![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau sužinoti, kas dar nėra Martial Arts. Jūsų pirmąją žinutę čia tiesiog parašyti šiek tiek apie save, tada mes galime kalbėtis apie alsorts:) Stilius: Tekvondo (Chang Hon stilius) Kuris ne MA yra ne jo stilius, kuriuos matote olimpiada. Mes kovoti su rankų ir kojų, kai kurie žmonės ją vadina ITF stilius, bet thats just pirma organizacija. Metai gyvenimą: 4 Diržo / Įvertinimas: raudona arba 3. Kup. Konkursai: Hemel Inter Club KOMP 3. į treniruotės 2.006 GTI Britanijos 2. modelių 2.006 GTI Pietų 2. modelių 2.007 Aš ne iš tikrųjų padaryta daug varžybų, kaip aš atsilaiko nosies į 2006 m. Didžiosios Britanijos ir tada jie panaikinami 2007 m. Didžiosios Britanijos dėl potvynių. Aš traukinio GTI (Global Tekvondo International) ir mano klubas Šiaurės Londono TKD www.NLTKD.com CG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IVE visada maniau apie pradėjimo panašius mokymus ar boksas Problema yra maždaug čia kiekvienas daro ją žinoti, kaip pertrauka kai vaikinai ant nosies Night Out labui, todėl jos iš tiesų nėra ATMOS Noriu traukinio ID meilę ir imsis jį ateityje nors, tiesiog reikia tinkamos rūšies nariai
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Na Norėčiau pasakyti, eiti kartu į klubą ir tik pamatyti, kas jos patinka. Jūsų dažniau rasti žmonių, kurie tiesiog nori pertraukos kažkam iš nosies į bokso. Ieškokite geltonieji puslapiai ir pamatyti, kas stiliai jums šalia tavęs ir pop kartu ir turi atrodyti. Things like Aikido nerasite jokių Macho vyrų ten! CG
__________________ "Miegas kaip if you'll live forever, Live lyg jūs die today" |
|
| |||
| |||
| tiesa Theres not much reklama čia netoli tokių klubų taip geltonieji puslapiai, yra gera idėja, jūsų vis man abit motyvuotus dabar hehe Aš svorio mokymo ir treniruoklių aikštelė taip gal aš galiu įdėti ją į kai naudojimo Cheers buddy!
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| I used to do ct, bet turėjo nustoti daryti tai padaryti Aš negalėjau `t Grįžti į varžybas jie būtų toli ir tai nepavyko` t have automobilį time.I galvojo apie vartojate Kung Fu up lol but i don `t manau, kad reiso skaičių that.rofl.
__________________ <Visi vaizdai turi būti ne didesnė nei 350x75px. > |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mano tėtis yra kovos menų instruktorius bugeisha, Freestyle karatė
| |||
| |||
| Oh cool. Do you do it too Cewy?
__________________ "Miegas kaip if you'll live forever, Live lyg jūs die today" |
|
| |||
| |||
| Citata:
Geras hehe ![]() Aš svorio mokymas per. Manau, kad turėtumėte jį atgal. What have you got to lose. Tačiau įsitikinkite, kad jūsų atsargūs dėl savo pasirinkimo yra šūdas iš klubai daug aplink. Taigi, atrodo ne didesnė diržus / klases ir pamatyti, kaip gerai jie. Daug žmonių, kurie nėra juodos juostos medžiagos vis diržas, nes jos "įdėti pastangų" CG
|
| |||
| |||
| aš, kai man buvo 10 aš prie diržo iki juodos, bet buvau jaunas, kad jį gauti tinkamai |
|
| |||
| |||
| Kas privertė jus sustabdyti? Mintys apie taking it up again? Jūsų tėtis klubas yra svetainė? CG