![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt akarom, hogy megtudja, ki csinál még Martial Arts. Az Ön első post itt csak írj egy kicsit magadról, akkor tudunk beszélgetni alsorts:) Style: Taekwon-do (Chang Hon stílus) Melyik a nem-MA '-a nem a stílus, amit lát, az Olimpián. Harcolunk a kéz és a láb egyesek hívják ITF stílusú, de amit csak az első szervezet. Év tanulás: 4 Öv / fokozat: Red Stripe vagy 3. Kup. Versenyek: Hemel Inter klub comp 3. edző 2006-ban GTI British 2. minták 2006 GTI 2. Dél-minták 2007 Én nem igazán tette sok versenyek Van egy törött orra a brit 2006-ban és aztán törölték a 2007-es brit áradások miatt. Én vonat a GTI (Global Taekwon-Do International) és az én észak-londoni klub TKD www.NLTKD.com CG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ive Mindig azt hittem, hogy figyelembe veszi fel egy hasonló képzést vagy boksz A probléma az, errefelé mindenki csinál ez kedvéért tudta megtörni, hogy néhány fickó orrát egy éjszakát, ezért a nem igazán a légkört szeretnék venni vonat id szeretnek, és vedd fel a jövőben azonban csak szükség a megfelelő típusú tagok
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| Hát azt mondanám, hogy menjen végig, hogy egy klub, és csak annak, mit szeret. Ön nagyobb valószínűséggel találni olyan embereket, akik csak akar törni valakiknek orrát ökölvívás. Nézz bele a sárga oldalak és milyen stílusban van Ön mellett és a pop mentén, és megnézem. Dolgok, mint például az Aikido nem fog találni olyan macsó férfiak vannak! CG
__________________ Álom, mintha you'll live forever, Live mintha you'll die today " |
|
| |||
| |||
| IGAZ ott nem sok reklám errefelé az ilyen klubok így sárga oldalak egy jó ötlet, akkor a szerzés nekem most abit motivált hehe i do sok súly képzés és fitness úgyhogy tudom rakni, hogy néhány használat, pirítós haver!
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |
|
| |||
| |||
| szoktam karát, de abba kellett okoz `t nem tudtam menni a versenyen azok a messze, és" Nem t van egy autóját a time.I gondolta, hogy figyelembe veszi fel kung fu lol de én don `t Szerintem nekem van a értve számadat that.rofl.
__________________ <Bármely kép nem lehet nagyobb, mint 350x75px. > |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| apám egy harcművészeti oktató bugeisha, freestyle karate
| |||
| |||
| Oh cool. Csinálod is Cewy?
__________________ Álom, mintha you'll live forever, Live mintha you'll die today " |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Jó hehe ![]() Én súly képzés is. Azt hiszem, meg kell adni azt ezelőtt. Mit tudsz elveszíteni. De győződj meg róla, hogy óvatos választott sok szar a klub körül. Szóval nézd meg a magasabbak övek / fokozatokkal és milyen jól vannak. Sok ember, akik nem fekete öv anyaga egyre az övet, mert "tesz erőfeszítéseket" CG
|
| |||
| |||
| Én 10 éves koromban kaptam egy fekete öv előtt, de nekem az volt, hogy fiatal kap rendesen |
|
| |||
| |||
| Mi történt meg? Gondolkodás, hogy figyelembe veszi fel újra? Van-e a klub apukák egy site? CG