώς να σπάσει τη μύτη κάποια παιδιά σε ένα βράδυ, οπότε τα πραγματικά δεν το ΑΤΜΟΣ θέλω να εκπαιδευτούν σε id αγάπη και θα αναλάβουν την πρόκληση αυτή στο μέλλον, όμως, απλώς πρέπει ο σωστός τύπος των μελών
|
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπόν θα ήθελα να πω πάμε μαζί σε ένα club και να δούμε τι ακριβώς όπως την. Το πιο πιθανό να βρει τους ανθρώπους που θέλουν απλά να σπάσει τη μύτη αγαπημένους στην πυγμαχία. Αναζητήστε στις κίτρινες σελίδες και να δούμε τι στυλ έχετε κοντά σας και ποπ μαζί και ρίξτε μια ματιά. Τα πράγματα όπως Αϊκίντο δεν θα βρείτε καμία MACHO άνδρες εκεί!!
CG
|
|||
|
|||
|
ΑΛΗΘΕΙΑ
Theres δεν διαφήμιση πολύ κοντά εδώ για τέτοιου είδους συλλόγους, ώστε κίτρινες σελίδες είναι μια καλή ιδέα, να σας abit μου κίνητρα τώρα hehe i κάνουμε πολύ βάρος της κατάρτισης και της φυσικής κατάστασης, ώστε ίσως μπορώ να θέσω σε κάποια χρήση, cheers φίλε!
|
|||
|
|||
|
i που χρησιμοποιούνται για να κάνουν καράτιο, αλλά αναγκάστηκε να σταματήσει να κάνει ότι μπορούσε να προκαλέσει θ `t πάνε στους αγώνες τους για την πολύ μακριά και απ` t έχουν ένα αυτοκίνητο στο time.I σκεφτεί λαμβάνοντας kung fu, αλλά μέχρι lol i don `t νομίζετε ότι έχω την ight εικόνα για that.rofl.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ο μπαμπάς μου είναι πολεμικές τέχνες εκπαιδευτή για bugeisha, freestyle καρατέ
|
|||
|
|||
|
Ω κρυώσει. Να σας το κάνω εγώ Cewy;
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλή hehe ![]() Να κάνω και εγώ το βάρος της κατάρτισης. Νομίζω ότι πρέπει να δοθεί πριν. Τι έχεις να χάσεις. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι η προσεκτική με την επιλογή σας υπάρχουν πολλά χάλια συλλόγους περίπου. Έτσι εξετάσουμε τις υψηλότερες ζώνες / βαθμούς και να δούμε πόσο καλός είναι. Πολλοί άνθρωποι οι οποίοι δεν είναι μαύρη ζώνη υλικό παίρνουν, επειδή η ταινία «να τεθούν στην προσπάθεια" CG
|
|||
|
|||
|
Το έκανα όταν ήμουν 10 για να έχω μια ζώνη πριν από το μαύρο αλλά ήμουν στους νέους για να είναι σωστά
|
|
|
|||
|
|||
|
Τι σας έκανε να σταματήσετε; Σκέφτεστε να λαμβάνουν το ξανά;
Μήπως σας μπαμπάδες σύλλογος έχει site; CG