![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es gribu uzzināt, kas vēl nav Martial Arts. Jūsu pirmais pastu šeit vienkārši uzrakstīt nedaudz par sevi, tad mēs varam Chat about alsorts:) Stils: TaeKwon-Do (Chang Hon stils) kura nav MA ir tās nav stils redzat olimpiskajām spēlēm. Mēs cīnāmies ar rokām un kājām, daži cilvēki to sauc par ITF stilu, bet thats tikai pirmā organizācija. Gadu apmācība: 4 Belt / Pakāpe: Red Stripe vai 3 Kup. Konkursi: Hemel Inter klubs comp 3.vietu sparring 2.006 GTI British 2. modeļu 2.006 GTI Dienvidu 2. modeļu 2.007 Es neesmu īsti darīt daudz sacensībās Man sadalīti degunu Britu 2006 un tad viņi anulē 2.007 British sakarā ar plūdiem. Es vilcienu ar GTI (Globālā TaeKwon-Do International) un mans klubs North London TKD www.NLTKD.com CG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IVE vienmēr domāja par uzsākšanu līdzīgu apmācību vai bokss problēma ir tā, ka šeit visi dara to labā zinot to, kā likvidēt dažas puiši deguns par nakts, tāpēc tās nav īsti atmos Es gribu vilciena id mīlestība un ņems to izveidots nākotnē, lai gan, tikai vajag tiesības veida biedri
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| Nu es teiktu, ka iet gar klubu un tikai redzēt, kas tā patīk. Jūsu vairāk var atrast cilvēkus, kas vienkārši vēlas, lai pārtrauktu kādu degunu boksa. Skatīt dzelteno lapu un redzēt, kādi stili jums ir pie jums un pop gar un ir izskatu. Lietas, piemēram, Aikido jūs atrodat macho men there!! CG
__________________ "Dream it kā jūs dzīvot mūžīgi, it kā jūs die šodien" |
|
| |||
| |||
| patiess theres nav daudz reklāmu šeit tuvumā šādiem klubiem tik dzeltens lapai ir laba ideja, jūsu kļūst man ABIT motivēti tagad hehe i do daudz svaru apmācības un fitnesa tā varbūt i var nodot to tiek zināmā mērā izmantota, cheers draugs!
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| |||
| |||
| es mēdzu darīt karaīmiete bet bija jāpārtrauc to dara izraisīt i couldn `t iet uz konkursu viņi bija tālu prom, un tas didn` t ir automašīnu time.I doma par ņemot Kung Fu līdz lol bet i don `t domāju, ka esmu reisa skaitlis that.rofl.
__________________ <Attēli, nedrīkst būt lielāks par 350x75px. > |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mans tētis ir cīņas mākslas instruktora uz bugeisha, Freestyle karate
| |||
| |||
| Oh cool. Vai jūs pārāk Cewy?
|
| |||
| |||
| Quote:
Labs hehe ![]() Man svars mācību too. Es domāju, ka Jums tā jāievada atpakaļ. Ko jums zaudēt. Tomēr pārliecinieties, ka jūsu rūpīgi jūsu izvēle ir par crap klubu daudz apkārt. Lai apskatīt lielāku jostas / kategoriju un redzēt, cik labi viņi ir. Daudz cilvēku, kas nav melnās jostas materiāls kļūst josta, jo tās "ieviestu centienus" CG
|
| |||
| |||
| Es tā kad man bija 10 i got jostas pirms melns, bet man bija jauni, lai saņemtu to pienācīgi |
|
| |||
| |||
| Kas lika tev stop? Domāt par ņemot to atkal? Vai jūsu tēti klubs ir vieta? CG