![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chcem zistiť, kto ďalší sa Martial Arts. Pri vašej prvej post tu len napísať trochu o sebe, potom môžeme chat o alsorts:) Štýl: Taekwon-Do (Chang Hon štýl) Ktorý to non-MA to nie je jeho štýl, ktorý vidíte na olympiádě. My bojovali s rúk a nôh, niektorí ľudia hovoria ITF štýl, ale to je len prvý organizácií. Roky Vzdelávanie: 4 Opaskové / Grade: Red Stripe alebo 3. Kup. Súťaže: Hemel klubu Inter comp 3. tréning s neútočícím súperom v 2006 GTI British 2. v modeloch 2006 GTI Južné 2. v modeloch 2007 Nemám naozaj urobiť veľa súťaží ako mám zlomený nos v britskej v roku 2006 a potom zrušený v roku 2007 britský kvôli povodniam. I vlak s GTI (Global Taekwon-Do International) a môj klub Severné Londýn TKD www.NLTKD.com CG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IVE vždycky myslela, ktoré zaberajú podobné školenia alebo box problém je tu každý robí to kvôli vedel, ako sa vymaniť niektorí chlapci z nosa na noc, takže nie je skutočne ATMOS chcem vlaku id radi a bude to v budúcnosti však len o správny typ členov
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| No já bych řekl ísť spolu do klubu a len vidieť, čo jeho rád. Vaša s väčšou pravdepodobnosťou nájsť ľudí, ktorí chcú zlomiť nos someones v boxu. Pozrite sa do Zlatých stránok a vidieť, aké štýly, ktoré ste vo vašom okolí a pop a spoločne sa pozrieť. Veci ako Aikido nebudete nájsť macho muža! CG
__________________ "Dream as, ak budete žiť večne, Live, ako keby vám dnes zomrieť" |
|
| |||
| |||
| pravda Theres not much inzerát tady na takéto kluby tak žlté stránky je dobrý nápad, ako sa mi váš abit motivovaná hned hehe mám přibrat tréning a fitness tak snad môžem dať ho do užívania, nazdraví kamoš!
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| |||
| |||
| Použil jsem k tomu karát, ale musel prestať robiť to spôsobiť aj Nemohl `t ísť do súťaží, ktoré boli ďaleko a že som" to auto na time.I myslela pričom kung-fu až lol ale i don `t myslíte, že mám RÁVO obrázok pre that.rofl.
__________________ <Všetky obrázky nesmie byť väčší ako 350x75px. > |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| môj otec je bojové umenie inštruktor bugeisha, freestyle karate
| |||
| |||
| Oh cool. Myslíte si to taky Cewy?
__________________ "Dream as, ak budete žiť večne, Live, ako keby vám dnes zomrieť" |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Dobrý hehe ![]() I do hmotnosti školenia príliš. Myslím si, že by sa jej rokmi. Čo môžeš stratiť. Ale uistite sa, že váš opatrní na vaše voľba existuje mnoho klubov kecy okolo. Tak pozrite sa na vyššej pásy / stupňov a vidieť, ako dobré sú. Mnoho ľudí, ktorí nie sú čierny pás materiálu dochádza pásu pretože 'dať úsilie v' CG
|
| |||
| |||
| Urobil som, keď mi bolo 10 mám na pás do čiernej, ale aj to bol mladý na to správne |
|
| |||
| |||
| Prečo ste prestali? Rozmýšľate o užívať ju znova? Má vaša taťkové klubu majú stránky? CG