![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chcę dowiedzieć się, kto jeszcze nie Martial Arts. W swoim pierwszym postem tutaj tylko napisać trochę o sobie wtedy możemy rozmawiać o alsorts:) Styl: Taekwon-Do (Chang Hon stylu), aby nie-MA to nie jej styl, widoczny na olimpiadzie. Walczymy z rąk i stóp niektórzy nazywają ją ITF thats stylu, ale tylko pierwszą organizacją. Lata nauki: 4 Belt / klasa: Red Stripe lub 3-szy Kup. Konkursy: Hemel klub Inter comp 3-gi w sparingowy 2006 GTI 2-gie brytyjskiego modelu 2006 GTI południowej 2-ga modelu 2007 Mam naprawdę nie zrobić wiele konkursów jak mam złamaną nosa w brytyjskiej w 2006 r. i potem anulowane w 2007 r. brytyjski z powodu powodzi. I pociąg z GTI (Global International Taekwon-Do), a mój klub jest North London TKD www.NLTKD.com CG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ive zawsze myślał o podjęcie podobnych szkoleń lub boks Problem jest tu wszyscy to dla dobra wiedząc jak złamać pewne chłopaki nosa na noc obecnie, tak naprawdę jej nie atmos chcę w pociągu id miłości i weźmie ją w przyszłości jednak wystarczy prawo typu użytkowników
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| Well I'd say iść do klubu i po prostu zobaczyć, co jej się podoba. Twoja bardziej prawdopodobne, aby znaleźć ludzi, którzy chcą się złamać someones nosa w boks. Szukaj w żółtych stron i zobaczyć, jakie style masz blisko Ciebie i pop wzdłuż i mają wygląd. Aikido, jak nie będzie żadnych macho mężczyzn istnieje! CG
__________________ "Sen jako jeśli będziesz żyć wiecznie żywe, jak gdyby you'll die today" |
|
| |||
| |||
| prawdziwy theres not much advertisement tutaj takich klubów tak żółte strony to dobry pomysł, swój zaczyna mnie abit motywację teraz hehe zrobić dużo wagi kształcenia i fitness więc może i można je używać do niektórych, cheers buddy!
__________________ Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! |
|
| |||
| |||
| i używane do robienia Karat ale aby zatrzymać ten powoduje `t i mogłem przejść do konkursów byli do daleko i didn` t mają samochód na time.I myślał o podjęcie kung fu na lol but i don `t Uważam Mam RAWO rysunek na that.rofl.
__________________ <Wszystkie zdjęcia muszą być nie większe niż 350x75px. > |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mój tata jest dla instruktora sztuk walki bugeisha, freestyle karate
| |||
| |||
| Oh cool. Czy zrobić to zbyt Cewy?
__________________ "Sen jako jeśli będziesz żyć wiecznie żywe, jak gdyby you'll die today" |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Dobre hehe ![]() Zrobić wagi zbyt szkolenia. Myślę, że powinna ona temu. Co masz do stracenia. Ale upewnij się, że Twoje uważać na wybór istnieje wiele klubów około crap. Więc spójrz na wyższe pasy / klas i zobaczyć, jak są one dobre. Wielu ludzi, którzy nie są czarny pas materiału są coraz pasa, bo "wprowadzić wysiłku" CG
|
| |||
| |||
| Zrobiłem kiedy byłem 10 i trafił do pasa przed czarnym, ale i was młodych, aby ją prawidłowo |
|
| |||
| |||
| Co cię zatrzymać? Myślenie biorąc go ponownie? Czy klub ma dads stronie? CG