![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Želim saznati tko još ne Borilačke vještine. U svoj prvi post ovdje samo napisati nešto o sebi onda možemo razgovarati o alsorts:) Style: TaeKwon-Do (Chang Hon style) Koji je to ne-MA je njen stil koji ne vidite na olimpijadi. U borbi s rukama i nogama neki ljudi ga zovu ITF stilu, ali samo taj prvi organizacije. Godina učenja: 4 Pojas / ocena: Crvena pruga ili 3. Kup. Natjecanja: Hemel Inter klub comp 3. boksovanje 2006 GTI British 2. u uzorcima 2006 GTI Južna 2. u uzorcima 2007 Nisam stvarno učinio mnoga natjecanja kao što sam dobio je pokidan nos u britanskim u 2006.g. i tada otkazana 2007 British zbog poplava. Sam trenirati sa GTI (Global TaeKwon-Do International) i moj klub je North London TKD www.NLTKD.com CG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive uvijek mislio o uzimanje sličnu obuku ili boks problem je ovdje sve to zbog znajući kako razbiti neki momci nos na večer van, tako da njen atmos zaista ne želim trenirati u id ljubav i da će ga u budućnosti ipak, samo trebate pravo Tip članova
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Pa reci mi, molim odlaziti u klubu i pravedan vidjeti što poput njegove. Vaš vjerojatno naći ljude koji samo žele razbiti someones nos u boks. Potražite u žutim stranicama stilova i vidite što ste blizu vas i pop zajedno i imati izgled. Stvari poput Aikido nećete naći bilo koji muškarac ljudi tamo! CG
__________________ "Dream kao da ćete živjeti zauvijek, Live, kao da ćete umrijeti danas" |
|
| |||
| |||
| ISTINITO theres nije puno reklama ovdje za takve klubove tako žutim stranicama je dobra ideja, vaš uzimajući mene abit motivisanim sada hehe JA obaviti puno od trening s utezima i fitnes pa možda ja mogu staviti na neki koristiti, prijatelj nazdravlje!
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| JA naviknut obaviti karat ali su morali prestati to sam mogao uzrokovati `t ići na natjecanja, oni su daleko i nije` t imati auto na time.I mislio o preuzimanju Kung Fu up lol but i don `t mislim da imaju ight lik za that.rofl.
__________________ «Svaka slika mora biti veća od 350x75px. > |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moj tata je instruktor za borilačke vještine bugeisha, karate freestyle
| |||
| |||
| Oh super. Da li to učiniti previše Cewy?
__________________ "Dream kao da ćete živjeti zauvijek, Live, kao da ćete umrijeti danas" |
|
| |||
| |||
| Quote:
Dobro hehe ![]() JA obaviti trening s utezima previše. Mislim da bi trebalo da joj ago. Što ste dobili za izgubiti. Ali ima li pažljivi na vaš izbor ima dosta klubova govno okolo. Stoga pogled na višim pojasevima / ocjene i vidjeti kako su oni dobri. Mnogo ljudi, koji nisu crni pojas materijala su dobivanje pojasa jer oni 'trud stavili u' CG
|
| |||
| |||
| Ja sam kad mi je bilo 10 i da je dobio crni pojas prije nego sam se za mlade da ga ispravno |
|
| |||
| |||
| Koje su vam prestati? Razmišljate o uzimajući ga opet? Da li vaša dads klub ima stranica? CG