![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני רוצה לדעת מי עוד עושה אומנויות לחימה. ב ההודעה הראשונה שלך כאן פשוט לכתוב קצת על עצמך ואז נוכל לפטפט על alsorts:) סגנון: TaeKwon-Do (בסגנון צ 'אנג הון) אילו שאינם של אמא שלו לא הסגנון שאתה רואה באולימפיאדה. אנו נאבקים עם הידיים והרגליים כמה אנשים קוראים לזה thats ITF בסגנון אבל רק הארגון הראשון. שנות לימוד: 4 חגורת / כיתה: רד סטרייפ או 3 Kup. תחרויות: אינטר Hemel 3rd comp מועדון אימונים 2006 GTI הבריטי 2nd בדפוסי 2006 GTI דרום 2nd בדפוסי 2007 אני לא ממש עשה תחרויות רבות יש לי את האף השבור הבריטי בשנת 2006 ולאחר מכן הם ביטלו 2007 הבריטים בשל הצפה. אני מתאמנת עם GTI (גלובלי TaeKwon-Do International) ואת המועדון שלי היא צפון לונדון TKD www.NLTKD.com CG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ive תמיד חשבתי על לקחת את האימונים דומה או איגרוף הבעיה היא פה כולם עושים את זה בשביל לדעת איך לשבור את האף כמה בחורים בלילה, אז לא ממש Atmos שלה אני רוצה להתאמן אהבה מזהה אל תיקח את זה בעתיד, אם כי, רק צריך סוג בזכותם של בני
|
| |||
| |||
| ובכן הייתי אומר ללכת למועדון ופשוט לראות מה כמו שלה. סביר יותר שלך למצוא אנשים רק רוצים לשבור את האף someones באיגרוף. חפש דפי זהב ותראה מה יש לך ליד סגנונות לך הפופ יחד ויש לי להסתכל. דברים כמו אייקידו לא תמצא שם שום גברים מאצ 'ו! CG
__________________ "חלום כאילו תוכל לחיות לנצח, חיים כאילו היום יהיה למות" |
|
| |||
| |||
| נכון Theres פרסומת לא כאן הרבה מועדונים כאלה כל כך עבור דפי זהב הוא רעיון טוב, מקבל Abit שלך לי מוטיבציה עכשיו hehe אני עושה הרבה אימון כושר משקל אז אולי אני יכול לשים את זה כדי להשתמש בחלק, לחיים חבר!
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| פעם הייתי עושה את קרט אבל צריך להפסיק לעשות את זה כי אני `לא יכולתי ללכת לתחרויות הם היו רחוקים, וזה לא חייב didn` המכונית time.I חשב על לקחת את הקונג פו lol אבל אני Don `t חושב שיש לי דמות ight עבור that.rofl.
__________________ <כל התמונות חייבות להיות לא גדול יותר 350x75px. > |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אבא שלי הוא מורה לאמנויות לחימה עבור bugeisha, קארטה בסגנון חופשי
| |||
| |||
| הו מגניב. אתה עושה את זה מדי Cewy?
|
| |||
| |||
| ציטוט:
Hehe טובים ![]() אני גם הרמת משקולות. אני חושב שאתה צריך לתת אותו לפני. מה יש לך להפסיד. אבל לוודא זהירה שלך על הבחירה שלך יש הרבה מועדוני הזבל מסביב. אז תסתכל יותר חגורות / ציונים ולראות כיצד הן טובות. הרבה אנשים שאינם חומר חגורה שחורה מקבלים חגורה כי הם 'מאמץ לשים' CG
|
| |||
| |||
| עשיתי כשהייתי בת 10 הגעתי לפני החגורה השחורה אבל הייתי צעיר כדי לקבל את זה כמו שצריך |
|
| |||
| |||
| מה גרם לך להפסיק? חושב על לקחת את זה שוב? האם המועדון אבות האתר שלך? CG